Το ποδόσφαιρο θα ζήσει και χωρίς εσένα!

Για να πω την αλήθεια δεν το πολυπερίμενα να συμβεί ...
Daimon4 Daimon4
Το ποδόσφαιρο θα ζήσει και χωρίς εσένα!

Βλέποντας τους συνεχείς ορισμούς του, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είτε σαν πρώτος, είτε σαν τέταρτος, είτε στο VAR είτε στο AVAR, πίστευα πως η ΚΕΔ θα τον κρατήσει στους πίνακες ακόμη και ... ταριχευμένο!

Ευτυχώς αυτό δε συνέβη και ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους διαιτητές, θα μπορεί να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα από το σπίτι του, από όπου επίσης θα μπορεί σε retro stories να απολαμβάνει τα έργα του σε κομβικά παιχνίδι των τελευταίων ετών.

Σε παιχνίδια στα οποία ο ίδιος συνέβαλε στο να προκύψουν αποτελέσματα, συνήθως υπέρ μιας - δυο συγκεκριμένων ομάδων! Ποιος θα ξεχάσει τον μη καταλογισμό του πέναλτι στον τελικό του Βόλου, το οποίο έκανε μπροστά στα μάτια του ο Σιμόες στον Κρέσπο, που φυσικά δεν καταλογίστηκε ή την απίθανη αντίδρασή του στο γκολ του Βαρέλα με τη χάρτινη στην Τούμπα, που μας στοίχισε ένα πρωτάθλημα.

Η διαιτησία λοιπόν θα συνεχίσει χωρίς τον Κομίνη και ελπίζουμε τον συγκεκριμένο ρεφ να μην τον δούμε ούτε παρατηρητή διαιτησίας, αλλά ούτε και τηλεκριτικό διαιτητών, γιατί αυτό θα αποτελούσε πραγματικά πρόκληση και προσβολή της νοημοσύνης μας!

Πώς μπορείς να κρίνεις διαιτητές όταν αποχώρησες από την ενεργό δράση κουβαλώντας τη στάμπα του "αμφιλεγόμενου"; Όταν εσύ ο ίδιος έγινες "τροφή αμφισβήτησης" με τα όσα κατά καιρούς αποφάσισες, διαμορφώνοντας με άκαιρα και λανθασμένα σφυρίγματα, αποτελέσματα σε κομβικά παιχνίδια;

Κατά καιρούς έχουν γραφτεί μύρια για τον συγκεκριμένο διαιτητή, εγώ θα αρκεστώ σε δύο λεξούλες: "Επιτέλους Τέλος"...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...