Κατευθυνόμενα κείμενα με ψευδείς δηλώσεις!

Με περίεργη διάθεση φαίνεται πως ξύπνησαν σήμερα 27/5 κάποιοι και μη έχοντας με τι να ασχοληθούν, αποφάσισαν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν για πολλοστή φορά θέμα στον ΠΑΟΚ!
Daimon4 Daimon4
Κατευθυνόμενα κείμενα με ψευδείς δηλώσεις!

Αρχικά διαβάσαμε κάποιες περίεργες δηλώσεις που φερόταν να έκανε ο Γιόζιπ Μίσιτς σε κροατική ιστοσελίδα, στην οποία αφού γράφτηκαν παραποιημένα, στη συνέχεια μεταφράστηκαν και ... παραποιημένα!   

Τα προσκείμενα στην ομάδα η οποία απειλείται με ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ, έγραψαν "καλοπροαίρετα"!  "Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 14 βαθμούς περισσότερους, η οποία είναι δύσκολο να καλυφθεί. Φέτος μας αφαιρέθηκαν επτά βαθμοί με την κατηγορία ότι ο πρόεδρός μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μίας άλλης ομάδας. Βλέπουμε ως ευκαιρία την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου στην ημιτελική φάση έχουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και περιμένουμε τη ρεβάνς".

Επειδή ο Μίσιτς δεν είναι σε καμία περίπτωση αφελής και έχει καταλάβει πολύ καλά το τι συμβαίνει στο αγγελικά πλασμένο ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμη και ο πιο αδαής θα μπορούσε να αντιληφθεί ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να λέχθηκε κάτι τέτοιο!  

Και πριν κατακαθίσει η σκόνη από τα παραπάνω, ήρθαν να αναδείξουν ένα δεύτερο θέμα, αυτό των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Φάμπιο Στάρτζεον ο οποίος μίλησε στην πορτογαλική «O'Jogo».  

Η πρώτη μορφή των δηλώσεων του παίκτη ήταν η εξής: «Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του ότι ο πρόεδρός μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί (ο ΠΑΟΚ) έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη».

Λίγο αργότερα ο παίκτης, τονίζοντας ότι θα εξασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του για την αναπαραγωγή αυτών των ψευδών δηλώσεων, σημείωνε:   «Με μεγάλη έκπληξη είδα ένα κείμενο, το οποίο αναφέρει ότι είχα πει σε συνέντευξη πως έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά είναι ψέματα, με κάνουν να θέλω να ξεράσω και προσβάλλουν την προσωπικότητα μου. Αυτό που είπα ήταν: Τιμωρηθήκαμε με αφαίρεση 12 βαθμών επειδή μας κατηγόρησαν πως έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Για αυτό η ομάδα μου και οι άλλες ομάδες βρίσκονται στο δικαστήριο.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια και μόνο αυτή. Για την αναπαραγωγή αυτών των ψευδών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητα μου θα εξασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα μου.

Με σεβασμό, Φάμπιο Μιγκέλ Ντος Σάντος Στάρτζεον»

Τα φερέφωνα (όχι μόνο τα γνωστά οπαδικά) όμως της ομάδας που βλέπει να πλησιάζει η Super League 2, έσπευσαν χωρίς καμία διάθεση να το ψάξουν στο ελάχιστο να ρίξουν λάδι στη φωτιά! Είναι οι ίδιες σελίδες που έβαλαν με ποικίλους τρόπους το χεράκι τους ώστε να κλαπεί ο τίτλος του 2018, προβάλλοντας την εικόνα του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. 

Δε θα τα κατονομάσουμε τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, ο καθένας εύκολα αντιλαμβάνεται τον βρώμικο ρόλο που πάνε να παίξουν για μια φορά ακόμη στις πλάτες του ΠΑΟΚ. Είναι ιστοσελίδες τις οποίες δεν κάνω ποτέ τον κόπο να τις ανοίξω γιατί μου προκαλούν αηδία και μόνο αηδία! 

Και επειδή ότι κάνουν το κάνουν και για τα κλικ, καλό θα ήταν να πάψει ο κόσμος να τις ανοίγει! Πιστέψτε με αυτό θα τους πονέσει πραγματικά! 

Υ.Γ. Εσείς που εργάζεστε στα συγκεκριμένα media και καλύπτεται το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, είστε ευχαριστημένοι με αυτά που πάνε να περάσουν; Ή έχετε μπει στο ίδιο καζάνι;

Υ.Γ1. Απίστευτο γέλιο στα σχόλια των κειμένων στα οποία φιλοξενούνταν οι δηλώσεις των Μίσιτς και Στάρτζεον, με τους οπαδούς της ομάδας που απειλείται με υποβιβασμό να ξεσαλώνουν! Μάλλον η συνέχεια τους προσγείωσε ανώμαλα!  

Υ.Γ2. Όσο πλησιάζει η ώρα του CAS κάποιοι στα νότια προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις βλέποντας πως σφίγγει το ζωνάρι! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...