Το πέναλτι ήταν το κερασάκι...

Γκεμπελικές μεθόδους χρησιοποιεί για πολλοστή φορά η ομάδα της Μουνιχίας, προσπαθώντας να κατευθύνει τα όσα έγιναν στην Τούμπα εκεί που θέλει αυτή και τα πρόβατα που ακόμη την ακούνε...
Daimon4 Daimon4
Το πέναλτι ήταν το κερασάκι...

Είμαι βέβαιος πως ο Paul Joseph Goebbels -αν ζούσε- θα ήταν στην τσίτα καθώς θα έβλεπε πως έχανε τα πρωτεία στην προπαγάνδα και ταυτόχρονα την ευκαιρία να δει το όνομά του να γίνεται ταυτόσημο της ... προπαγάνδας.

Τα φερέφωνα έχουν ξαμολυθεί σε μια άνευ προηγουμένου, μοναδική στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, διαπόμπευση της αλήθειας, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον για το ποιος θα γίνει πιο πειστικός με τις παπαριές που γράφει!

Όσοι ήμασταν στο παιχνίδι δεν περιμέναμε τη φάση του 85' για να αντιληφθούμε τον ρόλο του Παππά! Ο ΠΑΟΚ είχε στο πρώτο 45λεπτο 55%-45% κατοχή και τα φάουλ ήταν 18-7 σε βάρος του!!! Βλέπαμε για παρόμοια φάση να τιμωρούνται με φάουλ παίκτες μας, την ώρα που για αντίστοιχη παράβαση ο Παππάς κοιτούσε τα αστέρια ή όπου αλλού του είπαν να κοιτάξει. 

Σκεφτείτε στη φάση του 6' να ήταν πρωταγωνιστής ο Γκαρσία και το ματς να γινόταν στο Καραϊσκάκη! Αυτόφωρο και .. απέλαση θα ζητούσαν, όχι απλά μια κόκκινη κάρτα. Ήδη με το καλημέρα αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα. Όσο για το γκολ της ισοφάρισης, είδα και ξαναείδα τη φάση και δυσκολεύομαι ακόμη να πιστέψω ότι ο Χατζηισαΐας κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που κάνει ο βουτηχής!

Ακόμη και αυτό που έγινε στο 85' και το οποίο δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν είδε πέναλτι, και οι γάβροι φυσικά, αυτοί που κινούν την επικοινωνία του γάβρου εκτίθενται ανεπανόρθωτα με τις απόψεις τους. Σε ποιους απευθύνονται; Σε τυφλούς; Σήμερα διάβασα τον γραφικότερο όλων να ... μπαίνει στη θέση του Ντομίγκεζ και να κλαψουρίζει σαν μωρό που του πήραν το παιχνίδι...

Όλο αυτό το καλοστημένο σκηνικό του ελέγχου των πάντων στο όνομα του πακέτου των ομίλων του Champions League, πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Και όχι απλά να σταματήσει αλλά η υπόθεση να ξεψαχνιστεί για να αποκαλυφθούν οι λόγοι για τους οποίους τα προαναφερόμενα κοράκια τα έβλεπαν όλα κόκκινα!

Μόνο έτσι θα διαφυλαχτεί το ποδοσφαιρικό μέλλον της Λίγκας, από μελλοντικούς μιμητές της τωρινής "εγκληματικής οργάνωσης"! 

   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...