Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν;

Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες της κόκκινης προπαγάνδας που ενοχλημένη από τη νίκη μας επί του ΠΑΣ έβαλε τα φερέφωνα να διατυμπανίσουν δεξιά και αριστερά πως το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να μετρήσει ...
Daimon4 Daimon4
Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν;

Μιας και αποδήμησε ο πρωτεργάτης των διαμαρτυριών, τη σκυτάλη πήραν άξιοι αντικαταστάτες (γνωστοί ή και εκκολαπτόμενοι), που είτε αγνοούν τον κανονισμό (δεν το πιστεύω) είτε αρέσκονται στο να προκαλούν τη νοημοσύνη μας! Όταν όμως αυτές οι φωνές ακούγονται από επίσημο στόμα, η προκλητικότητα ξεπερνάει κάθε όριο.

Ελέγχοντας μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, είτε του ηλεκτρονικού τύπου είτε τηλεοπτικά κανάλια, χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα, πέταξαν λάσπη προσπαθώντας να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων. Αποκλειστικά αυτός είναι ο στόχος τους! Το έχουμε καταλάβει όλοι ε! Η γνωστή τακτική εδώ και χρόνια!

Βέβαια ένα 24ωρο νωρίτερα είδαμε να συμβαίνουν πράγματα και θαύματα στο ματς που έγινε στον μπειραιά, όπου εκτός των άλλων απολαύσαμε -ηχητικά- ομάδα τραμπούκων οι οποίοι "κατάφεραν" και μπήκαν στο γήπεδο ασφαλώς εν γνώσει της ΠΑΕ και προπηλάκισαν φραστικά τον Μπόλονι! Εκτός και αν αυτοί που το έκαναν ήταν άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι βρισκόταν νόμιμα στο γήπεδο!

Είναι ένα ερώτημα που θα μπορούσε να απαντηθεί με τη χρήση των καμερών (λέμε τώρα ...), εφόσον βέβαια αυτές λειτουργούν και δεν είναι "παράλυτες", όπως συνέβη με τη γνωστή πόρτα σχεδόν πριν από έναν χρόνο!  

Όπως και να έχει πάντως, είναι ολοφάνερο πως αυτό που τους "κατατρώει" δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από τον ΠΑΟΚ. Με αυτόν τον εφιάλτη κοιμούνται και με αυτόν ξυπνούν εδώ και χρόνια. Προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα ενόψει του αγώνα της Τούμπας όποτε και αν αυτός γίνει! 

Αναρωτιέμαι αν ο αθλητικός εισαγγελέας θα ευαισθητοποιηθεί για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του γάβρου εν μέσω πανδημίας και θα το ψάξει το θέμα ή για πολλοστή φορά θα πέσει το γνωστό κουκούλωμα, το οποίο είδαμε να συμβαίνει στο παρελθόν, μακρινό και κοντινό!    

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...