"Ο πόλεμος των ... Ρόουζ"

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αξιόμαχη ΕΛΛΗΝΙΚΗ εκπροσώπηση δηλαδή με ΠΑΟΚ, με Ανόρθωση Αμμοχώστου και με Ομόνοια Λευκωσίας...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
"Ο πόλεμος των ... Ρόουζ"

Ξεκινά όμως άλλο ένα πρω(Κ)τάθλημα στο Αθηναϊκό κρατίδιο, στο οποίο συμμετέχουν, άγνωστο για ποιον λόγο και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ομάδες, που καλούνται να "ανταγωνισθούν " ποδοσφαιρικά, μία καρκινοφόρα εγκληματική οργάνωση, η οποία αποτελούμενη από ψυχικά ασταθή δίποδα, σε υποχρεώνει να κυλισθείς στην λάσπη τους και την αρρώστια τους.

Και βέβαια ο καλόπιστος και καλοπροαίρετος ΠΑΟΚτσής, θεωρεί οτι "παίζεται ποδόσφαιρο" και επιχειρεί ν' ανταπεξέλθει με πληρότητα, μια καθαρά ποδοσφαιρική συζήτηση, για το πρω(Κ)τάθλημα αυτό, εκλαμβάνοντας ΟΛΩΣ ΑΦΕΛΩΣ ότι στο λημέρι του Αθηναϊκού ληστοσυμμοριτισμού, "ολα παίζονται στα γήπεδα"
Φίλε μου σε κατανοώ απόλυτα.

Έχεις την καψούρα σου για τον ΠΑΟΚ, έχεις την τρέλλα σου να βλέπεις ποδόσφαιρο, έχεις την έφεση ν' ασχολείσαι και να συζητάς ποδοσφαιρικά θέματα "γενικώς" και έχεις την ψευδαίσθηση ότι τ' ανισόρροπα δίποδα της καρκινοφόρας οργανώσεως, θα σε αφήσουν ν' απολαύσεις αυτές τις μικροχαρές της ζωής
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, αν το νομίζεις αυτό, ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ άμεσα.

Ο ΠΑΟΚτσής είτε με την καλή έννοια είτε με την "στριφνή" έννοια, θεωρείται αμφισβητίας, υποψιασμένος, δυσκολόπιστος και απαιτητικός (εντός ή εκτός " ")

Δεν είναι αποδεκτό δηλαδή το γεγονός ότι ενώ στο λημέρι της Αττικής δρα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ συμμορία που έχει εμφανισθεί στην πανέμορφη ΕΛΛΗΝΙΚΗ γη από καταβολής σύμπαντος κόσμου , εσύ να θεωρείς ότι "μιλάμε για ποδόσφαιρο".

Φίλε μου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην βλέπεις, να μην αντιλαμβάνεσαι, να μην πληροφορείσαι τη δράση της εγκληματικής, κι εσύ να λες "ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο".

Για να μην σε πάω σε πολύ βαθιά πράγματα κι έχει πρόβλημα και το σάιτ θα σε πω κάποιους προβληματισμούς μου και πες με σε παρακαλώ που έχω λάθος:

ΔΕΧΕΣΑΙ εσύ ότι είναι λογικό και φυσιολογικό σ' ένα πρωτάθλημα 40 αγώνων να θεωρείται ανταγωνιστικό να έχεις 40 νίκες; Γιατί ΟΛΗ η "ποδοσφαιρική" συζήτηση πάνω σ' αυτό το δεδομένο γίνεται.

Και ο καρκίνος σου έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης και θεωρείς ότι αν δεν κάνεις 40 νίκες "είμαι υποδεέστερος και κατώτερος" της εγκληματικής. Προσωπικά ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ η "λογική" της εγκληματικής.

Σε μια χώρα που γέννησε τον συναγωνισμό, τον ανταγωνισμό και την ΑΜΙΛΛΑ και το έκανε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ αθλητικό και κοινωνικό κεκτημένο, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κάνω τον παραμικρό διάλογο, με τους θιασώτες του εγκλήματος παντού.

Θα περιμένω είτε σ' αυτή την ζωή είτε στην άλλη την ΑΠΕΛΥΘΕΡΩΣΗ και τότε θα συζητήσω για ποδόσφαιρο στο Αθηναϊκό λημέρι.

ΔΕΧΕΣΑΙ εσύ ότι είναι λογικό και φυσιολογικό ο μέσος όρος των φάουλ του σφυρίζουν οι διαιτητές να είναι 40+ ;και βγαίνουν οι ομαδάρες στον πρώτο γύρο, σφυρίζουν οι διαιτητές 15 φάουλ στο παιχνίδι, ο ρυθμός είναι καταιγιστικός και μετά απορούν πως αποκλείονται από "χωριά";

Τους έχει πείσει η εγκληματική ότι έχουν ομάδα και δεν βλέπουν ότι ακόμη και το Γιβραλτάρ έχει ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιατί στην Ευρώπη παίζουν Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι ΡΟ, δεν μ@λ@κίζονται ούτε κοροϊδεύουν.

Ουδείς έχει αναρωτηθεί ποτέ, για ποιόν μ@μημένο λόγο ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής, ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής, ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής θα νιώσει "δέος" αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ, τον Άρη Θεσσαλονίκης την αεχ ή τον Αστερα Τριπόλεως (δεν γράφω για την εγκληματική γιατί μπορεί να υπάρξει δέος αφού αντιμετωπίζουν οργάνωση).

