"Κλείνει" τρύπες στην ενδεκάδα ...

Με τις προσθήκες των Σίντζι Καγκάβα (είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη) και Μπαμπά Ραχμάν (υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι), ο ΠΑΟΚ "κλείνει" σημαντικές τρύπες στην ενδεκάδα του ... 
Daimon4 Daimon4
"Κλείνει" τρύπες στην ενδεκάδα ...

Διεθνείς και οι δύο έχουν παραστάσεις από πρωταθλήματα κλάσεις ανώτερα από αυτό που έχουμε στη χώρα μας (το λες και πρωτάθλημα κατά κάποιο τρόπο!) και περιμένω να τους δω να γίνονται όπλα στα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία, για τη συνέχεια της σεζόν.

Η ομάδα έστω και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου κινήθηκε μεταγραφικά, οι άνθρωποί της είδαν τις αδυναμίες της και φρόντισαν να τις γιατρέψουν. Ειδικά στη θέση του αριστερού μπακ, όλοι μας είδαμε στο πρόσφατο ματς ότι μετά τον Βιεϊρίνια ... το χάος!

Παράλληλα παίκτες που αμφισβητούνταν ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα έχουν οδηγηθεί στην έξοδο, καθώς στην πράξη αποδείχτηκαν ανεπαρκείς, εκθέτοντας αυτούς που έκαναν τον περσινό και τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Λάθη του καλοκαιριού που η ομάδα τα πλήρωσε με την πορεία της εντός των συνόρων, ενώ έχασε χρυσή ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Champions League...

Όπως όλοι μας, περιμένω να δω και στο χορτάρι, οι νεοφερμένοι να αποδεικνύουν με την αγωνιστική τους αξία τα πολλά κολακευτικά λόγια που ακούγονται για αυτούς! 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...