Επιλογές εξαιρετικά αμφιλεγόμενες!

Και να που ήρθε και η πρώτη φετινή εντός έδρας στραβοτιμονιά για τον ΠΑΟΚ ...
Daimon4 Daimon4
Επιλογές εξαιρετικά αμφιλεγόμενες!

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, παραχώρησε την ισοπαλία στον συμπολίτη, σε ένα ματς στο οποίο οι τελικές βγήκαν με το σταγονόμετρο, κάτι στο οποίο δε μας έχει συνηθίσει ο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών!

Ειδικά σε παιχνίδια - φωτιά, η ομάδα παίζοντας με πάθος, έβρισκε τον τρόπο να αποδίδει καλό και σοβαρό παιχνίδι φτάνοντας σε νίκες που την έφεραν να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και με σημαντική διαφορά από τους διώκτες της.

Το ότι η φετινή βαθμολογία της Super League έχει καθίσει στον λαιμό των ομάδων της Αθήνας αλλά και αυτής που κατοικοεδρεύει στην περιοχή της Παπαναστασίου είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο! Δεδομένο επίσης θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο άμεσος διώκτης μας, παρά το γεγονός ότι πριν 2 εβδομάδες διασύρθηκε στην Τούμπα, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ξαναμπεί στο κόλπο!

Το έγραψα πιο πάνω, το επαναλαμβάνω και εδώ: Ο χτεσινός (24/2) ΠΑΟΚ δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτός που περιμέναμε. Απογοήτευσε με την εικόνα του, όμως πιστεύω πως αυτό δε θα έχει συνέχεια. Αν όμως ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε μία φορά, ο Νορβηγός ρέφερι και ο πρώτος βοηθός του απογοήτευσαν δέκα!

Ήταν πολύ κακοί αμφότεροι και οι αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα! Φανταστείτε να είχαμε ισοφαρίσει εμείς με γκολ σαν αυτό που σημείωσε ο Βέλεθ, τι θα διαβάζαμε σήμερα στις φυλλάδες και στα sites! Ο χαλίφης, ο σουλτάνος, οι ... Πρέσπες! 

Τώρα που πέτυχε ένα τέτοιο γκολ άλλη ομάδα, ουδείς ασχολήθηκε με τον ρέφερι! Ειδικά στην αθλητική εκπομπή του καναλιού του μεγαλομετόχου μας, πραγματικός εμετός στα σχόλια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή! Δεν ήταν μόνο αυτή φάση στην οποία ο διαιτητής που επιλέχθηκε από το ΚΑΤΩ ράφι (όπως και άλλοι ξένοι που ορίστηκαν σε φετινά παιχνίδια), μερολήπτησε!

Για μένα στη φάση του Μπίσεσβαρ υπάρχει πέναλτι, ο αμυντικός πολύ πονηρά ανατρέπει τον Ολλανδό, όμως ο Χάνσεν αν και είχε προσωπική αντίληψη της φάσης κιτρινίζει τον παίκτη μας για θέατρο!

Και το κυριότερο όλων: Με τα επιλεκτικά σφυρίγματά του έφερε απίστευτο εκνευρισμό σε κερκίδα και παίκτες, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα πως ήταν παντελώς ακατάλληλος για ένα τέτοιο ματς! Τραγικός ο βοηθός του που για να σηκώσει το σημαιάκι και να υποδείξει ακόμη και τα πλάγια άουτ, έπρεπε να περάσουν δευτερόλεπτα και να δει την απόφαση του διαιτητή!!! Αναρωτιέμαι αν ο τύπος ήταν όντως βοηθός ή τον έφεραν για να γεμίσουν την τριάδα...

Και κάπου εδώ μπαίνει ο προβληματισμός: Ο αδρά αμειβόμενος αρχιδιαιτητής δεν γνώριζε το ποιον διαιτητή επέλεξε να φέρει στο ματς της Τούμπας; Ασφαλώς και γνώριζε λέω εγώ, όμως τελικά τον επέλεξε! Τι ήθελε να περάσει προς τα έξω; Μήπως ότι πολλοί από τους διαιτητές που σφυρίζουν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν υπερτερούν σε τίποτα σε σχέση με τους δικούς μας; Κοινώς είναι για ... κλάματα και αυτοί; 

Μήπως προετοιμάζει το έδαφος για το επόμενο βήμα του; Ο παρατηρητής διαιτησίας ο Ισπανός, και μέλος της ΚΕΔ, Χουάν Μαρίν, έχει άποψη για τον Χάνσεν και τον πρώτο βοηθό του; Ερωτήματα που θα απαντηθούν σίγουρα σε βάθος χρόνου και θα λυθούν απορίες! Για την ώρα κρατάμε τις εξαιρετικά αμφιλεγόμενες επιλογές του Περέιρα και των συν αυτώ...  Επιλογές που πάνε να επηρεάσουν την πορεία του πρωταθλήματος σε βάρος μας!     

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...