Σ ι γ α ν ο π α π α δ ι έ ς ...

Τα τελευταία χρόνια τα σχόλια και τα κείμενα όλων μας έχουν πέσει πάνω στον γάβρο τον οποίο απόλυτα λογικά και αποδεδειγμένα άλλωστε, θεωρούμε δυνάστη του ελληνικού αθλητισμού!
Daimon4 Daimon4
Σ ι γ α ν ο π α π α δ ι έ ς ...

Μήπως όμως πίσω από αυτόν κρύβεται επιμελώς και πολύ διακριτικά και ο βάζελος; Μήπως ο αθηναϊκός σύλλογος -σε όλα του τα τμήματα- προσπαθεί και πετυχαίνει με τρόπους που αυτός γνωρίζει πληγές και σοβαρές απώλειες διακρίσεων από τον ΠΑΟΚ; 

Δεν θα τρέξω πολύ πίσω χρονικά. Θυμάμαι τον ημιτελικό με τον γάβρο - ένα χρόνο πριν- που ο Μάνταλος όταν είδε πως η πρόκριση δεν γυρίζει, αναλώθηκε σε συχνή χρήση της κίτρινης κάρτας, στερώντας από τον τελικό του ΟΑΚΑ της παρουσίας δύο πολύ σημαντικών παικτών, του Κλάους και του Νάτχο. Ποιος ήταν λοιπόν ο ευνοημένος της όλης ιστορίας; Και στην μετέπειτα εξοντωτική τιμωρία του Δικεφάλου-μια τιμωρία πρωτοφανή στα ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά- και πάλι ο βάζελος ευνοήθηκε που μάλιστα δεν παρέλειψε να πάει στο CAS με τον "γάβρο" ανά χείρας, δείχνοντας πως εννοεί την περιβόητη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Στον ημιτελικό του μπάσκετ, πρόσφατα, ο ένας εκ των τριών διαιτητών δεν έδωσε τα βήματα του Μπατίστα, όπως ο ίδιος ομολόγησε την επόμενη, στερώντας από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να παίξει παράταση και να διεκδικήσει την είσοδο στον τελικό. Και πάλι ευνοούμενος ο βάζελος!

Και φτάσαμε στα χτεσινά. Απαράδεκτος τουλάχιστον ο Δεληκωστίδης, καθόρισε το αποτέλεσμα με την κόκκινη στον Χιμένες, ενώ δεν έκανε ως όφειλε το ίδιο στον γραφικό του πράσινου πάγκου που χτυπιόταν και δυναμίτιζε το κλίμα. Όλα αυτά είναι πρόσφατα και φυσικά ανατρέχοντας στο παρελθόν θα βρω πάμπολλα ανάλογα παραδείγματα σε όλα τα σπορ!

Ο βάζελος για μένα είναι πιο "μουλωχτή" ομάδα από τον γάβρο, στην περίπτωση του οποίου γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα αντιμετωπίσεις και παίρνεις τα μέτρα σου, όσο βέβαια είναι αυτό δυνατόν μέσα σε ένα βαραχυκυκλωμένο και καλοστημένο σύστημα. Με την αθηναϊκή όμως ομάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν νομίζω πως είναι θέμα κόμπλεξ. Η ομάδα volley του ΠΑΟΚ είναι κλάσεις ανώτερη του Παναθηναϊκού, που παρόλα αυτά βρήκε τους τρόπους και πήρε προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση χτες στην Κυψέλη.

Και κλείνοντας δεν μπορώ να μην θυμηθώ τις "αγκαλιές" του Ιβάν με τον αλαφούζο πριν το ματς στο ΟΑΚΑ. Ποιος ήταν άραγε αυτός που συμβούλεψε τπν μεγαλομέτοχο να ακολουθήσει μια τέτοια γραμμή; Αυτό θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να το μάθουμε, πραγματικά... Γιατί όποιος το έκανε είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...