Στην τελική ευθεία ...

Το Σάββατο 21/5 πέφτει η αυλαία της φετινής σεζόν με τη διεξαγωγή του 80ού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ...
Daimon4 Daimon4
Στην τελική ευθεία ...

Σε αυτούς τους τελικούς ο ΠΑΟΚ φώναξε παρών στους 22, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που θα γίνει σε πέντε μέρες. Θα είναι το επιστέγασμα μιας σεζόν με πολλές συγκινήσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις!

Η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά στην Ευρώπη αγγίζοντας την πρόκριση στους "4" του Conference League, εξίσου καλά στο Κύπελλο Ελλάδας αφού έφτασε και πάλι στον τελικό, αποκλείοντας μάλιστα σε διπλά ματς τους δύο από τους τρεις του "τέως" ΠΟΚ!

Όλη αυτή η διαδρομή αντιμετωπίστηκε από τους οπαδούς του συλλόγου με τρόπο ιδιαίτερα περίεργο. Κάποιοι αποθέωσαν ομάδα και προπονητή, κάποιοι αποδοκίμασαν με χαρακτηρισμούς που έφταναν και στα όρια της πλήρους απαξίωσης, κάτι που αποτυπώθηκε με τον πιο καταφανή τρόπο στα social.

Σίγουρα έγιναν λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού (τι πρωτότυπο!), σίγουρα τα 59 παιχνίδια αυτή τη σεζόν είναι ένα νούμερο τεράστιο για τα κυβικά μας, όμως η ομάδα έχει τη μεγάλη ευκαιρία όχι απλά να σώσει τη χρονιά, αλλά να την αναδείξει σαν μια από τις καλύτερες της ιστορίας της!

Πώς; Κατά πρώτον σηκώνοντας το βράδυ του Σαββάτου το 9ο Κύπελλο και κατά δεύτερον επικρατώντας σήμερα του Παναθηναϊκού στη μάχη της 2ης θέσης του πρωταθλήματος. Είναι δύο τελικοί, με αυτόν του Σαββάτου να έχει ξεκάθαρα πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα!

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δείχνει να αφήνει κατά μέρος την γκρίνια και να συστρατεύεται στο πλευρό της ομάδας, διοργανώνοντας μεγάλη κάθοδο στην πρωτεύουσα για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκεί όπου ξεκάθαρα θα κριθεί η σεζόν και ο Δικέφαλος, μετά από καιρό, θα εμφανιστεί πλήρης ...

Από τη Δευτέρα υπάρχει χρόνος για να δούμε την επόμενη μέρα και ο ΠΑΟΚ να υλοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, βάζοντας στη μηχανή του γρανάζια που θα τον κάνουν και πάλι διεκδικητή του τίτλου.

Μέχρι τότε, περιμένω το δύο στα δύο απέναντι σε μια ομάδα που όταν ήταν στα πράγματα μας έβαλε ουκ ολίγες τρικλοποδιές και τα τελευταία χρόνια ήταν σχεδόν εξαφανισμένη από τον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...