Επικίνδυνη αποστολή στην Σλοβακία!

Η ώρα του επαναληπτικού αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με την Σπάρτακ Τρνάβα πλησιάζει...
Daimon4 Daimon4
Επικίνδυνη αποστολή στην Σλοβακία!

Ένα παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας για τον Δικέφαλο που βρίσκεται ήδη στην Σλοβακία με ουκ ολίγες απουσίες στην αποστολή του. Απουσίες που ελπίζω να μην αποβούν καθοριστικές για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος... Πάντως έχοντας ήδη μια εικόνα για τη δυναμικότητα της Σπάρτακ από το παιχνίδι της Τούμπας, μπορώ ανεπιφύλακτα να πω ότι ένα σοβαρός Δικέφαλος μπορεί να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του.

Η Σπάρτακ στην Τούμπα -αν και έπαιζε ολόκληρο το παιχνίδι με παίκτη παραπάνω- δεν έδειξε και πολλά πράγματα. Την έσωσε από συντριβή ο ανίκανος βοηθός που τα έκανε σαν τα σκανδιναβικά μούτρα του. Το αυριανό όμως είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι πρόκριση, ένα παιχνίδι ... τελικός. Και σε ενενήντα λεπτά πολλά μπορούν να συμβούν.

Ο Τούντορ δεν υπολογίζει για αύριο τον τιμωρημένο Βίτορ, τον τραυματία Κίτσιου (πολύ καλός στο πρώτο ματς) και φυσικά τον φευγάτο Λούκας, η στάση του οποίου είναι πραγματικά εξωπραγματική, όπως βέβαια και η ανοχή της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του. Ο Λούκας έπρεπε να είναι στην Σλοβακία, να βοηθούσε την ομάδα να πάρει την πρόκριση και στη συνέχεια να διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του στη Λα Κορούνια που δείχνει να έχει καβούρια στις τσέπες και συνεχίζει τα φτηνοπαζάρια... Δεν είναι όμως παρών και για μένα η απουσία του είναι κάτι παραπάνω από σημαντική! Είναι άξιο απορίας πώς εκτιμήθηκε η κατάσταση και αφέθηκε ο Ισπανός να αλωνίζει, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία του σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Αναγκαστικά το βάρος θα πέσει σε παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα, τόσο σε φιλικά όσο και σε έπισημα ματς, όπως ο Μυστακίδης (ευχάριστη έκπληξη φέτος), ο Κωνσταντινίδης και ο Σκόνδρας. Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν στο πρώτο ματς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...