Πέμπτη 10/3: Η πιο μεγάλη ώρα

Λίγα 24ωρα απομένουν για το μεγάλο ματς της Πέμπτης 10/3 με τη Γάνδη στην Τούμπα ...
Daimon4 Daimon4
Πέμπτη 10/3: Η πιο μεγάλη ώρα

Ένα παιχνίδι από αυτά που περιμένω με πολύ μεγάλη αδημονία, καθώς ο Δικέφαλος βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές προκλήσεις της ιστορίας του, καθώς ΑΝ τα καταφέρει και περάσει τη βελγική ομάδα, θα βρεθεί στους "8" της 3ης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου μας.

Μιας διοργάνωσης, στην οποία βλέποντας τα ονόματα των ομάδων που συνεχίζουν εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως δεν υπολείπεται αυτής του Europa League, καθώς υπάρχουν clubs που έγραψαν τη δική τους ιστορία τόσο στο Europa όσο και στο Champions League, τα περασμένα χρόνια.

Ομάδες ιδιαίτερα εύρωστες οικονομικά, με πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα των χωρών τους, τα οποία είναι κλάσεις ανώτερα από το χιλιοταλαιπωρημένο δικό μας! Από τη μέρα που πραγματοποιήθηκε στη Νιον η κλήρωση και η τύχη μας ψιλοχαμογέλασε αυτή τη φορά, όλα τα υπόλοιπα έχουν μπει στο περιθώριο του νου! Βλέπω μπροστά μόνο πέντε γράμματα: Γ Α Ν Δ Η

Η ευρωπαϊκή πρόκληση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Είναι σίγουρα ένα ιστορικό ματς και έχει προκαλέσει συναγερμό στις τάξεις του κόσμου. Όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ στα ευρωπαϊκά σαλόνια, κάνοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας κρυφές, ανείπωτες για την ώρα σκέψεις.

Άλλωστε το να ονειρεύεται κανείς ούτε απαγορευτικό είναι, ούτε είναι κάτι που δε δικαιολογείται. Η ομάδα με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει το τελευταίο διάστημα έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτή, οι ελπίδες υπαρκτές και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες.

Ο ΠΑΟΚ καλείται αυτές τις μέρες να αφήσει πίσω του τις εγχώριες διοργανώσεις και να κάνει τα πάντα για να συνεχιστεί το ταξίδι στα ... σαλόνια. Αυτός είναι για μένα ο κυρίαρχος στόχος της σεζόν. Η ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Μια διαδρομή που ξεκίνησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι και την οποία αποχαιρέτισαν εξαιρετικά γρήγορα οι άλλες ελληνικές ομάδες που επίσης συμμετείχαν, γνωρίζοντας μάλιστα οδυνηρούς αποκλεισμούς, βρίσκει ΕΜΑΣ σαν μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας να τραβάμε το κουπί της συγκομιδής βαθμών.

Μπορεί ο σοβαρός και καλοδιαβασμένος ΠΑΟΚ να ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ! Δεν είναι ουτοπία, δεν είναι άπιαστος στόχος!  Πίστη στην πρόκριση χρειάζεται και λίγη τύχη.       

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...