Δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτε!

Μια ακόμη νίκη χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να ανακηρυχτεί και μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδας, σαρώνοντας στο πέρασμά του όλους τους αντιπάλους!
Daimon4 Daimon4
Δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτε!

Με την ομαδάρα μας να καταγράφει κάθε αγωνιστική και ένα καινούριο ρεκόρ, παραμένοντας αήττητη στα 27 φετινά της παιχνίδια πρωταθλήματος, με άμυνα θωρηκτό (13 γκολ) και επίθεση που πετάει φωτιές (58 γκολ), αναγκάζοντας φίλους και εχθρούς να παραδεχτούν την ανωτερότητά της!

Όχι όμως όλους! Υπάρχουν βλέπετε και κάποια φερέφωνα που οφείλουν να πείσουν τον εργοδότη τους και τους αναγνώστες τους, πως το φετινό πρωτάθλημα δεν το παίρνει η καλύτερη ομάδα, αλλά κατά ένα παράξενο και μυστηριώδη τρόπο ... μια άλλη!

Ξεχνούν πολύ εύκολα οι συγκεκριμένοι ρεπόρτερ του γάβρου πως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πάτησε δύο φορές φέτος την ομάδα τους (μέσα - έξω), ξεχνούν πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2 βαθμούς την ώρα που από τη δική τους ομάδα (Ω του θαύματος!) δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί για τα αίσχη στην Πάτρα, κάτι που δε συνέβη σε ανάλογες συμπεριφορές οπαδών άλλων ομάδων!

Μάλιστα ενθυμούμενοι το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά είχαν φτάσει σε σημείο (πριν ανακοινωθεί η τιμωρία!) να παρακαλάνε να τους αφαιρεθούν βαθμοί από το Κύπελλο και όχι από το πρωτάθλημα! Ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο!

Ξεχνούν πολύ εύκολα τα φερέφωνα του γάβρου το πόσους βαθμούς πήρε η ομάδα τους στις καθυστερήσεις παιχνιδιών, έχοντας σύμμαχο αποφάσεις διαιτητών που τους ευνοούσαν κατάφωρα διαμορφώνοντας αποτέλεσμα! Αποφάσεις που με τη χρήση VAR θέλω να πιστεύω πως θα ήταν διαφορετικές!

Και όλα αυτά γιατί; Μα για να μειώσουν το πρωτάθλημα που σηκώνει φέτος η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της τελευταίας διετίας! Για να πείσουν "τα πρόβατα" που τους διαβάζουν ότι το μαύρο είναι άσπρο! Μιλάνε άνθρωποι που επί εβδομάδες καθηλωνόταν στις οθόνες της τηλεόρασης και παρακαλούσαν πότε θα χάσει ο ΠΑΟΚ, ώστε να αρχίσουν να ονειρεύονται!

Δυστυχώς για αυτούς η ομάδα μας δεν τους έκανε το χατίρι παρά το γεγονός ότι πολλές φορές άλλαξαν πλευρά στον ύπνο τους, μπας και αλλάξει το όνειρο - εφιάλτης γι' αυτούς! 

Τέλος είτε τους αρέσει είτε όχι, ένα και μόνο ένα στατιστικό μετράει!

ΠΑΟΚ (27 αγώνες): Νίκες 24, ισοπαλίες 3, ήττες 0, βαθμοί 73

θρήνος (26 αγώνες): Νίκες 20, ισοπαλίες 3, ήττες 3, βαθμοί 63

Με απλά ελληνικά: Πού πας ρε Καραμήτρο;;;    

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...