Ζvara!

Αγαπητέ κ. Σαββίδη... Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, αλλά και όσα αφορούν και σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ και ειδικά εφέτος κατέληξα σ' ένα συμπέρασμα.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ζvara!

Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω, ότι κρίνω με βάση τα όσα δημοσιεύονται και με όσα ενδεχομένως να συμβαίνουν στο παρασκήνιο, κάνοντας απλή προβολή αυτών που συμβαίνουν στο προσκήνιο. Συνεπώς αν υπάρχουν πολύ ειδικώτερα δεδομένα που εσύ γνωρίζεις καλύτερα, τα όσα θα σε αναφέρω παρακάτω, ίσως και να είναι εκτός πραγματικότητος. Όμως πολύ φοβούμαι, πως αν δεν υφίστανται αυτά τα «ειδικώτερα δεδομένα», τότε η αντίληψη που έχεις για την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, κινείται στα όρια της ευχής και όχι της απόλυτης συλλήψεώς της (πραγματικότητος)...

Έτσι λοιπόν, η επανάληψη, με μαθηματική ακρίβεια, τα τρία τελευταία χρόνια της ίδιας καταστάσεως στα αγωνιστικά μόνο ΤΥΧΑΙΑ δεν είναι. Αποτελεί προϊόν σχεδίου και μεθόδου. Και είσαι νοήμων άνθρωπος για να καταλάβεις ότι σχέδιο και μέθοδος, χωρίς την συνδρομή ατόμων που είναι σε θέση να επηρεάζουν καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να νοηθεί. Λυπάμαι που το λέω, αλλά η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

Αυτό όμως που δείχνεις αγαπητέ κ. Σαββίδη να μην έχεις αντιληφθεί καθόλου, μα καθόλου, είναι ότι σημαντικό μέρος αυτού του επιστημονικά εκπονημένου σχεδίου είναι ο τομέας «επικοινωνία» και ιδιαίτερα «ΠΑΟΚτσήδικη επικοινωνία»

Είναι σίγουρο ότι αυτοί, που νεαροί όντες έφαγαν ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ από τις ΠΑΟΚτσήδικες ειδικές δυνάμεις , έχουν ορκισθεί να πάρουν εκδίκηση. Και την παίρνουν με τον καλύτερο τρόπο: οι ΠΑΟΚτσήδες αντί να συνεχίζουν να ξυλοφορτώνουν αυτούς και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, ξυλοφορτώνουν ανηλεώς τον ΠΑΟΚ. Πως έχει συμβεί αυτό;

Με τον πιο απλό τρόπο: η αργυρώνητη «ενημέρωση» πουλάει εδώ και 6 χρόνια περίπου ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΕΠΙΤΙΜΗΣΗ, ΛΟΙΔΩΡΙΑ σε ό,τι σχετίζεται με την αγωνιστική προσπάθεια του ΠΑΟΚ.

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ πήρε το πρωτάθλημα, και του ήλθε το ΣΔΟΕ και πάει για «υπεξαίρεση» της φούτσας

Ο ΓΚΑΡΣΙΑ χάιδεψε τον Ντιόγο και αντιμετωπίσθηκε σαν "εχθρός του πολιτεύματος"

Ο ΣΤΕΦΕΝΣ έφυγε «αποτυχημένος»

Η ΤΟΥΜΠΑ στις 16-4-2014 έκανε την κερκίδα της τελευταίας δεκαετίας παγκοσμίως και αντιμετωπίσθηκε σαν να έκανε τις δοσοληψίες του NOOR 1

Έπαιξε ο ΠΑΟΚ τελικό κυπέλλου και τον διαχειρίσθηκε με τέτοιον τρόπο που έλεγες καλύτερα να είχαμε αποκλεισθεί

Ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα και η ΤΟΥΜΠΑ είχε 5.000 κόσμο

Ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος και ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ λοιδωρήθηκε και απαξιώθηκε λες και ο ΠΑΟΚ ήταν τελευταίος

Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω απ' όσα πέρασα!

