"Μην κρίνεις τους ανθρώπους για τις αποφάσεις που παίρνουν, αν δεν γνωρίζεις τις επιλογές που είχαν"

Λοιπόν φίλε μου έχουμε και γράφουμε...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
"Μην κρίνεις τους ανθρώπους για τις αποφάσεις που παίρνουν, αν δεν γνωρίζεις τις επιλογές που είχαν"

Η επίθεση κατά του ΠΑΟΚ είναι ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ, ΣΦΟΔΡΗ και ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ.

Ενώ συμβαίνει αυτό , "κάποιες" γραφικές προσωπικότητες προσπαθούν να σε "πείσουν" ότι το πρόβλημα είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ και "ξεχωρίζουν " τον ΠΑΟΚ από τον ΙΒΑΝ, ενδυναμώνοντας μια υφέρπουσα "λογική", ότι δηλαδή "αν ο ΠΑΟΚ απαλλαγεί απο τον ΣΑΒΒΙΔΗ, αυτόματα θα ... βιώσει καλύτερες μέρες " (δεν διασαφηνίζουν αν η έννοια "μέρα" είναι το 24ωρο, γιατί τότε περιλαμβάνουν και τις "καλύτερες νύχτες").

Και εμένα προσωπικά αλλά και το σάιτ όλα αυτά τα χρόνια μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ και ΟΥΔΕΝ άλλο και ΟΥΔΕΙΣ άλλος.

Τούτο σημαίνει, πως τουλάχιστον για μένα, ό,τι σχετίζεται με ανάσχεση της δυναμικής και της προοπτικής του ΠΑΟΚ αυτομάτως είναι αποδοκιμαστέο είτε είναι πρόσωπο, είτε είναι κατάσταση, είτε είναι νοοτροπία.

Με τα κριτήρια αυτά κατ' αρχήν θα πρέπει να κάνουμε μια παραδοχή αναγκαία για να συνεχίσουμε: το αν ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ είναι ή δεν είναι καλός για τον ΠΑΟΚ για το αν ταιριάζει ή δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ, θα το κρίνει ο ΠΑΟΚτσης και ΟΥΔΕΙΣ άλλος.

Γιατί νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι αν η συγκεκριμένη κρίση δεν εκπορεύεται ή δεν προέρχεται ή δεν εκκινείται από τον ΠΑΟΚτσή, τότε το "πράγμα αλλάζει" και θα πρέπει να δούμε το ζήτημα πιο προσεκτικά.

Από το δεύτερο μισό του 2019 ο ΠΑΟΚ δέχεται τέτοιον πόλεμο, που το μόνο που δεν του έχει επιβληθεί είναι "να διαλυθεί ή να αλλάξει χώρα".

Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω απ' όσα πέρασα:

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την λεγόμενη ΕΡΤ που ακυρώθηκε με παρέμβαση άνωθεν, την "πολυιδιοκτησία", το ότι δεν σου επιτρέπουν να κτίσεις γήπεδο με "δικά σου χρήματα", το οτι δεν σου δίνουν το ΑΔΕΙΟ Καυτατζόγλειο για έδρα όσο θα κτίζεται η ΤΟΥΜΠΑ, το ότι για να εκδοθεί ένα ΠΔ κατασκευής (δουλειά 2-3 ημερών υπό άλλες συνθήκες), στο πλάσαραν ότι σου έκαναν την διευκόλυνση του αιώνα, το ότι πέρασες στους "8" μιας ευρωπαϊκής διοργανώσεως και δεν πήρες ούτε ένα μπράβο από κρατικούς αξιωματούχους . Σταματάω γιατί αν μνημονευθούν όλα θα ..αλλάξει το θέμα!

Και για να μην σε δουλεύει ο οποιοσδήποτε με όψιμες δικαιολογίες, ο στόχος σε όλα αυτά είναι ο ΠΑΟΚ, ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΟΚ, δεν είναι ο ιδιοκτήτης του.

Και αυτό αιτιολογείται ως εξής: γιατί ο ΠΑΟΚ εμποδίζεται να φτιάξει γήπεδο; Επειδή είναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ιδιοκτήτης; δηλαδή αν ήταν κάποιος άλλος ιδιοκτήτης, ο ΠΑΟΚ δεν θα εμποδιζόταν; ή μήπως δεν θα εμποδιζόταν επειδή ο νέος "ιδιοκτήτης" θα ήταν "φυτευτός"; Γιατί ο ΠΑΟΚ κινδύνεψε να υποβιβασθεί; Λόγω του ιδιοκτήτη του;

Κοιτάξτε τι έχει γίνει με τα γήπεδα της ΑΕΧ και του μπαναθηναικού και ειδικά της πρώτης. Όλα τα εμπόδια τέθηκαν επειδή ήταν ... Ρώσσος ο ιδιοκτήτης τους;

Είναι "θέμα ΣΑΒΒΙΔΗ' το ότι μια ομάδα έφτιαξε γηπεδο σε "χρόνο μηδέν" και οι ... άλλοι ακόμη περιμένουν; Έχοντας περάσει 20 χρόνια από τότε; Γιατί εμποδιζόταν η κατασκευή από ... κορμοράνους;

Είναι απλό φίλε μου.

