Στήριξη, στήριξη, στήριξη!

Θα μπορούσα να αφήσω το κείμενο μόνο με τον τίτλο του, χωρίς να γράψω ούτε μια λέξη στη συνέχεια!
Daimon4 Daimon4
Στήριξη, στήριξη, στήριξη!

Η ώρα να κάνουμε το αυτονόητο έχει φτάσει! Κόντρα στα ... πάντα, επιβάλλεται να σταθούμε -όσο μπορεί ο καθένας μας- δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντάς την με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας μας. Οι όποιες γκρίνιες, αμφισβητήσεις και μιζέρια σε πολλαπλά επίπεδα, να πάνε στην άκρη! Το "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" να βγει και πάλι στο προσκήνιο, από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο σύλλογος εδώ και αρκετούς μήνες είναι σε έναν διαρκή "πόλεμο", απέναντι στο ΠΟΚ, που για μένα ζει και βασιλεύει, έχοντας ξεπεράσει μάλιστα σε κατορθώματα,  εκείνη την πρότερη μορφή του! Οι παππούδες μας, οι πατεράδες, οι παλιοί ΠΑΟΚτσήδες γενικότερα σήκωσαν ανάστημα στο κατεστημένο και του έδωσαν να καταλάβει για τα καλά πως εδώ πάνω, στη Μακεδονία υπάρχει ένας σύλλογος που θα τους πολεμάει, ένας σύλλογος που θα τον βρίσκουν πάντα μπροστά τους! Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους γίναμε πολλοί από εμάς ΠΑΟΚ!

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται και στις μέρες μας, με το αδηφάγο κέντρο να βάλλει με όλα του τα όπλα ενάντια στον Δικέφαλο! Η κατάσταση έχει ξεφύγει παντελώς, πιστέψτε με. Επιστρατεύτηκαν πρώην υπουργοί, βουλευτές, κανάλια, ιστοσελίδες, φυλλάδες. Όλα κατευθυνόμενα από ανθρωπάκια που δε θέλουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο! Από υποκείμενα που έδειξαν και δείχνουν δείγματα ... φαταουλισμού, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που τους κάθεται στον λαιμό και δεν τους αφήνει να καταπιούν!

Ο "πόλεμος" εναντίον του συλλόγου είναι πέρα από κάθε φαντασία. Ειδικότερα φυσικά στοχεύουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που τους χάλασε τη μοιρασιά στην πίτα! Είναι απίστευτα όλα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε βάρος του, από κατευθυνόμενη στιγνή αλητεία, με προφανή στόχο να τον απογοητεύσουν, με ότι αυτό συνεπάγεται!

Και κάπου εδώ εμπλεκόμαστε και εμείς... Ο δικός μας ξεκάθαρος (πιο πολύ από ποτέ) ρόλος είναι η στήριξη με μαζική αγορά των διαρκείας! Μόνο αυτό μπορεί να τους φρενάρει, μόνο αυτό μπορεί να τους κάνει να καταλάβουν πως η στήριξη ενός ολόκληρου λαού παραμένει ισχυρή!

Ο ΠΑΟΚ μετά από αρκετά χρόνια, έχει επιτέλους όραμα! Ήρθε τον Μάιο το Κύπελλο, γιατί να μην έρθει και το πρωτάθλημα σε 10-11 μήνες; Οι προδιαγραφές υπάρχουν και είναι καλές. Δε νομίζω να έχουμε απέναντί μας ομάδες - μεγαθήρια. Σε ένα καθαρό πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα έχει το πάνω χέρι.

Δε γίναμε ΠΑΟΚ για ... τις μεταγραφές, δε γίναμε ΠΑΟΚ για να ψωνίζουμε από το πάνω ράφι του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού στερώματος. Γίναμε ΠΑΟΚ γιατί έτσι προέτρεψε μια φωνή μέσα μας. Είναι η ίδια φωνή που τώρα με όση δύναμη της έχει απομείνει, μάς φωνάζει να στηρίξουμε μαζικά την ομάδα, γεμίζοντας την Τούμπα και στέλνοντας το μήνυμα σε αυτούς που πρέπει!!!        

Διαβάστε ακόμη...