18χρονοι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ...

Λοιπόν... Φίλε μου έχεις γίνει ένα θλιβερό επικοινωνιακό έρμαιο, ανισόρροπων κονκισταδόρες της πωλητικής και πρωκτοσφαιρικής εξουσίας.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
18χρονοι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ...

Μια χούφτα ατόμων που βγάζουν τα τεράστια ελλείμματα προσωπικότητος που έχουν, με παρακμιακές και παρακρατικές μεθόδους ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ακόμη και στο ποιόν καφέ θα επιλέξεις.

Ξέρω, θα πεις ότι "έχεις άποψη", ότι "κάνεις κριτική" και άλλα συναφή μπουρδολογήματα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα sites οι "απόψεις" που λανσάρεις εκπορεύονται από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κέντρο, έχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ περιεχόμενο και έχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στόχο και κατά ένα (όχι) παράδοξο τρόπο διαβάζεις και ακούς ΑΚΡΙΒΩΣ τα (γ)ίδια επιχειρήματα από διαφορετικούς ανθρώπους...

1.550 φορές να στο πω δεν θα το παραδεχθείς, αλλά στο λέω: οι "απόψεις" αυτές είναι ή πληρωμένες ή φυτεμένες. Άλλη εκδοχή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Πάμε παρακάτω:

Μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα με τις μεταγραφές του Άρεως με την ποιότητα των παικτών του Άρεως με την επίθεση -φωτιά του Άρεως και πάει λέγοντας.

Μας έχει ζαλίσει επίσης με την μετριότητα των μεταγραφών του ΠΑΟΚ με τις ελλείψεις του ρόστερ με το "θα μας περάσει και η Τρίπολη στο τέλος" κ.ο.κ

Δικά σου επιχειρήματα είναι αυτά όχι δικά μου!

Με βάση την δική σου λογική λοιπόν στο χθεσινό Αρης-ΠΑΟΚ στο λα- μπομπονιέρα με την καυτή στρατόσφαιρα, το 'φαβορί' Άρης θα έπρεπε να επικρατήσει (άνετα ίσως ) επί του ελλειμματικού ΠΑΟΚ που αποκλείσθηκε από "ομάδα της Α' ΕΠΣΜ" που λένε οι γνωστοί ...

Πριν συνεχίσω να σε θυμίσω κάτι:

16-2-1975 ΠΑΟΚ-Αρης στην Τούμπα και ο Άρης, για δικούς του λόγους, εκπαραθυρώνει τους έμπειρους Αλεξιάδη-Σπυρίδωνα-Κασάπη και κατεβαίνει με τους 18-22χρονους ΒΕΝΟ, ΚΟΥΗ, Γάκη, Μπαλλή και Δράμπη. Αποτέλεσμα 5-0

4-9-2022 Αρης -ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ, για δικούς του λόγους κατεβαίνει με 18-22χρονους ΚΟΤΑΡΣΚΙ-ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗ-ΛΥΡΑΤΖΗ-ΤΣΑΟΥΣΗ και ΝΤΑΝΤΑΣ απέναντι σε "ομαδάρα" όπως λες εσύ.

Δηλαδή τα 4/6 της αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ είναι ΑΠΕΙΡΟΙ παίκτες και άρα λογικά επιρρεπείς στην αστάθεια και στα λάθη και λόγω της "έδρας".

Μπορείς να με πεις ρε φίλε τι ακριβώς είδες;

Γιατί εγώ είδα 18χρονους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ να αγνοούν και τις έδρες και τα ντέρμπι και να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ η "επίθεση-φωτιά" να κάνει έναν συνδυασμό.

Εγώ είδα οπαδούς του ΠΟΚ που έβλεπαν μαζί μου το ματς να λένε "τι ωραία μπάλα παίζει ο ΠΑΟΚ".

Εγώ είδα 18χρονους ΜΑΧΗΤΕΣ απέναντι σ' αυτό το ανεκδιήγητο πορτογαλικό καραφλό καλαμάρι , να στέκονται σαν να παίζουν χρόνια μαζί καις ας μην έχουν συμπληρώσει 3 παιχνίδια στην ίδια σύνθεση.

