"Ροή" ... χωρίς σταματημό;

Από το πρωί της σημερινής μέρας (25/12), μια μεταγραφική φημολογία έχει αναπτυχθεί στα sites και στον έντυπο τύπο, αναφορικά με το ενδιαφέρον του συμπολίτη-ασανσέρ για τον Γκερέρο ...
Daimon4 Daimon4
"Ροή" ... χωρίς σταματημό;

Για όσους τυχόν δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για πρώην παίκτη του γάβρου που από το 2018 έως το 2020 φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, με ενδιάμεσο σταθμό την Λεγανιές και έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία όλοι ξέρουμε ποιον έχει ιδιοκτήτη!

Άλλος ένας κρίκος πιθανόν θα προστεθεί στους πάρα πολλούς που ήδη υπάρχουν στο μεταγραφικό αλισβερίσι ανάμεσα στην ομάδα του Πειραιά και στην περήφανη και ανεξάρτητη ομάδα που κατοικοεδρεύει στην πόλη μας!

Άλλος ένας παίκτης που πιθανόν θα κάνει μέσω Νότιγχαμ αυτή τη φορά, το γνωστό δρομολόγιο, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η "καλή" σχέση των δύο σωματείων καλά κρατεί!

Δεν είναι ένας δεν είναι δύο αλλά δεκάδες πλέον οι παίκτες  (με ονοματεπώνυμο) που τα τελευταία 20 χρόνια έχουν ακολουθήσει την πεπατημένη και από τα ερυθρόλευκα φοράνε τα κίτρινα. Άλλοι σαν δανεικοί, άλλοι σαν ... μεταγραφές τύπου Ντουρμισάι, όμως κανείς από την επίσημη αθλητική πολιτεία δεν ασχολείται, ούτε κατά διάνοια!

Αντίθετα κάποιοι έτρεξαν σαν αστραπή να ... ανακαλύψουν την ανύπαρκτη πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ - Ξάνθης, μια καταγγελία που όπως όλα δείχνουν πάει στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ παρόμοια τύχη φαίνεται να έχει και το πρόσφατο φρούτο περί ... δωροδοκίας παίκτη του Άρη, ένα γεγονός που εμείς -και όλη η Ελλάδα ταυτόχρονα- το μάθαμε  ... μέσω Πειραιά!

Το να δώσει μια μεγάλη ομάδα έναν δύο παίκτες σε βάθος τριετίας δανεικούς σε μια μικρότερη ώστε αυτοί να πάρουν χρόνο συμμετοχής το καταλαβαίνω, αλλά αυτό που γίνεται και κάποιοι το έχουν πάρει σχοινί κορδόνι και παίρνουν ποδοσφαιριστές από συγκεκριμένη ομάδα, πραγματικά με ξεπερνάει. Λες και ο ποδοσφαιρικός μεταγραφικός τους ορίζοντας είναι καθηλωμένος σε μια μόνο θέση!

Κανενός το αυτί δεν ιδρώνει για τη "σχέση" των δύο σωματείων που πρόσφατα έπαιξαν ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη, με τον άσο να φτάνει στο 7,30 και φυσικά όσοι πόνταραν στο διπλό ... απλά δικαιώθηκαν!  Ο περσινός πρωταθλητής (ΚΑΙ) ελέω της ΕΕΑ, πέρασε χωρίς να ιδρώσει από τη συνοικία, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες την ώρα που λίγες μέρες αργότερα όλοι είδαμε ότι οι συμπολίτες κυριολεκτικά "τα έδωσαν όλα" στο μεταξύ μας ματς (και καλά έκαναν), έχοντας βέβαια την αμέριστη συμπαράσταση του Ολλανδού κόρακα που πέτυχε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας χειρουργικό νυστέρι!

Με αυτά και με αυτά ο απλός φίλαθλος, όχι απαραίτητα αυτών των ομάδων, να είστε σίγουροι πως γελάει με όσα βλέπει να συμβαίνουν στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μια ομάδα που πέρσι έβγαλε τη σεζόν πολύ δύσκολα οικονομικά παίζοντας στα τελευταία ματς με παίκτες της Κ19 όπως θυμόμαστε, μια ομάδα χωρίς έσοδα από εισιτήρια και πορεία στην Ευρώπη (όση γλύκα έχει ο κ@λος δεν την έχει ο κόσμος όλος), βλέπουμε να κινείται φέτος με μεγάλη άνεση στα μεταγραφικά χωρίς αυτό να προβληματίζει κανέναν!

Μήπως τελικά ένα ποδοσφαιρικό Grexit θα έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους;

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, αν και μάλλον το Καλή Ανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο πιο πολύ θα ταίριαζε σαν ευχή και ας βρισκόμαστε στον Δεκέμβρη! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...