Κρυφός οπαδισμός χωρίς τέλος...

Σε ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα έπεσε σήμερα (12/12) το μάτι μου ...
Daimon4 Daimon4
Κρυφός οπαδισμός χωρίς τέλος...

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο συντάκτης του έθετε θέμα αναβολής (!) του αγώνα του δευτέρου γύρου της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον γάβρο, προφασιζόμενος το ... καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου (ναι, καλά διαβάσατε)!

Ένα κείμενο που αναρωτιέμαι αν αυτός που το έγραψε όταν το ολοκλήρωσε έκανε τον κόπο να το διαβάσει και κυρίως να το σκεφτεί! Ένα κείμενο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ομάδας που προφανώς ο συντάκτης υποστηρίζει, ένα κείμενο πραγματικά να το διαβάζεις και να απορείς με το πού μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους!

Δυόμισι μήνες πριν το ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, οι άνθρωποι ξεκίνησαν να δημιουργούν κλίμα, με παντιέρα να αφήσουμε στην άκρη τον φτηνό οπαδισμό και να δούμε την επόμενη μέρα! Εννοείται πως όλα τα επιχειρήματά του είναι για να πεισθούν 10χρονα παιδιά και αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων.

Σε κανένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δε θα γινόταν αναβολή παιχνιδιού λόγω συμμετοχής μιας ομάδας στη φάση των "32" του Europa League. Είναι προσβλητικό για τη νοημοσύνη μας να μας θεωρούν ότι μπορούμε να αποδεχτούμε τέτοιες επιλογές!

Το παιχνίδι της Τούμπας θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που πρέπει και αν τα φερέφωνα του λιμανιού δεν μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του ΠΑΟΚ! Άλλωστε για όσους θυμούνται τέτοια χάρη δεν έγινε σε καμία ελληνική ομάδα ως τώρα και όσες βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση (ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ), έπαιξαν κανονικά τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημά μας...  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...