Υπάρχει μια οργανωμένη ομάδα που το μόνο που τους νοιάζει είναι ένα:

Πως θα φάνε τα πάντα εξαφανίζοντας ότι υπάρχει στον δρόμο τους.

Κι αυτή τη στιγμή μπροστά τους στέκεται ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ!

Όλα τα άλλα και όλους τους άλλους τους ΕΛΕΓΧΟΥΝ, μέσω των μέσων αποχαύνωσης και με τελετές απονομής καθρεπτών στους ιθαγενείς.

Αυτήν την στιγμή λοιπόν ο οργανισμός ΠΑΟΚ, για πολλούς λόγους και κυρίως λόγω ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΝ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ δεδομένων και των ΑΡΧΩΝ ΖΩΗΣ που αντιπροσωπεύει, είναι μια ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ και ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΗ "εστία αντίστασης" μια "ενεργή απειλή", μία εν δυνάμει συνιστώσα δημιουργίας "ΚΑΙ πολιτικών εξελίξεων".

Είναι σε θέση να γνωρίζουν αυτοί ότι π.χ το 1973 μια πανΠΑΟΚτσήδικη διαμαρτυρία για την "διαιτησία Φακή", στο γνωστό άντρο, τελικά εξελίχθηκε σε ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ διαδήλωση.

Είναι σε θέση να γνωρίζουν και μάλιστα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι στην Ελλάδα, χρόνια τωρα "πρωκτόσφαιρο και πωλητική" ειναι ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΑ και ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ.

Γι' αυτό λοιπόν η "πλειοψηφία" της Β' Αθηνων πρέπει να είναι "χορτασμένη" μέχρι τις εκλογές και η "εστία αντίστασης"...εξουδετερωμένη.

Η "μισή πλειοψηφία" προηγείται (έτσι όπως προηγείται) με 5 στα 5 , η άλλη έχει χορτάσει καθρεφτέκια με ανάλογες τελετές και η "ουρά" των δύο περιμένει να πάρει τ' αποφάγια τους.

Και μένει ο ΠΑΟΚ, που με την ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, αποτελεί ένα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ αντίπαλο μέγεθος, εξ όλων των απόψεων.

Στον αγώνα λοιπόν ενάντια στον ΠΑΟΚ και τον ΣΑΒΒΙΔΗ εκτός από τις ραδιοφωνικές καραφλές σουσουράδες και άλλα λιμά δημοσιογραφικά σαπάκια που παριστάνουν τις ΠΑΟΚτσήδικες σελίδες, έχουν εμφανισθεί και τα εξής φρούτα:

Ο ένας τυπάς, έχει λόγο επί παντός επιστητού και είναι ενθερμότατος (και κομψά το διατυπώνω) οπαδός της γνωστής ομάδος του συμπολίτη του Εθνικού Πειραιώς Πριν λίγο καιρό είχε συνεργασία και με ραδιόφωνο της θεσσαλονίκης καθώς και με άλλη πηγή διαδικτυακής ενημέρωσης με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Και σ' αυτές τις εκπομπές η ενασχόληση με ΠΑΟΚ και ΣΑΒΒΙΔΗ είχε την πρώτη θέση.

Παράλληλα στο fb τουλάχιστον δύο λογαριασμοί που φέρονται ως "ασπρόμαυρων προτιμήσεων" κάνουν ΑΝΟΙΚΤΗ και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ επίθεση στον ΣΑΒΒΙΔΗ με λοιδωρίες και ειρωνίες μη διστάζοντας "για πλάκα" να τον παρομοιάζουν με δικτάτορες!

Αυτή είναι μία συνοπτική έκθεση των δημοσιοποιημένων στοχευμένων αναφορών στον ΠΑΟΚ και στον ΣΑΒΒΙΔΗ.

Ο κοινός παράγοντας όλων αυτών και η ΚΟΙΝΗ πηγή των συγκεκριμένων " αναφορών" είναι ΜΙΑ και είναι γνωστή.

Δεν είναι το θέμα "άλλο ο ΠΑΟΚ " και "άλλο ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ", αυτό εξ άλλου είναι εξ αντικειμένου δεδομένο.

Θα πρέπει ν' αναρωτηθείς το εξής: υπό τις παρούσες συνθήκες και με δεδομένο πάντα το συμφέρον του ΠΑΟΚ: αν για οιοδήποτε λόγο ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, τι πιθανότητες δίνεις ο διάδοχός του να μην επιβληθεί από "ξένα" κέντρα που εδρεύουν στην μουνιχία και δυτικότερα; Να μην σου φυτέψουν έναν "ξενιάδη" η έναν "καμπάνη";

Αν δεν σε νοιάζει τότε δεν μιλάμε για φιλοσοφία "ΠΑΟΚισμού".

Αν σε νοιάζει, αγάπα και συσπειρώσου στον ΠΑΟΚ με την σημερινή του ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ.

Κι όσο για τις...μεταγραφές: "...Μην κρίνεις τους ανθρώπους για τις αποφάσεις που παίρνουν, αν δεν γνωρίζεις τις επιλογές που είχαν..."

Διαβάστε ακόμη...