Εγώ είδα αυτό το καραφλό ίζημα να χαρίζει μια καραμπινάτη κόκκινη στο α' ημίχρονο στην ομάδα της Ν.Ελβετίας, εγώ είδα αυτόν τον τύπο σε καυτό ντέρμπι να σφυρίζει ΔΙΠΑΛΑΣΙΑ φάουλ υπέρ του γηπεδούχου (12-25), εγώ είδα αυτό το πορτογαλικό "κοράκι" ν' αποφεύγει να σφυρίξει "επικίνδυνα" έξω από την περιοχή του γηπεδούχου.

Και του απευθύνω το ερώτημα: σε παιχνίδι Μπενφίκα-Πόρτο θα σφύριζε διπλάσια φάουλ υπέρ της μιας ομάδος; Αν το έκανε θα τον ψάχνανε σε συσκευασία καλαμαριών...

Ξέρω θα με πεις : ρε φίλε τι σχέση έχουν τα φάουλ;

Άστο αγόρι μου, δεν ξέρεις από μπάλα, δεν έχεις παίξει μπάλα, δεν βλέπεις μπάλα!

Η διπλάσια "μοιρασιά" φάουλ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ την εικόνα του αγώνα.

Η διπλάσια "μη μοιρασιά" φάουλ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ την εικόνα του αγώνα.

Αυτό που είδες χθες είναι μια οφθαλμαπάτη, δείχνει την μια ομάδα να κυριαρχεί, να επιτίθεται, να έχει κατοχή και την άλλη ν' αμύνεται και να μην μπορεί να σταθει στο γήπεδο!

Αυτά η "συμμορία" τα έχει σκεφθεί και τα εφαρμόζει στα γήπεδα χροοοοοοοονια τώρα Και με βάση αυτές τις οφθλαμαπάτες εσύ "έχεις άποψη".

Όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ διπλάσια φάουλ από τον αντίπαλο σε ντέρμπι, τότε να έλθεις να μιλήσουμε!

Πέραν του γεγονότος ότι το πορτογαλικό "κοράκι" σφύριξε 40 φάουλ! Τα περισσότερα στην χθεσινή αγωνιστική, όταν σε όλα τ' άλλα ματς σφυρίχθηκαν κάτω από 30.

Τι σχέση έχει αυτό;

Η συχνότητα των σφυριγμάτων επηρεάζει τον ρυθμό του αγώνα παλικάρι μου.

Γιατί σε αρέσουν περισσότερο τα ξένα πρωταθλήματα;

Γιατί έχουν ένταση πολλές μονομαχίες, γρήγορο ρυθμό και μηδενικά σφυρίγματα.

Εδώ τα κοτόπουλα χθες έπεφταν με το άγγιγμα του αέρα.

Και ο άλλος ... σφύριζε.

Ένα "σβηστό" 0-0 απέναντι στον μπρωταθλητή του Αυγούστου στην έδρα του υπό τις προπεριγραφείσες συνθήκες ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ μπορεί να εκληφθεί.

Οποιαδήποτε άλλη αντιμετώπιση ή αφελής είναι ή αργυρώνητη.

Κλείσε τον ΠΑΟΚ στην ψυχή σου και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο.

Ταυτόχρονα όμως ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (συγκεκριμένα κανάλια) και ΟΟΟΟΛΑ τα ραδιόφωνα.

Αν δεν το κάνεις θα παραμείνεις ένα έρμαιο ευτραφών και ανισόρροπων διεφθαρμένων.

Υ.Γ Η επίθεση στον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ είναι έτοιμη και θα εξαπολυθεί οσονούπω!

Θα περιμένω με αγωνία τις "απόψεις σου". Η αιλλάς πλέον διαμορφώνεται σε:

" Αττική φαιό νταμάρι
κι εσύ ένα πεδίο βολής φτηνό
που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι.."

Πηγή εικόνας: paokfc.gr

Διαβάστε ακόμη...