Τελική ....μ@λ@κί@

Έχουν ξεφύγει τόσο μα τόσο πολύ τα πουλημένα τομάρια της «ενημερώσεως» στον Βορρά, που πλέον δεν φοβούνται να ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ όχι μόνον ότι πωλούνται , αλλά και ότι «καλά κάνουν και πωλούνται»
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Τελική ....μ@λ@κί@

Πλέον δεν διστάζουν να σε πουν φίλε συνοπαδέ: ναι ρε βρίσκομαι σε ανοικτή γραμμή με τα κέντρα εκπομπής μαζικής αθλητικής αποβλακώσεως των Θεσσαλονικέων και των Βορειοελλαδιτών γενικώτερα και εξασκώ με «ευσυνειδησία τα καθήκοντά μου»

Φίλε συνοπαδέ δεν θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε ν' αμφισβητήσω την νοημοσύνη σου ούτε να σε κάνω τον έξυπνο ούτε ακόμη να σε πείσω ότι όλα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ δουλεύουν ρολόι.

Όμως φίλε μου πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι είναι άλλο πράγμα να προβληματίζομαι για την ομάδα που αγαπώ και άλλο πράγμα να δείχνω ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΉ προς την ομάδα που αγαπώ σε σημείο που να την ΑΠΑΡΝΕΙΣΑΙ.

Γιατί ρε φίλε με φαίνεται πραγματικά ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, να στεναχωριέσαι για την ομάδα αλλά ν' απαξιώνεις κάθε κρίκο της αλυσίδος ΠΑΟΚ και κυρίως να μην πηγαίνεις στο γήπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ.

Δεν γίνεται ρε φίλε να με λες ότι «ο ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του» εσύ να είσαι ο λαός του αλλά να μην είσαι στο γήπεδο. Δηλαδή ειλικρινά χωρίς λαό στο γήπεδο δεν μπορώ να βγάλω την εξίσωση «ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του»!

Και δεν λέω μόνο για εφέτος που υπάρχουν άτυχα αποτελέσματα. Λέω και για πέρυσι που μέχρι και τα 2/4 του Πρωκταθλήματος ο ΠΑΟΚ ήταν ΠΡΩΤΟΣ.

Ψάχνω μια δικαιολογία επαρκή για ποιο λόγο πάντα κάτι πρέπει να φταίει στον ΠΑΟΚ;

Δηλαδή στο σπίτι σου στην οικογένειά σου έτσι συμπεριφέρεσαι; Φταίει πάντα η σύζυγος, η κόρη σου ή ο γιος σου; Πάντα στην παρέα φταίει για κάποιο λόγο φίλος σου;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στον περίγυρό σου συμπεριφέρεσαι σαν μια κινούμενη γκρίνια, σαν μια διαρκής πηγή απαξιώσεως των γύρω σου.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ανέχεσαι κάποιον από το περιβάλλον σου με τέτοια συμπεριφορά.

Κι αν είναι ν' αμφισβητήσεις κάτι γιατί δεν λες και μια φορά: κάτσε ρε φίλε, γιατί αυτά που λέει ο Μύρτσος, ο Φαλακροκόρακας, ο Καμόρα και οι φίλες του, ο Στελλάκης, είναι σώνει και καλά σωστά; Γιατί δηλαδή αυτοί «γνωρίζουν» και εσύ όχι; Τι είναι αυτοί; Επιστήμονες του Ποδοσφαίρου; Έχουν σπουδάσει ποδόσφαιρο και ξέρουν κάτι παραπάνω από εσένα; Και τέλος πάντων γιατί αυτοί θα πρέπει να σε δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα ώστε να σταματήσεις να πηγαίνεις στο γήπεδο;

Είπα Στελλάκης και θυμήθηκα να σε παρουσιάσω μία ΑΠΟΔΕΙΞΗ των όσων λέω/γράφω...

Έγινε προχθές ένα παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ουλιμπιάγκους στο οποίο ούτε οι μπούκ δεν πόνταραν για δύο πράγματα: για την διαιτησία του υπόδικου από την Φθιώτιδα και την δυναμικότητα της ενδεκάδος του ΠΑΟΚ λόγω των απουσιών.

Και αφού ο Στελλάκης και οι «συν αυτώ» έφτιαξαν τις προηγούμενες ημέρες «κλίμα» ότι θα δεχθεί ο ΠΑΟΚ 4 και 5 γκόλ, ο ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ παρουσίασε ένα ΑΞΙΟΜΑΧΟ και ΣΥΜΠΑΓΕΣ σύνολο που κράτησε την μπάλλα δεν απείλησε, με την βοήθεια των δύο λίμπερο του Ουλιμπιάγκους, αλλά ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ στον βαθμό διασυρμού που έγραφαν οι Στελλάκηδες...

Ένας σοβαρός άνθρωπος θα έλεγε μετά το παιχνίδι: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ΤΟΥΝΤΟΡ, με διέψευσε και παρουσίασε ένα ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΠΑΟΚ που δεν έγινε έρμαιο των «διαθέσεων» του αντιπάλου του!

Όχι, ο Στελλάκης και η κομπανία του δεν έκανε αυτό γιατί δεν έχει μέζεα οστεοπυγικού συστήματος για να το κάνει...

Αφού όμως δεν έπιασε αυτό, το οργανωμένο σύστημα που σε ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ έκανε την εφεύρεση: τη μία (1) τελική.

