Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα ...

Απογοήτευσε πλήρως η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε για τα play offs της Super League ...
Daimon4 Daimon4
Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα ...

Η ήττα με κάτω τα χέρια από τον γάβρο στην Τούμπα, έφερε στην επιφάνεια παθογένειες τις οποίες λόγω καραντίνας κοντεύαμε να τις ξεχάσουμε!

Παιχνίδι χωρίς πάθος, με αρκετούς -ακριβοπληρωμένους- παίκτες να μη δικαιολογούν τη φανέλα που φορούν, με έναν προπονητή να μην έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι ώστε η εικόνα του ΠΑΟΚ να δείχνει σημεία ανάκαμψης, είναι τα στοιχεία που έφεραν έντονο προβληματισμό στον κόσμο!

Είναι ολοφάνερο πως η ομάδα είναι παντελώς ανέτοιμη την παρούσα χρονική στιγμή! Είναι επίσης ξεκάθαρο πως η υπόθεση τίτλος έκανε φτερά, όμως η χρονιά δεν πρέπει να πάει στράφι!

Υπάρχουν μπροστά μας στόχοι και δεν είναι αμελητέοι! 2η θέση και Κύπελλο ασφαλώς επιβάλλεται να "κυνηγηθούν", από έναν ΠΑΟΚ που σε σχέση με την περασμένη χρονιά, αν και ελάχιστα έχει διαφοροποιήσει τον κορμό του,  αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -10 από τη κορυφή, χωρίς να υπολίζεται το -7!

Ευθύνες υπάρχουν πολλές και για πολλούς! Αυτός που δείχνει -με τις δηλώσεις του- να έχει χάσει την αίσθηση της επικοινωνίας είναι ο Πορτογάλος τεχνικός! Το να βγαίνεις απλά και να λες: Υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ, εμένα δε με λέει απολύτως τίποτε! 

Το να σε παίρνει την ταυτότητα δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες ο αντίπαλος προπονητής, ο οποίος πέρσι δεν κατάλαβε τι τον χτύπησε στο 3-1 της Τούμπας, λέει αν μη τι άλλο πως ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ από τα λάθη σου!

Δηλώσεις του τύπου: "Μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο, ωστόσο μετά το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, η ομάδα μου έχασε την ψυχραιμία και την ηρεμία που είχε", σε κάνουν να καθίσεις και να σκεφτείς μήπως έβλεπες άλλο ματς!

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν πραγματικά υπάρχουν στη διοίκηση σκέψεις για αλλαγή προπονητή (πιθανολογώ πως όχι για την ώρα), όμως αυτό που βλέπω -και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος- είναι πως η ομάδα χρειάζεται, τους επόμενους μήνες, ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Και όταν λέμε σε όλα, εννοούμε σε όλα!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...