Ολιγωρία, δόλος ή ασχετοσύνη;

Και πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να μπει για τα καλά στην ποδοσφαιρική ζωή του τόπου το VAR, σημερινά δημοσιεύματα, έρχονται και κάνουν λόγο για νέα καθυστέρηση στην εφαρμογή του!
Daimon4 Daimon4
Ολιγωρία, δόλος ή ασχετοσύνη;

Αν υπάρχει λίγες χώρες στον πλανήτη στις οποίες η αμφισβήτηση διαιτητικών αποφάσεων έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ και δεκαετίες, μία από αυτές είναι ξεκάθαρα και η δική μας! Η εφαρμογή του VAR στον τελικό του Κυπέλλου, έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για ένα ακόμη πιο καθαρό πρωτάθλημα από τη σεζόν 2019-2020!

Σήμερα διαβάζουμε πως ενδέχεται να πάει παραπίσω η εφαρμογή! Τρεις μήνες πριν τη σέντρα του καινούριου πρωταθλήματος και έχοντας ήδη γίνει μια μεγάλη προεργασία το τελευταίο διάστημα με διαγωνισμούς, ενημερώσεις διαιτητών κτλ, δηλώνουν ανέτοιμοι! Και περιμένουν να τους πιστέψουμε! 

Να δεχτούμε δηλαδή πως δεν υπάρχει κάτι το ... μεμπτό πίσω από τη νέα καθυστέρηση που πάνε να μας πασάρουν, αυτοί που κόπτονται για το καλό του ποδοσφαίρου μας, ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών στις ... οπτικές ίνες του ΟΤΕ! Και ο νοών νοείτω ...

* Το ερώτημα που τίθεται στον τίτλο του κειμένου, μπορεί να το απαντήσει ο καθένας μέσα από τη δική του οπτική γωνία ...   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...