Περιγραφή για ... κλάματα!

Όσοι είδαμε μέσω του γνωστού συνδρομητικού καναλιού το χτεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, μείναμε έκπληκτοι από το σχόλιο του εκφωνητή που ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε μια ... σκιά στη γκολάρα που σημείωσε ο Νινούα στο 88'.
Daimon4 Daimon4
Περιγραφή για ... κλάματα!

Ατυχές και τρισάθλιο -χωρίς δεύτερη κουβέντα- το σχόλιο του σπορτκάστερ, αναρωτιόταν γιατί ο πορτιέρε των γηπεδούχων κινήθηκε προς την πλευρά του τείχους και δεν κράτησε την αριστερή του γωνία!

Προφανώς ο τύπος "πόνεσε" από το 1-2, έχασε τα λόγια του και άρχισε να εκφράζει τα οπαδικά του συναισθήματα, τα οποία σίγουρα -και ευτυχώς- δεν είναι ... ασπρόμαυρα. Βλέποντας την τροχιά που πήρε η μπάλα, προσωπικά πιστεύω πως ο τερματοφύλακας αντέδρασε ενστικτωδώς και κινήθηκε προς τη γωνία που φάνηκε πως θα πάει αυτή.

Τα τρομερά φάλτσα όμως που είχε, την έστειλαν να καρφωθεί στο σημείο όπου ζευγάρωναν οι αράχνες, προς απογοήτευση τόσο αυτουνού που περιέγραφε την αναμέτρηση, όσο και κάποιων άλλων οι οποίοι παίρνοντας πάτημα από το κατάπτυστο σχόλιο του εκφωνητή δε δίστασαν να το σχολιάσουν είτε με δηλώσεις στον Τύπο, είτε σε πρωτοσέλιδα...

Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε στην πράξη το "πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ ... γλεντάει"

Υ.Γ. Η εποχή Γκαρσία άρχισε με τον καλύτερο τρόπο και του εύχομαι να ενσαρκώσει όλες τις ελπίδες μας για να δούμε και πάλι έναν μεγάλο ΠΑΟΚ! Όπως αυτόν που βλέπαμε στα χρόνια του Ίβιτς και του Λουτσέσκου, με πρόσφατη παρένθεση το διάστημα που είχαμε στον πάγκο μας τον Φερέιρα!

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...