Κέρδισε τα αποδυτήρια!

Αμφισβητήθηκε/αμφισβητείται και κατηγορήθηκε/κατηγορείται ασταμάτητα από πολλούς συνοπαδούς ...
Daimon4 Daimon4
Κέρδισε τα αποδυτήρια!

Τα στραβοπατήματα της ομάδας μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, ήταν η αιτία να γραφτούν πάρα πολλά σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία, κυρίως στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπου ο καθένας τον στόλιζε με κάθε λογής σχόλιο και με χαρακτηρισμούς που σε έκαναν να αναρωτιέσαι αν αυτά γραφόταν από ΠΑΟΚτσήδες.

Από ένα σημείο και μετά η ομάδα άρχισε να πετυχαίνει νίκες στα ντέρμπι και οι φωνές σιγά σιγά άρχισαν να χαμηλώνουν. Κάποιες έσβησαν κιόλας. Παράλληλα η εικόνα που περνούσε προς τα έξω από τα ενδότερα της ομάδας έδειχνε ότι ο Γκαρσία αν μη τι άλλο δεν είχε χάσει τα αποδυτήρια!

Στα τελευταία ματς είδαμε εικόνες που θύμιζαν μέρες του 2019, με τους παίκτες και τον προπονητή να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς μετά από νικηφόρα αποτελέσματα!

Ιδιαίτερα στο χτεσινό (29/4) ματς Κυπέλλου με τη χάρτινη, βλέποντας τα όσα επακολούθησαν τη λήξη του αγώνα και όσα είδαμε να συμβαίνουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ όχι απλά δεν έχει χάσει αλλά αντίθετα έχει κερδίσει τα αποδυτήρια!

Σίγουρα ο Γκαρσία δεν έχει την εμπειρία κάποιων προπονητών που εδώ και χρόνια βρίσκονται σε πάγκους μεγάλων ομάδων, κάτι που το ξέραμε όλοι μας από την αρχή, όμως αν μη τι άλλο του αναγνωρίζω το πνεύμα μαχητή που έχει -σιγά σιγά- μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες του.

Για να πω την αλήθεια, αυτό ήταν που εξ αρχής περίμενα να δω ήταν ακριβώς αυτό! Και χαίρομαι που αρχίζω να το βλέπω να συμβαίνει. Όσο για τις φωνές που ζητούσαν την κεφαλή επί πίνακι μετά από κάποια παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν πήγε καλά, καλό θα ήταν να σκεφτούν ποιον προπονητή θα μπορούσε να βρει η ομάδα ενώ τα play offs πλησίαζαν;

Όλοι κρίνονται και όλοι αξιολογούνται! Η ομάδα έχει αρχίσει και ανταπεξέρχεται στα δύσκολα ματς και στο τέλος της σεζόν θα γίνει το ταμείο. Μέχρι τότε στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται, τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο!

Και μια υπενθύμιση. Και ο Σάντος και ο Λουτσέσκου πέρασαν δύσκολες ώρες στον πάγκο μας το πρώτο τους διάστημα στην ομάδα, όμως ακόμη τους μνημονεύουμε! Δεν αξίζει ο Πάμπλο Γκαρσία να έχει την ευκαιρία του; Ρωτήστε απλά τον εαυτό σας...    

Υ.Γ. Κανένα ίχνος προσωπολατρείας. Άλλο ο ποδοσφαιριστής Γκαρσία και άλλο ο προπονητής Γκαρσία! Το αν θα αρπάξει την ευκαιρία, που του έδωσε ο ΠΑΟΚ, από τα μαλλιά, είναι κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...