Ματς - φωτιά και όχι φιέστα!

Η χτεσινή ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, έφερε ξαφνικά κύμα αισιοδοξίας στον κόσμο, που από ότι διαβάζω δεξιά και αριστερά, θεωρει δεδομένη την πρωτιά στα play offs! 
Daimon4 Daimon4
Ματς - φωτιά και όχι φιέστα!

Μιλάνε σε ράδια, sites αλλά και πρωτοσέλιδα εφημερίδων για ... φιέστα! Πόσο τραγικοί και άσχετοι μπορεί να είναι όλοι τους! Το παιχνίδι της Τρίτης είναι εξαιρετικά δύσκολο, ο λαβωμένος από απουσίες ΠΑΟΚ πρέπει για 90 λεπτά να δώσει τα πάντα στο γήπεδο, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και να αφήσει  στην άκρη το: μας φτάνει και ένας βαθμός!

Η νίκη είναι ο πραγματικός στόχος και όχι η ισοπαλία, όπως δήλωσε χτες ο Βλάνταν Ίβιτς. Και για να φτάσουμε σε αυτήν θέλει κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και από εμάς στην κερκίδα! Μη νομίσει κανείς πως ο βάζελος έρχεται για να χάσει... Θέλουν την πρωτιά όσο κι εμείς!

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η εξαιρετική παρουσία της ομάδας που φέρει την υπογραφή Ίβιτς στα φετινά play offs. Άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες από τα όσα ζήσαμε πέρυσι (τελευταίος στα play offs)...

Ελπίζω πως οι παίκτες θα κλείσουν τα αυτιά τους σε αυτά που κάποιοι διασπείρουν δεξιά και αριστερά περί εύκολου παιχνιδιού και θα μπουν στο γήπεδο με τα μαχαίρια στα δόντια, δίνοντας και την τελευταία ικμάδα από τις δυνάμεις τους. Αυτοί που με την εξαιρετική τους παρουσία στα play offs (3 νίκες 2 ισοπαλίες), έφεραν την ομάδα στη θέση του οδηγού, χωρίς τη βοήθεια του κόσμου στα ματς της Τούμπας, μπορούν να τα καταφέρουν! Το ξαναγράφω όμως: Είναι μάχη και όχι φιέστα!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...