Ο μικρός ku lee ...

Σήμερα θ' ασχοληθούμε με τον μικρό ku lee ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ο μικρός ku lee ...

Ο μικρός ku lee είναι ένα ευαίσθητο αγόρι, γόνος μια πολυμελούς οικογένειας, η οποία εδώ και πολλές δεκαετίες ασχολείται μόνο με αγαθοεργίες και έχει ως αποκλειστικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του λαού και του πολιτισμού του.

Εμφορούμενος λοιπόν και ο ku lee από τις αρετές αυτές, απέκτησε, με την βοήθεια κουμπάρων και φίλων, το αποκλειστικό ΘΕΣΜΙΚΟ προνόμιο να είναι πρώτος μεταξύ άλλων εργωδώς και αόκνως εργαζομένων παραγόντων, "για το καλό του τόπου"

Όμως επειδή "η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη", οι κατάλληλες υγειονομικές εισηγήσεις και βοήθειες έχουν αποφανθεί ότι για να συνεχιστεί το κοπιώδες έργο πρέπει ο μικρός ku lee ...να ξεσκάει.

Έτσι λοιπόν κάθε ΠΣΚ, ο μικρός πάει ... εκδρομή, έχοντας μαζί του ντολμαδάκια της μαμάς.

Κάποιος του είπε για την Θεσσαλονίκη ότι είναι ωραία πόλη, ερωτική, έχει ωραίες ταβέρνες με κρέας από ασπρόμαυρα στέφανα και μαζί με τους "φίλους του" , τους οποίους ο ku lee τιμά και σέβεται και ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποχωρίζεται, όσο παχύδερμα και να είναι, ανέβηκε στην πόλη αυτή με την οποία ΔΕΘηκε , με την παρέα του

Ο μικρός ku lee και η παρέα του , έφαγαν κρέας από ασπρόμαυρα στέφανα, συνοδευόμενα με πολλά καρυ-κεύματα, ήπιαν καφέδες και ποτά , με τον σπυρίδωνα να κάνει το γκαρσόνι, θέλοντας να δείξουν πόσο πολύ αγαπάνε αυτήν την "θεϊκή πόλη", που παρά τις καιρικές συνθήκες του Σεπτεμβρίου, η παρέα αισθανόταν ψύχρα -6 βαθμών.

Το θέμα λοιπόν ανέλαβε να λύσει ένα μέλος της συντροφιάς, ο ιεραλιθίτης, μεγάλος εργώδης παράγοντας, ο οποίος έχει τα εξής προσόντα που τον συνδέουν με τα άλλα μέλη της παρέας: ο πατέρας της συζύγου του έχει μια εταιρεία "κατασκευών", η οποία όμως έχει ως πάρεργο και την ενασχόληση με ελικοφόρες μονάδες παραγωγής ενέργειας.

Στο πάρεργο αυτό συμμετέχει και ο φίλος και κουμπάρος του μικρού ku lee, που με παχεία αγάπη περιβάλλει την ενημέρωση γύρω απ' αυτά τα θέματα.

Παράλληλα ο σπύρος το γκαρσόνι προΐσταται σε μια αρχη-δια την αδειοδότηση των ελικοφόρων μονάδων στην οποία προΐσταται η αδελφή του μικρού ku lee, ενώ ο σπύρος το γκαρσόνι προΐσταται και των ενεργειών για την προμήθεια αυτο εξετάσεων που έχει αναλάβει ο καρυ-κευματίας

Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ, δεν μέμφομαι τα παιδιά που καλοπερνάνε στη όμορφη Θεσσαλονίκη, εξ άλλου έχω την εντύπωση ότι ο παχύς φίλος του ku lee πρέπει να έχει φάει ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ ξύλο από τον μανάβη και τα παλληκάρια του σε προγενέστερες εποχές, και γι' αυτό κατάντησε όπως κατάντησε και προφανώς έρχεται στην Θεσσαλονίκη και ψάχνει εναγωνίως μήπως βρεί τον...μπαμπά του

Πιστεύω δε από Δευτέρα οι υπηρεσίες του Δήμου να ξεκινήσουν σοβαρή εργασία απολυμάνσεως των χώρων που μολύνθηκαν .

Όμως ο μικρός ku lee αντί ν' ασχοληθεί να λύσει το πρόβλημα με την ψύχρα των -6 , άγνωστο για ποιο λόγο ασχολήθηκε και με τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ και το νέο γήπεδο "καλώντας τον επενδυτή να ξεκινήσει"

Κι έχεις μερικούς αφελείς και ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ν' αναπαράγουν την είδηση , πέφτοντας (θέλω να πιστεύω όχι εν γνώσει τους) στην παγίδα του μικρού ku lee και της παρέας του

Λοιπόν: όποιος ξεκινήσει γήπεδο χωρίς προηγουμένως να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι μόνο ότι στο ΠΔ θα προβλέπονται όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες δομήσεως(με όλα τα παρεμπίπτοντα ζητήματα), το πιο βασικό το εξής: ότι ως ΠΔ περνάει από το Συμβούλιο της Επικρατείας για να κριθεί αν είναι συνταγματικό η όχι Αν λοιπόν κριθεί συνταγματικό το ΠΔ , εκδίδεται. Οπότε μ' αυτόν τον τρόπο ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ότι δεν θα φας προσφυγές για αντισυνταγματικότητες στο κεφάλι και θα τρέχεις όπως ο μπαναθηναϊκος με τον βοτανικό.

Επίσης αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο για την χρήση της προσωρινής έδρας του Καυτατζογλείου, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσει τίποτα.

Αν νομίζουν οι κρετίνοι από κάτω, ότι έχουν αν κάνουν με χαϊβάνια, να γυρίσουν πλευρό.

Να πάνε να τα πούνε αυτά στα γίδια της ΜΟΥΝΙχίας.

Όσο για τους ΜΑΛΑΚΕΣ που μασάνε και αναπαράγουν τον σανό, λεκτικό και τηλεοπτικό, της "παρέας" του μικρού ku lee, τους εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ν'ασχοληθούν με το σουμπούτεο.

Τελειώνοντας, εύχομαι στον ΠΑΟΚ σήμερα που ξεκινά το πρω(Κ)τάθλημα των Αθηνών, να δώσει τις ΜΑΧΕΣ που πρέπει.

Προσωπικά, ούτε που με νοιάζει τι θα πετύχει, όσο είναι "στα πράγματα" ο μικρός ku lee και η παχεία παρέα του, ωστόσο μ'ενδιαφέρει πολύ ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην Ευρώπη, όπως και οι άλλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ομάδες.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ λοιπόν, στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στον ΠΑΟΚ, στην Ανόρθωση από την Αμμόχωστο και την Ομόνοια από την Λευκωσία

Υ.Γ Όποιος δεν βλέπει την ΝΙΚΗ του ΠΑΟΚ να εξασφαλίζει ΔΙΕΤΕΣ τηλεοπτικό συμβόλαιο με χρήματα πάνω από μπαναθηναϊκο και αεχ και υπεδιπλάσια του άρεως θεσσαλονίκης, είναι το λιγότερο άνους!

Διαβάστε ακόμη...