Και ο Στελλάκης έγραψε το άρθρο σταθμό στην παραπληροφόρηση αλλά και στην ομολογία ασκήσεως των «καθηκόντων του». Τίτλος ;

«Με μία τελική δεν κερδίζεις ούτε τον Ουλιμπιάγους ούτε τον Δημητρόπουλο»!

Δεν θα ασχοληθώ με τα «επιχειρήματα» του Στελλάκη, καλύτερο θα είναι να κανελώσω το ρυζόγαλο».

Αλλά ο τίττλος του άρθρου είναι ενδεικτικός...

Κατ' αρχήν φίλε μου σε περνάει όμορφα και ανώδυνα το μήνυμα ότι όταν παίζεις εναντίον της συγκεκριμένης ομάδος, είναι ¨φυσιολογικό» ν' αγωνίζεσαι εναντίον και του διαιτητού.

Έτσι αποφαίνεται ο Στελλάκης ο ντεμέκ ΠΑΟΚτσής, ότι εντάξει ο ΠΑΟΚ δεν είναι και τρομερό που πρέπει να παίζει εναντίον ΔΥΟ αντιπάλων.

Και μετά βρίσκει την μία τελική λίγη για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τους ΔΥΟ αντιπάλους.

Δηλαδή μεταφέρει με άλλα λόγια την γνωστή ρήση που εκπορεύεται από τον απόπατο του Piraeus ότι «φτιάξε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές» και ταυτίζεται μ' αυτήν.

Ο ... άνθρωπος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ όσα λέμε!

Και παράλληλα ενώ κατηγορείται ο ΑΡΝΕΣΕΝ για τις επιλογές του, οι απουσίες των ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΖΑΪΡΟ, ΣΑΜΠΟ, θεωρούνται ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, ενώ λέει και έναν καλό λόγο για τον ΤΣΙΜΙΡΟΤ.

Και σε ρωτάω φίλε:

Η ομάδα του Στελλάκη ο Ουλιμπιάγκους, με πόσες τελικές κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης;

Η ΤΣΕΛΣΙ του ΝΤΡΟΓΜΠΑ με πόσες τελικές πήρε το τσ.λου;

Η ΕΛΛΑΣ του ΓΙΓΑΝΤΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ του εξολοθρευτού της εγκληματικής οργανώσεως με πόσες τελικές σήκωσε το Κύπελλο;

Ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο με πόσες τελικές πήρε πρόκριση από την Αρσεναλ;

Η ομάδα του ΔΟΜΑΖΟΥ με πόσες τελικές και στα ΔΥΟ παιχνίδια πήρε την πρόκριση από την ΕΒΕΡΤΟΝ;

Να σε πώ Στελλάκη; Με ΚΑΜΜΙΑ τελική γιατί έπαιζαν μόνο εναντίον ΕΝΟΣ αντιπάλου!!!

Και έτσι φίλε μου έχεις πεισθεί ότι για να δεις τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεσαι πρέπει να έχεις ομάδα που να κερδίζει δύο αντιπάλους, δηλαδή ονειρεύεσαι το ανέφικτο.

Και επειδή ο ΠΑΟΚ υπάρχει για να πραγματοποιεί τ' ανέφικτα αυτό ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Όπως έγινε όταν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε τον Μίχα και το πρώτο κύπελλο στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ ο στελλάκης δεν θα γράψει ΠΟΤΕ άρθρο για τον ΡΑΝΙΕΡΙ που πήγαν να τον πείσουν ότι με τον διαμαντάκο, τον μπουχαλάκη και τον σάμαρη θα φτιάξει ομάδα και τώρα μεσουρανεί με την ΛΕΣΤΕΡ.

Και να σε πω και κάτι τελευταίο ρε φίλε; ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που τελικά θα σε πει: ναι κύριε έχεις φτιάξει ομάδα να κερδίζεις και τους διαιτητές; ΠΟΙΟΣ;

Φίλε μου, ο ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο είναι μια αγάπη, ένας έρωτας ο οποίος μάλιστα δεν σε ζητάει τίποτα άλλο παρά μόνον την αντίληψή σου και την προσοχή σου.

Το παλληκάρι των συνδέσμων στην ΜΟΝΗ ΠΑΟΚτσήδικη εκπομπή των ερτζιανών είπε κάτι που το ενστερνίζομαι πλήρως: «Ο δικός μας ΠΑΟΚ , ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ»

Αφού λοιπόν το αποτέλεσμα είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ, γιατί να μην απολαμβάνεις τον έρωτά σου πηγαίνοντας στο γήπεδο;

Γιατί αφήνεις τον Στελλάκη και τον κάθε Στελλάκη να σε δηλητηριάζει τη σκέψη, την αντίληψη και τον ΕΡΩΤΑ σου για τον ΠΑΟΚ;

Αστον αυτόν να ασχολείται με τις τελικές.

Υ.Γ (1) ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από μένα στον ΤΖΑΒΕΛΛΑ. Παίκτη που τον υβρίζουν «εν χορώ» τα δίποδα, χαίρει της απολύτου εκτιμήσεώς μου!

(2) Ναι στελλάκη έχεις «μάτι». Έχω ΤΖΙΟΛΗ σε φόρμα, έχω ΤΣΙΜΙΡΟΤ, έχω ΧΑΡΙΣΗ, έχω ΣΑΜΠΟ και θα με απασχολήσει η συμμετοχή του ΚΑΤΣΕ! Βλέπεις μπάλα ρε τεράστιε...

(3) Ο ΚΛΑΟΥΣ δεν είναι ντεφορμέ. Το ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ σύστημα του ΤΟΥΝΤΟΡ τον ξεπερνά.

Διαβάστε ακόμη...