Ζεστό - κρύο...

Μόνο στα ... ψιλά δεν πέρασε η χτεσινή δήλωση του πρώην προέδρου της FIFA σε εφημερίδα της Αργεντινής...
Daimon4 Daimon4
Ζεστό - κρύο...

Ο πρώην ισχυρός άντρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Σεπ Μπλάτερ, είπε ούτε λίγο ούτε πολύ το εξής απίθανο για τα ζεστά και κρύα μπαλάκια που υπήρχαν / (υπάρχουν;) στις κληρωτίδες: "Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ήταν σκέτη κοροϊδία. Αφορούσε κλήρωση ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Μόνο ένας το έχει πετύχει. Ήταν ένας Ιταλός. Μπορείς να δεις ότι αναγνωρίζει τα μπαλάκια που κληρώνονται. Μπορείς να τα κάνεις είτε ζεστά είτε κρύα! Ήμουν μάρτυρας"

Και εύλογα ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να αναρωτηθεί (αν δεν το έχει ήδη κάνει): Αν σε τόσο σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις κληρώσεις των οποίων παρακολουθούν εκατομμύρια μάτια από όλον τον πλανήτη συμβαίνουν τέτοια φοβερά και τρομερά πράγματα, τι μπορεί να συμβαίνει σε κάποιες σχεδόν τριτοκοσμικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες στις οποίες οι υπερκοριοί έχουν φέρει (και συνεχίζουν να φέρνουν) τα τελευταία χρόνια στη δημοσιότητα απίθανους διαλόγους που εκθέτουν πρόσωπα και ομάδες ανεπανόρθωτα;

Η ερώτηση είναι ρητορική, δεν περιμένω καμία απάντηση δηλαδή, είναι όμως αυτό που δήλωσε ο Μπλάτερ μια πολύ δυνατή γροθιά στο άθλημα που όλοι μας παρακολουθούμε, καθώς η καθαρότητά του αμφισβητείται για μια ακόμη φορά, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο! Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να μας πείσει πως όλα αυτά τα "βολικά" ζευγάρια που βλέπαμε να προκύπτουν τα τελευταία χρόνια σε κληρώσεις είναι προϊόν ... καθαρής κλήρωσης. 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...