Κοινός παρονομαστής όλων αυτών; Η «ενημέρωση» του ΠΑΟΚτσή

Ο Στέλιος ουρακοτάγκος ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ακόμη και το αν το λεωφορείο 12 της Γραμμής Σταθμός Μακεδονία-Κ.Τούμπα έχει καλό σχεδιασμό δρομολογίων!

Ο καραφλομαλάκας ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ αν εξόφλησες τα χρέη!

Ο τύπος από την Νεάπολη, κηρύσσει αποχή πριν τον αγώνα με τον απόγονο του στόλου...

Η καμόρα της Θεσσαλονίκης ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ αν ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ είναι ποδοσφαιριστής...

Οι μπαλαδόροι της μαλακίας ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ αν ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ποδοσφαίρου...

Αγαπητέ κ. Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εσύ προσωπικώς ως ηγέτης του ΠΑΟΚ, έχετε υποστεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ήττα στον τομέα ενημέρωση-επικοινωνία-ηθικό της ΠΑΟΚτσήδικης κοινότητος.

Η κατάσταση είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΕΡΨΙΜΗ. Σε λίγο θ' αμφισβητούνται βασικές λειτουργίες της ΠΑΕ

Όπως πάνε τα πράγματα ο κόσμος όχι μόνο θα λιγοστεύει, αλλά και θα γίνεται επιθετικότερος με την ομάδα.

Ο κόσμος θέλει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και το μόνο που εισπράττει είναι ο ΠΑΟΚ να υποβάλλει αίτημα να παρουσιασθεί ο Χιού ΝΤΑΛΛΑΣ και ακόμη να περιμένει...

Κι έχεις τον Γιωργάκη τον Σπανό να σε δουλεύει και να σε λέει ότι «ο ΠΑΟΚ δεν έχει προτάσεις». Ίσα σε κουραδόμαγκα του λιμανιού.

Ο μποροθρύλος που περπατάει στην Τρίπολη και ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ κανείς στον δρόμο, εφέτος δεν έθεσε θέμα «ντόπινγκ κοντρόλ». Γιατί άραγε;

Έκανες το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να εξοφλήσεις 10.000.000 χρέη και να φέρεις τον ΑΡΝΕΣΕΝ και αντιμετωπίσθηκε λες και έδωσες 500 ευρώ στην κοπή της πίττας του χορευτικού των Αμπελοκήπων.

Για κάποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λόγο, που ούτε οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες διανοούνται, το μέγεθος ΠΑΟΚ προκαλεί ΤΡΟΜΟ.

Δεν ξηγείται αλλιώς ότι ακόμη και σε θεατρικά έργα που ανεβάζουν «δάσκαλοι» στα σχολεία γίνονται οι εξής διάλογοι :

«.... Γιώργος: - Έλα, ηρεμήστε! Η αλήθεια είναι πως η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη!Εδώ οι άνθρωποι σου λένε καλημέρα κι ας μη σε ξέρουν! Εδώ μπορείς ακόμα να μυρίσεις το γιασεμί στις γειτονιές της Άνω Πόλης!

Κωνσταντίνος: - Πες και για τη μπουγάτσα και τα τρίγωνα Πανοράματος!

Μπάμπης: - Όλα είναι ωραία σ' αυτή την πόλη!

Γιώργος: - Το μόνο κακό είναι ο ΠΑΟΚ!

Μπάμπης: - Αφήστε τα αυτά! Έτοιμοι να φύγουμε;..»

Μπορεί κ.Σαββίδη να είσαι μακριά από το κέντρο των αποφάσεων, αλλά είσαι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Αν επιθυμείς ν' αλλάξεις κάτι, ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ. Εξαφάνισε τους καμοραμπαλλαδόρους της Θεσσαλονίκης. Όσο αυτοί εκπέμπουν, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δείχνεις να μην παραδειγματίζεσαι από το γενικώτερο περιβάλλον

Κυβερνά ο πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ Πρωθυπουργός της μεταπολεμικής Ελλάδος, συνεννοείσαι μαζί του και όλο το σαπιογαμιολοσύστημα έχει πέσει επάνω του και επάνω σου.

Η εξόφληση των χρεών παρουσιάσθηκε σαν «συναλλαγή» από τους ανιστόρητους μπογδανομαλάκες του skai.

