Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της "προσπάθειας" του διαιτητή Κομίνη να αλλοιώσει αποτέλεσμα αγώνα!
Daimon4 Daimon4
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν

Τον απολαύσαμε στον τελικό του Βόλου όπου με άριστο οπτικό πεδίο είδε το μαρκάρισμα του Σιμόες στον Κρέσπο εντός περιοχής, αλλά δεν έδειξε την άσπρη βούλα με τη γνωστή συνέχεια, ενώ στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα τον Μάρτιο του 2018, δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο που να μη θυμάται τι είχε συμβεί.

Ήταν η γνωστή ιστορία με το κλεμμένο πρωτάθλημα που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ! Εκτός από τον ΠΑΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξαν και άλλες ομάδες που διαμαρτυρήθηκαν για αποφάσεις του και κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, πολύ εύκολα θα βρεθούν. 

Παρόλα αυτά ο εν λόγω ρέφερι ήταν συνέχεια στους ορισμούς διαιτητών είτε σαν πρώτος, είτε σαν τέταρτος, είτε στο VAR, αποδεικνύοντας πως ... κάποιο "αόρατο χέρι" τον κρατάει στην επιφάνεια.

Αυτό όμως που έγινε χτες στο ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο. Έχοντας και πάλι εξαιρετικό οπτικό πεδίο δίνει αρχικά ανύπαρκτο φάουλ στο μακροβούτι του πεφτονουά (το συνηθίζει ο συγκεκριμένος παίκτης αλλά αυτή τη φορά το παράκανε) και όταν πάει να δει τη φάση στο VAR, αντί να κιτρινίσει τον βουτηχτή, καταλογίζει πέναλτι!

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τις αποφάσεις στις οποίες αναφέρθηκα πιο πάνω και είχαν σχέση με τον ΠΑΟΚ, έγκειται στο ότι αυτή τη φορά ο Κομίνης τα έκανε μαντάρα παρά τη χρήση του VAR! Ούτε έτσι δεν μπόρεσε να αξιολογήσει σωστά!

Σε μια τόσο εύκολη φάση αποδείχτηκε όχι απλά κατώτερος των περιστάσεων αλλά ολωσδιόλου επικίνδυνος για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης! Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η ΚΕΔ μετά το νέο "στραβοπάτημά" του και αν έστω και τώρα μας κάνει τη χάρη να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του!

Μια από τα ίδια και για τον Κουμπαράκη που είχε μια τραγική διαιτησία στο Ηράκλειο! Μια διαιτησία που μας θύμισε άλλες εποχές, τότε που η ομάδα εντελώς απροστάτευτη γινόταν έρμαιο στις διαθέσεις της "παράγκας".

Τα λάθη του Κουμπαράκη αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα στο "Θ. Βαρδινογιάννης", χωρίς αυτό να αποτελεί ασπίδα για τον Φερέιρα και τους παίκτες μας που κατέγραψαν άλλη μια μετριότατη εμφάνιση στα play offs...

Λάθος η κίτρινη στον Κουτρουμπή στο α' ημίχρονο (έπρεπε κόκκινη), λάθος η 2η κίτρινη στον Εσίτι, λάθος ο μη καταλογισμός πέναλτι στην ανατροπή του Άκπομ. Ο Κουμπαράκης είδε το VAR στην ανατροπή του Σφιντέρσκι από τον Κουτρουμπή, είχε άριστο οπτικό πεδίο στην 2η κίτρινη του Εσίτι (δεν ήταν καν φάουλ) και δεν έκανε τον κόπο να πάει στο VAR στην περίπτωση του Άκπομ.

Τι μπορεί να πει λοιπόν κανείς βλέποντας τέτοια διαιτητικά εκτρώματα; Ή ότι είναι "λίγοι" ή ότι πήραν αποφάσεις για λόγους που μόνο αυτοί ξέρουν! Άλλη επιλογή πλέον -λόγω του VAR- δεν μπορεί να υπάρξει!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...