Eπιτροπή Εξαφανιζόμενων "Αποφάσεων"

Πλέον δεν είναι ανέκδοτο, αλλά αποτελεί μία αναμενόμενη κατάσταση και μία ισχυρή νομική πραγματικότητα: όποια εισήγηση (που έχει τον μανδύα ... αποφάσεως) και να διατυπώσει η ΕΕΑ , οι δικαστές θα την αγνοήσουν...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Eπιτροπή Εξαφανιζόμενων "Αποφάσεων"

Στην περίφημη μπούρδα της "πολυιδιοκτησίας" είχαμε το απερίγραπτο "θέσφατο" ότι η "απόφαση της ΕΕΑ είναι δεσμευτική", κάτι που διατύπωναν με περισσό θράσος, που τους εξέθετε και διάσημοι ... ποινικολόγοι

Αν είναι δυνατόν: επιτροπή που ... αποφασίζει για ν' απονείμει δίκαιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε πολιτισμένο νομικά κράτος. ΟΛΕΣ οι επιτροπές "εισηγούνται".

Αποφάσεις εκδίδουν και δίκαιο ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ τα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ και όχι οι επιτροπές.

Και ήλθε η δικαίωση του ΠΑΟΚ από το CAS και άνοιξε τον δρόμο για να μην είναι "δεσμευτικές" οι γνώμες των μελών μια επιτροπής που ορίζει όλως υποκειμενικά ο κ. Υφυπουργός αθλητισμού.

Και τα πρόσωπα αυτά, που υποτίθεται έχουν και "νομική παιδεία", διατυπώνουν "γνώμες" που η μία μετά την άλλη, καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων.

Να πούμε βέβαια ότι η συγκεκριμένη "καταγγελία" στην αρχική της γνωστοποίηση περιείχε και "διακριτική εμπλοκή" του ΠΑΟΚ, η οποία όμως δεν επισημοποιήθηκε για τον απλό λόγο ότι δεν αντέχεται και δεύτερο φιάσκο μετά απ' αυτό της "πολυιδιοκτησίας".

Βέβαια οι "γνώμες" των μελών της ΕΕΑ απηχούν σε μεγάλο βαθμό και στον προϊστάμενο του Υπουργείου, ο οποίος και τους επέλεξε.

Αυτός όμως δεν συγκινείται από την ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ των επιλογών του και ουδόλως αντιδρά, έστω από στοιχειώδη ευθιξία.

Και αυτό γίνεται γιατί έχει "έργο" να παράξει που συνίσταται σε μία μόνο ενασχόληση: παράδοση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στα "σωστά χέρια" και ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Ένας ... ιερός στόχος και σκοπός που προς το παρόν επιτυγχάνεται.

Το ότι η ΕΕΑ έχει μετατραπεί σε Επιτροπή Εξαφανιζόμενων Αποφάσεων, δεν τον ενδιαφέρει.

Και ποιον ενδιαφέρει άλλωστε...

Το μεροκάματο να πέφτει..που λένε κάτι "ανεξάρτητες" φωνές και ... πένες.

Υ.Γ Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, εκκρεμεί ένα Διοικητικό Δικαστήριο αναφορικά με την νομιμότητα συνθέσεως της ΕΕΑ που εξέδωσε το ρυπαρογράφημα του ... υποβιβασμού. Εκεί να δείτε ξεφτίλα που έχει να γίνει ...

Διαβάστε ακόμη...