Πιστέψτε το! Μπορείτε!

Συμπληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο η 10η στροφή της Super League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα από την οποία πήρε πριν λίγους μήνες το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό του Πανθεσσαλικού...
Daimon4 Daimon4
Πιστέψτε το! Μπορείτε!

Ή με άλλα λόγια ολοκληρώνεται το 1/3 του πρωταθλήματος, ενός πρωταθλήματος που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τις πολλές απώλειες των θεωρούμενων μεγάλων ομάδων! Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα κομβικό παιχνίδι, καθώς αν θέλουμε να συνεχίζουμε να κάνουμε όνειρα για τίτλο, θα πρέπει το τελευταίο σφύριγμα του Αρετόπουλου να σημαίνει πως η ομάδα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές της.

Αν δεν είχαν χαθεί οι βαθμοί στη Λεβαδειά, στη Ριζούπολη και στη Λάρισα, θα έλεγα πως το ματς του ΟΑΚΑ δεν θα κρίνει και πολλά στη μάχη του τίτλου! Έτσι όμως όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτές οι απώλειες θα πρέπει να καλυφθούν όσο γίνεται. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα που έπαιξε ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα, σίγουρα είναι πολύ πιο κουρασμένη από τον ΠΑΟΚ και λόγω μικρότερου ρόστερ. Παρά την απουσία του πιο φορμαρισμένου μας παίκτη, ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να φύγει επιτέλους αλώβητος από ένα στοιχειωμένο γήπεδο.

Περιμένω να δω την ομάδα να εμφανίζει πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι της, γιατί πιστεύω όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα πως έχουμε καλύτερο ρόστερ από την ομάδα του Χιμένεθ, όμως σε αυτά τα ματς εκείνο που παίζει καθοριστικό ρόλο, είναι το ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη! Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που συστήματα και τακτικές πάνε στην άκρη και μιλάει η ψυχή, ακόμη και σε αυτά τα χρόνια του στιγνού επαγγελματισμού!

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μια καλή εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και με απόντα τον πιο δημιουργικό του χαφ! Δεν ξέρω ποιοι θα είναι οι 11 που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου, καθώς είναι πολλά για την ώρα τα ερωτηματικά στη μεσαία γραμμή, όμως αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν όσοι παίξουν είναι ότι το θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα το θέλει όλος ο κόσμος του Δικεφάλου, που θα καθηλωθεί μπροστά στις οθόνες περιμένοντας από τους παίκτες μας μια εμφάνιση αντάξια της βαριάς φανέλας που φοράνε!

Με συγκέντρωση και πάθος ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί και πολλά από την αθηναϊκή ομάδα! Και επιτέλους να απομυθοποιηθεί το καταραμένο γήπεδο, στο οποίο οι ομάδες μας -διαχρονικά- έχουν γνωρίσει ουκ ολίγες ήττες...          

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...