Καλή αρχή ΠΑΟΚΑΡΑ μου!

Η χτεσινή (26/6) πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία, σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της καινούριας σεζόν 2019-2020...
Daimon4 Daimon4
Καλή αρχή ΠΑΟΚΑΡΑ μου!

Μια σεζόν στην οποία ο Δικέφαλος θα πρέπει να υπερασπιστεί τα κεκρτημένα της προηγούμενης, η οποία ως γνωστόν ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του αήττητου Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου με την επικράτηση επί της μόνιμης πελάτισσας τα τελευταία χρόνια στους τελικούς του θεσμού!

Άπαντες γύρω από από την ομάδα γνωρίζουν πως οι στόχοι ΚΑΙ για φέτος θα είναι υψηλοί, καθώς το να παραμείνεις στην κορυφή είναι πιο δύσκολο από το φτάσεις σε αυτήν! 

Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένει μοιρολατρικά την εξέλιξη της σεζόν, καθώς ήδη άρχισαν να ολοκληρώνονται μεταγραφικές κινήσεις, ενώ είναι 200% βέβαιο πως ο στόχος των 22.000 διαρκείας θα υλοποιηθεί, με τον κόσμο να στηρίζει ακόμη πιο δυναμικά τη φετινή προσπάθεια!

Αυτό που εύχομαι από καρδιάς, είναι πάνω από όλα να υπάρχει υγεία στους παίκτες, με το καλό να επιστρέψουν οι πολύτιμοι τραυματίες και ΟΛΟΙ μαζί να πανηγυρίσουμε την είσοδο της ομαδάρας μας στους ομίλους του Champions League, μαζί φυσικά με ένα ακόμη νταμπλ...     

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...