Στο σκοτεινό τοπίο η λύση είναι μόνον η (-) ...

Κοντεύουμε πλέον στα μέσα Μαΐου και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλει γενέσθαι με τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος!
Daimon4 Daimon4
Στο σκοτεινό τοπίο η λύση είναι μόνον η (-) ...

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι αποκλειστικά ... ελληνικό αλλά παγκόσμιο! Ήδη κάποιες χώρες ανακοίνωσαν τη μη συνέχιση των πρωταθλημάτων, ενώ σε πολλές ξεκίνησαν δειλά δειλά οι προπονήσεις των ομάδων, με πολλά μέτρα προφύλαξης.

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι μετά την επανέναρξη των προπονήσεων παίκτες έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ένα γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση!

Επιστρέφοντας στα δικά μας, τι σόι πρωτάθλημα θα είναι αυτό που θα παιχτεί σε άδεια γήπεδα, πιθανότατα σε ουδέτερες έδρες και ενώ -ΚΥΡΙΩΣ- υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες ομάδων στο CAS;

Αυτός βέβαια που κόπτεται για να συνεχιστεί η Super League είναι ο γάβρος, καθώς θεωρεί πως έχει τον τίτλο στο τσεπάκι του και το θέμα της κατάκτησής του είναι καθαρά διαδικαστικό! Μάλλον τους ξέφυγε μια βασική λεπτομέρεια: Η εισήγηση της Σπανού ...

Για ποιο πρωτάθλημα μιλάνε όταν πάνω από τα κεφάλια τους πλανάται το υπαρκτό σενάριο του υποβιβασμού, ενώ δεν αποκλείεται να δουν τους τίτλους προηγούμενων ετών να τους αφαιρούνται, καθώς πάρθηκαν σε περίοδο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης (δεν το λέω εγώ αλλά η εισήγηση);

Στα πρωταθλήματα των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, υπάρχει σαφώς το περιθώριο να συνεχιστούν οι λίγκες, εδώ όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά! Προέχει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την εγκληματική οργάνωση, να εξιχνιαστεί η πολύκροτη υπόθεση Τζήλου (λέμε τώρα!), να δικαστεί (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) η φερόμενη πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ - Ξάνθης και εφόσον συμβούν όλα αυτά ας συνεχιστεί και η Super League.

Οι "κραυγές" των ανθρώπων που ζητούν να δοθεί ο τίτλος στον γάβρο, ακούγονται πολύ βαθιά στα δικά μου αυτιά!

Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, η (-) στη φετινή διοργάνωση μοιάζει σαν ένα πολύ ορατό σενάριο! Εκτός και αν κάποιος .. από μηχανής Θεός, βάλει το δάχτυλό του και απλοποιήσει την κατάσταση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την εύνοια στην (πολλάκις) χαϊδεμένη ομάδα του πρωταθλήματος!      

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...