Χρήμα ή ... φιλοδοξία;

Ίσως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Πρίγιοβιτς να έχει πάρει την οριστική του απόφαση αναφορικά με το μέλλον του!
Daimon4 Daimon4
Χρήμα ή ... φιλοδοξία;

Αν δεν το έχει κάνει, είτε βρίσκεται στην Τζέντα όπως γράψανε κάποιοι είτε στη Θεσσαλονίκη όπως γράψανε κάποιοι άλλοι (προφανώς ούτε οι μεν ούτε οι δε είναι σίγουροι!), γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως έχει μπροστά του να επιλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους!

Ή τα πάρα πολλά χρήματα της (ανύπαρκτης ποδοσφαιρικά Αλ Ιντιχάντ) ή την παραμονή τουλάχιστον ως το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα με προφανή στόχο για τον ίδιο τη μεταγραφή του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, εκεί που πραγματικά αξίζει να αγωνίζεται ο Σέρβος στράικερ.

Το δίλημμα δεν είναι μικρό, το αντίθετο μάλιστα, καλώς όπως λέει και ο λαός μας: τη δόξα πολύ εμίσησαν το χρήμα ουδείς!

Τι σημαίνει για τον Πρίγιο η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Αλ Ιντιχάντ; Εξασφαλίζεται οικονομικά αυτός και οι ... απόγονοί του, αλλά χάνεται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, ενώ θα περάσει τα ωραιότερα ποδοσφαιρικά του χρόνια σε μια χώρα που δεν έχει να επιδείξει απολύτως τίποτε πέραν του πακτωλού χρημάτων και της ανυπόφορης ζέστης. 

Χρήμα ή φιλοδοξία είναι το ερώτημα; Αν ήμουν στη θέση του, στυγνά επαγγελματικά, μακριά από κάθε μορφής συναίσθημα, θα περίμενα μέχρι το καλοκαίρι δίνοντας τα πάντα για να κατακτήσω το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα μου και στη συνέχεια είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα ερχόταν καλύτερη πρόταση από σύλλογο ευρωπαϊκό, που θα συμμετέχει σε καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της ... Σαουδικής Αραβίας και των Εμίρηδων!       

Αυτή θα ήταν η δική μου επιλογή! Το τι θα κάνει ο Αλεξάνταρ θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες, με τις πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα μας συνεχώς να μειώνονται...    

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...