Όλα για την πρόκριση στη Γάνδη!

Η "μητέρα των μαχών", ο μεγαλύτερος αγώνας στην ιστορία του Συλλόγου, θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης 17/3 στη Ghelamco Arena της Γάνδης ...
Daimon4 Daimon4
Όλα για την πρόκριση στη Γάνδη!

Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ, έχοντας το αβαντάζ του 1-0 από το ματς της Τούμπας, θα διεκδικήσει στα ίσα την πρόκρισή του στους "8" του Conference League, έχοντας σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή του καθώς Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς είδαν βλακωδώς την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη!

Ο Δικέφαλος καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, δίνοντας πόντους στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, αλλά παράλληλα και στον εαυτό του, ενόψει των ετών που ακολουθούν!

Διαβάζω δεξιά και αριστερά, σε σχόλια οπαδών άλλων ομάδων μια προσπάθεια να υποτιμηθεί η διοργάνωση, κάποιοι μάλιστα την παρομοίασαν με το ... Intertoto, και αναρωτιέμαι: Από πότε ομάδες σαν τη Μαρσέιγ, τη Βασιλεία, τη Ρόμα, τη Ρεν, την Αϊντχόφεν, την Κοπεγχάγη, τη Σλάβια Πράγας, την Παρτιζάν, τη Φέγενορντ έπαιξαν στο Intertoto;;;

Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, και σε αυτό το μοτίβο κινούνται αυτές οι απαξιωτικές απόψεις όσων έχουν κάνει βίωμα στο πετσί τους το: Πόσο πονάει, όταν ο ΠΑΟΚ ... πετάει!

Τους κακοφαίνεται που έγινε συνήθεια να βλέπουν τις Πέμπτες τον ΠΑΟΚ στην tv, την ώρα που οι δικές τους ομάδες κούνησαν μαντίλι από τη διοργάνωση, πριν καλά καλά μπει ο Σεπτέμβρης!

Η ομάδα πρέπει και αυτή τη φορά να αποδειχτεί συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία! Να τα δώσει κυριολεκτικά όλα στο τεράστιας σημασίας αυτό παιχνίδι, στο οποίο θα έχει τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών της που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο από όλη την Ευρώπη και φυσικά και από την Ελλάδα!

Εύχομαι το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού ρέφερι, Ντάνιελ Ζίμπερτ, να μας βρει όλους στον "έβδομο ουρανό" και την ομάδα στην επόμενη φάση του θεσμού! Και όχι μόνο το εύχομαι, αλλά το πιστεύω κιόλας!

ΠΑΟΚ, μπορείς μπορείς να προκριθείς!!!

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...