Κλάμα χωρίς τέλος!

Από την πρώτη μέρα που διαπιστώθηκε η λυκοφιλία του προέδρου βάζελου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η σελίδα είχε ταχθεί ΑΝΟΙΚΤΑ εναντίον της!
Daimon4 Daimon4
Κλάμα χωρίς τέλος!

Ειδικά εκείνα τα τρελά αγκαλιάσματα πριν το τελικό του ΟΑΚΑ, πιστεύουμε πως δεν άρεσαν στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του Δικεφάλου, που απόλυτα δικαιολογημένα θεωρεί πως ο βάζελος δεν διαφέρει και πολύ από τον γάβρο, απλά ανά εποχές αλλάζουν τα κόζια και γαβγίζει ο εκάστοτε αδικημένος.

Οι ασπρόμαυρες ιστορίες που καθημερινά ανεβαίνουν στη σελίδα, έχουν και αυτόν τον σκοπό! Να μάθουν οι νεότεροι το τι συνέβαινε παλιότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πόσες φορές το μαχαίρι της αδικίας έφτασε στο λαιμό μας!

Και ερχόμαστε στο σήμερα! Αδικήθηκε, λένε τα πράσινα φερέφωνα, η αθηναϊκή ομάδα στο ματς της Τούμπας! Είναι να γελάς με όσα επικαλούνται οι ανύπαρκτοι στο χτεσινό (31/5) παιχνίδι! Με ένα κατά λάθος γκολ και μια ευκαιρία στο 86' ήθελαν διπλό στην Τούμπα οι πουθενάδες!

Ενοχλήθηκαν από τη διαιτησία του Αρετόπουλου και αποδίδουν εκεί την απώλεια της πρώτης θέσης! Έτσι τους είπε το αφεντικό τους να διατυμπανίσουν δεξιά και αριστερά και αυτό κάνουν!

Ήταν πραγματικά τραγική η ραδιοφωνική περιγραφή του αγώνα από το αλαφουζοκάναλο, που ξεπερνούσε τα όρια της πρόκλησης! Ο άνθρωπος έβλεπε προφανώς άλλο ματς!

Είναι πραγματικά τραγικά τα όσα γράφονται σήμερα σε sites και φυλλάδες πράσινης απόχρωσης, καθώς αυτογελοιοποιούνται ανελέητα.

Είναι πραγματικά τραγικό να αφήνουν ξεκάθαρα να εννοηθεί πως σε περίπτωση αλλαγής της ΕΠΟ, θα δεχόταν πολύ ευχάριστα να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, με αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αναζητώντας διαιτητές της αρεσκείας τους!

Υ.Γ. Ιβάν τους εχθρούς σου τους γνωρίζεις, τους "φίλους σου" όμως πρόσεξέ τους ιδιαίτερα! 

     

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...