Και πάς εσύ και συναλάσσεσαι με τον Αλαφούζο. Εγώ προσωπικά αυτόν δεν θα τον εμπιστευόμουνα ούτε να με φέρει καφέ από το κυλικείο . Και εσύ πάς να «αλλάξεις το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δηλαδή δεν βλέπεις όλα αυτά τα προσκυνημένα γιουσουφάκια πως πάνε να πολεμήσουν εκ των ΕΣΩ τον Πρωθυπουργό;

Κάτι ανάλογο γίνεται και στα «έσω» του ΠΑΟΚ.

Και για να μην αναθεματίζω σε δίνω και τις προτάσεις μου που είναι απλές : zvara

Zvara , στην ΠΑΕ σ' όποιον και σε ό, τι έχει σχέση με την «ελληνική πραγματικότητα», όσο κι αν κάνουν καλά την δουλειά τους (εγώ αμφισβητώ ποια είναι η 'δουλειά τους')

Στην παρούσα φάση καλύτερα είναι ΟΛΟΙ να μιλάνε ξένα και να μην είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητος

Zvara στην επικοινωνιακή λαίλαπα στον ενημερωτικό καρκίνο της Θεσσαλονίκης.

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ σε σχέση με οποιαδήποτε μεταγραφική επιτυχία

Στις επιχειρήσεις σου έχεις προστατευτικές διαδικασίες. Τον ΠΑΟΚ τον έχεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ και ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ

Zvara σ' όποιον προσπαθεί να σε αποκοιμίσει «σε συνεργασία για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου» γιατί στην ουσία συμβάλλεις στην στερέωση του ερυθροπράσινου καρκινώματος

Zvara σε όλες τις αθλητικές, πλην ποδοσφαίρου, δραστηριότητες. Προσπαθούν να σε αποδομήσουν μέσω του ποδοσφαίρου. Χτίσε την ΥΠΕΡΟΧΗ σου, συμβάλλοντας στον πρωταθλητισμό του ΠΑΟΚ σε μπάσκετ, βόλλευ , χάντμπολ...

Zvara, στην επενδυτική προσπάθεια. Αν δεν αλλάξεις τίποτα από τα παραπάνω, θα ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ χρήματα και αξιοπιστία. Του χρόνου τέτοιο καιρό ο ΑΡΝΕΣΕΝ θα είναι "άχρηστος" και ο ουρακοτάγκος θα σ' έχει βγάλει ανίκανο «για να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο»

Αγαπητέ κ. Σαββίδη

Ίσως δεν γνωρίζεις πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα «εν συνόλω».

Έχεις να κάνεις μ' έναν λαό που επέλεξε τον ΤΣΙΠΡΑ «για να τα βάλει με τους δανειστές» και όταν ο πατριώτης ΤΣΙΠΡΑΣ ακολούθησε πιστά την «λαϊκή εντολή», ο λαός ακούγοντας τον μπογδανομαλάκα, τον προσκυνημένο καμπουράκη και βλέποντας τον πουστόγαυρο Σαμαρά , την ανοργασμική Ντόρα και το φουστοθεοδωράκι , «ωχρούς και ανήσυχους» σήκωσε 1 δίς ευρώ σε μία μέρα (να τα πάει πού;) εξυπηρετώτας αυτούς εναντίον των οποίων έδωσε εντολή στον ΤΣΙΠΡΑ να τους πολεμήσει. Μπερδεύτηκες; Εγώ όχι

Ελπίζω ο γίγαντας ΤΣΙΠΡΑΣ να μην κολώσει. Όποιος έδωσε τελεσίγραφα και για απάντηση πήρε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ, έμεινε με το τελεσίγραφο στον κώλο.

Υ.Γ Και λίγα λόγια για τους όρους:

Α. Οι όροι ήταν απρόσμενα σκληροί

Β. Οι όροι σημαίνουν 99% παραπεμπτικό βούλευμα

Γ. Οι όροι σημαίνουν πάνω από 80% πιθανότητες καταδίκης

Και τέλος , ακροατήριο για την συγκεκριμένη υπόθεση μην περιμένετε πρίν τις αρχές του 2016 και απόφαση πρίν το τέλος του 2016

Διαβάστε ακόμη...