Παιχνίδι τακτικής...

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, θα δώσει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (3/8) στην Τούμπα...
Daimon4 Daimon4
Παιχνίδι τακτικής...

Όλοι γύρω από την ομάδα περιμένουμε σε αυτό το ραντεβού με την ιστορία ο Δικέφαλος να αποδειχθεί πιο συνεπής σε σχέση με τις τελευταίες ανάλογες περιπτώσεις (Άγιαξ το 2010, Σάλκε το 2013) και να είναι η ομάδα που θα βρεθεί στα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου μας.

Ο αντίπαλος λίγο πολύ γνωστός: μια νέα ομάδα, με πολύ βαρύ όνομα και αστείρευτη πηγή ταλέντων! Και όταν λέμε αστείρευτη, εννοούμε αστείρευτη. Μια μηχανή παραγωγής νέων παικτών, ίσως η κορυφαία στον κόσμο!

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δημιουργεί πολλές ελπίδες πρόκρισης στον ΠΑΟΚ, καθώς το 1-1 είναι ένα καλό αλλά και πονηρό σκορ, φτάνει η ομάδα να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που περιμένω να δω είναι ένα παιχνίδι τακτικής στην σκακιέρα της Τούμπας, με τον Ίβιτς να παίζει για την πρόκριση και μόνον για αυτήν.

Ο κόσμος στην κατάμεστη Τούμπα θα πιέσει αφόρητα τους παίκτες και των δύο ομάδων και εκεί ακριβώς είναι το σημείο που οι δικοί μας πρέπει να μείνουν καρφωμένοι στον στόχο και να μην παρασυρθούν. Αυτό είναι το κομβικό σημείο που θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Άγιαξ αν παίξει έξυπνα, όπως έκανε με την Ντόρτμουντ σχετικά πρόσφατα, χτυπώντας στο ευαίσθητο της ολλανδικής ομάδας που είναι οι κενοί χώροι στην άμυνά της.

Με υπομονή και εξυπνάδα στο παιχνίδι μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

 

Διαβάστε ακόμη...