Φτάσε όπου δεν μπορείς ...

Επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους οπαδούς της ΑΕΧ ταξίδεψαν στην Μασσαλία για να υποστηρίξουν την ομάδα τους απέναντι σε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Φτάσε όπου δεν μπορείς ...

Τους κατανοώ πλήρως γιατί απέδειξαν ότι η αγάπη τους για κάθε τι που που αντιμάχεται την ΕΛΛΛΑΔΑ είναι το χαρακτηριστικό τους προσδιοριστικό στοιχείο και τους αξίζει ένα μεγάλο εύγε που είχαν το θάρρος να το παραδεχθούν δημόσια. Εξ άλλου πάντα έτσι ήταν. Οι δυόμισι κοτσαμπάσηδες να είναι καλά. ΠΑΟΚ, Πανιωνιος, ΟΦΗ, Ιωάννινα, Αρης, Λάρισα, Παναχαική, ... από ρέντα διακρίνονταν!

Μαζί μ' αυτούς αξίζουν συγχαρητήρια και σε όσους άλλους κατοίκους της Ελλάδος που φανερά η κρυφά εκφράζουν την υποστήριξή τους στην γαλλική ομάδα και τους προτρέπω να συνεχίσουν να το κάνουν με μεγαλύτερη θέρμη, γιατί ούτως ή άλλως ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ, γι' αυτά που φωνάζουμε "εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια"!

Φυσικά από τους κονκισταδόρες των Αθηνών προσωπικά περιμένω ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέχρι την Πέμπτη και κυρίως να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο που έχουν για να προκαλέσουν μικρή ή μεγάλη αναστάτωση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα του ΠΑΟΚ.

Όσο για την ποδοσφαιρική ανάλυση είναι γνωστό ότι η μόνη αυθεντική μορφή ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΟΠΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ στο σύμπαν δηλαδή η ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑ, πάντα βρίσκει τρόπο να αυτογελοιοποιείται (έχει μεγάλη ... ρέντα σ' αυτό) όταν ο ΠΑΟΚ, τους κάνει "σκόνη και θρύψαλα" κάθε αντίθετη πρόβλεψη!

Βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ όσο δείχνουν!

Είδαν ότι ο ΠΑΟΚ του 45-65/70 στην Μασσαλία, είναι τουλάχιστον 4 κλάσεις πάνω από την οργάνωση του λιμανιού και μέσα στις πρώτες 25 πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες.

Και επειδή τα ΘΕΜΕΛΙΑ έχουν τεθεί, ώστε η απόδοση αυτή, να επεκταθεί σε ολόκληρο το 90λεπτο, ούτε που θέλουν να σκέφτονται τι θα επακολουθήσει.

Όμως εκτός απ' αυτά τα κατακάθια, υπάρχει ο ΥΓΙΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ που, ανεξάρτητα οπαδικών προτιμήσεων, περιμένει την Πέμπτη το βράδυ να παρακολουθήσει και να θαυμάσει δύο μεγέθη/θρύλους:

τον ΠΑΟΚ στο χορτάρι της ΤΟΥΜΠΑΣ και τον λαό του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της ΤΟΥΜΠΑΣ!

Όλοι γνωρίζουν, όλοι (κρυφο)θαυμάζουν και όλοι εκτιμούν τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ των ποδοσφαιρικών πραγμάτων στην Ελλάδα!

Την Πέμπτη όλη η υγιής ΕΛΛΑΔΑ περιμένει ΥΓΙΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ.

Στο πόδι των ποδοσφαιριστών και στο ... χέρι των φιλάθλων είναι, η προσεχής Πέμπτη να είναι ημέρα χαράς και υπερηφάνειας των ΕΛΛΗΝΩΝ σε ΟΛΟ τον κόσμο

Παρά τα εμπόδια που ΣΙΓΟΥΡΑ θα θέσουν οι συμμορίτες, κοιτάμε ΜΠΡΟΣΤΑ και με στόχο ο ΠΑΟΚ "να φτάσει όπου δεν μπορεί"

Υ.Γ Κάποτε ένας Αθηναίος έλεγε σ' έναν Σπαρτιάτη:
"Σας έχουμε νικήσει πολλές φορές έξω από την Αθήνα"
Και ο Σπαρτιάτης του απάντησε:
"Έχεις δίκαιο, αλλά εμείς ΟΥΔΕΠΟΤΕ σας αντιμετωπίσαμε έξω από την Σπάρτη"

Διαβάστε ακόμη...