Γράψτε τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Η γάγγραινα των ερτζιανών δεν έχει να κάνει μόνο με τους συνοπαδούς (;) μας που βγαίνουν και γκρινιάζουν 24 ώρες το 24ωρο...
Daimon4 Daimon4
Γράψτε τους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Το καινούριο φρούτο που είναι σε ... άνθηση αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με τις καημένες τις γριές που για όσους δεν το γνωρίζουν με μαθηματική ακρίβεια οδεύουν προς νέο μακροβούτι, έχοντας μπροστά τους έναν γολγοθά προβλημάτων! Μη έχοντας λοιπόν με τι να ασχοληθούν και βρίσκοντας βήμα σε γνωστό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, συνεπικουρούμενοι από τζιμάνια ραδιοφωνικούς παραγωγούς ασχολούνται περισσότερο με τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον ΠΑΟΚ, παρά με τη δική τους!

Κρίνουν τον Βαρέλα, τον Μπρκιτς, τον Κρέσπο και τις άλλες μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Έχουν άποψη για τον Σαββίδη, τον Άγιαξ, για τα πάντα γύρω από τον ΠΑΟΚ.  Πέρσι ζήσανε το όνειρο παίρνοντας διπλό στην Τούμπα και γλιτώνοντας την πεντάρα στο κρατικό γήπεδό τους, φέτος θα αρκεστούν να βλέπουν την μοναδική σοβαρή ομάδα της πόλης να παίζει προκριματικά στο CHL, την ώρα που αυτοί βράζουν στο ζουμί των προβλημάτων τους.

Να διαβάζουν για μεταγραφές εκατοντάδων χιλιάδων € του Δικεφάλου, την ώρα που αυτοί πήγαν στην Ολλανδία με τα τσικό! Δεν θα ασχολιόμουν μαζί τους αν δεν έβλεπα πως δυστυχώς στις εκπομπές αυτών των ραδιοφωνικών παραγωγών παίρνουν μέρος και συνοπαδοί! Να τρελαίνεσαι δηλαδή! Να πέφτεις στο επίπεδο μιας ομάδας ασανσέρ, μιας ομάδας που ακόμη κυκλοφορεί με ΑΦΜ των Ποντίων είναι ντροπή ρε μάγκες! Μην ασχολήστε μαζί τους, μην τους τρέφετε συμμετέχοντας στις εκπομπές τους, γράψτε τους εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, αλλάξτε σταθμό, ακούστε κανα τραγουδάκι αλλά όχι τέτοιους τύπους...     

Οι άνθρωποι βγάζουν ΧΟΛΗ σε κάθε ευκαιρία και δυστυχώς κάποιοι συνοπαδοί τους ακούνε καθημερινά, δίνοντάς τους ακροαματικότητες, το μόνο που τους ενδιαφέρει άλλωστε!!! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...