Τελευταία ευκαιρία για την πρωτιά!

Κομβικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ αυτό της Τετάρτης με τον βάζελο, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play offs...
Daimon4 Daimon4
Τελευταία ευκαιρία για την πρωτιά!

Η ομάδα είναι στο -4 από την αθηναϊκή ομάδα και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο! Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω τα πολλά προβλήματά του και να παρουσιαστεί δυνατός απέναντι στον πρωτοπόρο της ειδικής βαθμολογίας. Περιθώρια για σκέψεις και αμφισβητήσεις την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν. Ο τελευταίος σοβαρός στόχος που απέμεινε, πρέπει να κυνηγηθεί και πιστεύω πως ο Δικέφαλος θα το παλέψει. Έχω την πεποίθηση πως οι παίκτες έχουν συνειδητοποήσει τις τελευταίες μέρες τη σημασία της αναμέτρησης και θα τα δώσουν όλα!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Ο ΠΑΟΚ οφείλει στα 90 λεπτά να αισθάνεται ότι παίζει έναν τελικό! Τα φετινά play offs, με δεδομένο πως η ομάδα απεγκλωβίστηκε από το φορτίο των χρεών, έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Από τη μια κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με την εγκληματικλη οργάνωση και την τύχη του γάβρου, από την άλλη ένας ΠΑΟΚ που θα παίξει στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, θα ενισχυθεί, θα δυναμώσει στους μήνες που ακολουθούν. Για να φτάσουμε όμως εκεί, πρέπει να γίνουν κάποια απαραίτητα βήματα. Το πρώτο από αυτά είναι η νίκη στο ματς με τον βάζελο.

Η ομάδα οφείλει να ξυπνήσει και να πολεμήσει με όλες της τις δυνάμεις, δίνοντας και πάλι ελπίδα στον κόσμο, μια ελπίδα που εδώ και μήνες έχει εξαφανιστεί από την Τούμπα. Αυτοί που την έσβησαν, οφείλουν να την ξανανάψουν. Είναι στο χέρι τους και το γνωρίζουν!

Όσον αφορά τη δουλειά τη δική μας, αυτή είναι ... στην κερκίδα! Δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντί της! Η παρουσία στην Τούμπα το απόγευμα είναι επιβεβλημένη και η στήριξη πιο αναγκαία από ποτέ! Δεν είναι ευχολόγιο αυτό που γράφω, είναι μια ρεαλιστική αντίληψη, απαλλαγμένη από τις πολλές πίκρες και απογοητεύσεις που αισθανθήκαμε φέτος!

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στα παιδιά του χάντμπολ που έκαναν την υπέρβαση στο Άργος και το μεσημέρι της Τετάρτης είμαι βέβαιος πως θα πολεμήσουν στην Πυλαία απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για να φέρουν τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη! 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...