Προστατεύουμε το "σπίτι" μας!

Τεράστιας σημασίας παιχνίδι δίνει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με φόντο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Conference League ...
Daimon4 Daimon4
Προστατεύουμε το "σπίτι" μας!

Η αποστολή των παικτών μας μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η Μαρσέιγ ναι μεν είναι λαβωμένη από απουσίες βασικών παικτών της, όμως έχει την ποιότητα σαν ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, προερχόμενη από ένα πρωτάθλημα που είναι κατά πολύ ανώτερο από το δικό μας!

Πιστεύω ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι πάντες γύρω από το αγωνιστικό τμήμα θα βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τη γαλλική ομάδα, κάνοντας το καλύτερο δυνατόν, όμως ο λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη δική μας συμπεριφορά στις εξέδρες της Τούμπας!

Με νωπά ακόμη τα όσα συνέβησαν στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν (μπούκα με τον παπαναστασιακό, αλλά και με τη Μίντιλαντ!), καλούμαστε σήμερα να στηρίξουμε την ομάδα στην τιτάνια προσπάθειά της να πάρει τη  πολυπόθητη πρόκριση στους "4" του θεσμού!

Και αυτό δε θα γίνει ούτε με την ρίψη αντικειμένων -ειδικά στα κόρνερ που θα εκτελεστούν προς την 4- ούτε με με το άναμμα πυρσών, ούτε πετώντας οτιδήποτε στον αγωνιστικό χώρο! Δεν είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, η ομάδα θα συνεχίσει τον δρόμο της οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν έρθει σήμερα!

Ναι στην ατέλειωτη ηχητική βία, αλλά μέχρι εκεί! Οτιδήποτε άλλο δούμε σήμερα στην Τούμπα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ύποπτο! Είτε προέρχεται από ΠΑΟΚτσήδες είτε από οπαδούς άλλης ομάδας που δεν το θεωρώ απίθανο να περάσουν μια βόλτα από την Τούμπα, αφήνοντας τους καναπέδες του σπιτιού τους.

Είναι τέτοια η σημασία του αγώνα που καλό θα ήταν να τσεκάραμε τον διπλανό μας! Οι προβοκάτορες πολύ θα ήθελαν όχι μόνο να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ, αλλά να του δημιουργήσουν θέμα και για τα επόμενα χρόνια!

Αρκετές φορές μέχρι σήμερα πληγώθηκε η ομάδα από τους ίδιους τους οπαδούς της! Κάποιες φορές μάλιστα η τιμωρία ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σκληρή, μιας και η ΟΥΕΦΑ μας περιμένει στη γωνία.

Ας μη δώσουμε πάτημα ΚΑΙ σήμερα, ας γίνουμε επιτέλους ασπίδα προστασίας. Και στο φινάλε όποιος έχει κατά νου να μετατρέψει την Τούμπα σε ξέφραγο αμπέλι, να μας κάνει τη χάρη να καθίσει σε κάποια καφετέρια να δει το ματς!

Αυτό το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όλοι οι υπόλοιποι που δε θέλουμε μια μειοψηφία να μας κόψει το γήπεδο με τις απαράδεκτες -κατά καιρούς- συμπεριφορές της...

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...