Οι καιροί έχουν αλλάξει, δεν το βλέπεις; ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πρωταθλήματα έχουν ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, όχι προϋπολογισμένους βαθμούς.

Δηλαδή η χώρα που έβγαλε τον ΣΤΟΪΤΣΚΟΦ και τον ΝΤΕΝΕΦ και τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, χώρα που έβγαλε τον ΣΕΦΤΣΕΝΚΟ, η χώρα που έβγαλε τον ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΕΣΤ, η χώρα που παίζει τελικούς και ημιτελικούς παγκοσμίου κυπέλλου, θα νιώσουν δέος μπροστά σε ποιον και σε τι και γιατί; Επειδή έτσι σε έχει πείσει ο καρκίνος

ΔΕΧΕΣΑΙ εσύ ότι είναι λογικό και φυσιολογικό μια ομάδα να κυνηγά το πρωτάθλημα και ολόκληρη τη σαιζόν να βρίσκεται στα δικαστήρια προσπαθώντας ν' αποκρούσει τα μυθεύματα διανοητικά ανίκανων δίποδων;

ΔΕΧΕΣΑΙ εσύ ότι είναι λογικό και φυσιολογικό το ίδιο πράγμα να γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά; Κι έχεις το θράσος να ισχυρίζεσαι με "επιχειρήματα" ότι ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 25 πόντους ...μακριά από την κορυφή;

ΔΕΧΕΣΑΙ εσύ ότι είναι λογικό και φυσιολογικό να σε δουλεύει "ψιλό γαζί" η συμμορία για το θέμα γηπέδου κι εσύ να ρίχνεις ευθύνες στην ...διοίκηση;

ΔΕΧΕΣΑΙ εσύ να σου κάνει "υποδείξεις" ο γενοφάσκιας Στράτος;

Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις τι παίζεται;

Ας δεχθούμε ότι οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ δεν πήγαν στην συνάντηση για "κάποιο λόγο" ο οποίος μπορεί να είναι είτε διότι το ξέχασαν είτε διότι επιθυμούν να δείξουν δυσαρέσκεια.

Μπορείς να με πεις ο γενοφάσκιας με ποια δεδομένα εκφράζει άποψη για τους λόγους και τις προεκτάσεις αυτών που ο ΠΑΟΚ δεν πήγε στην συνάντηση;

Μπορείς να με πεις γιατί ο γενοφάσκιας αντί να μιλήσει για το "γήπεδο" έκανε λόγο γενικά για επενδύσεις;

Μπορείς να με πεις γιατί ο γενοφάσκιας αντί ν' ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο , ασχολήθηκε με τον ΙΒΑΝ και τις επενδύσεις του;

Μπορείς να με πεις πως γίνεται ο ΠΑΟΚ και ο ΙΒΑΝ να είναι "καλά παιδιά" αν πήγαιναν στην συνάντηση, ενώ τώρα που δεν πήγαν ... δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά τους;

Γιατί δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά ο γενοφάσκιας με την ΩΜΗ και ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ επέμβασή του στα του ΠΑΟΚ και του ΙΒΑΝ, ουσιαστικά σε είπε ότι "μόνο αν θέλει ο Μωυσής θα κάνεις γήπεδο".

Κι εσύ κρίνεις τον ΠΑΟΚ και την Διοίκησή του;

Και πριν τελειώσει την εξωνημένη πωλητική παρουσία του ο γενοφάσκιας, από κοντά και το σήριαλ "ο πόλεμος των Ρόουζ"

Το συγκεκριμένο σήριαλ δεν αποκαλύπτει κάτι που δεν ξέραμε για τις σχέσεις της εγκληματικής με συγκεκριμένο πυρήνα προσώπων της γνωστής συνοικίας.

Απλά το συγκεκριμένο σήριαλ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ αυτά που ξέραμε.

Όμως εδώ δεν πρόκειται απλά για ΑΠΟΔΕΙΞΗ σχέσεων.

Εδώ πρόκειται για ΑΠΟΔΕΙΞΗ όχι απλά επιρροής, όχι απλά "πολυιδιοκτησίας", αλλά για (απόδειξη) ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, όχι τόσο του club , αλλά των παικτών του.

Πλέον δεν μιλάμε για "δορυφόρους" αλλά για "ίδιο ρόστερ παικτών" που απλά παίζουν οικογενειακό διπλό σαν "κόκκινοι" εναντίον "κίτρινων" και είτε με την μια φανέλα είτε με την άλλη, αν έχουν αξία, μεταγράφονται και αποφέρουν χρήματα/κέρδη σ' αυτόν που έχει αγοράσει του παίκτες και των δύο ομάδων.

Κι αν κάποιος συμμορίτης σε "πείσει" ότι αυτό είναι θεμιτό μία είναι η ερώτηση: γιατί ο παίκτης να μεταγραφεί "δωρεάν" στην οργάνωση που τελικά τον πώλησε;

ΟΛΟΙ οι φυσιολογικοί άνθρωποι κατανοούν το "γιατί" Πουλάει ... δωρεάν αυτός που αγόρασε δωρεάν, αυτός που δεν ξόδεψε ο ίδιος για ν' αγοράσει.

Και τηρεί το fair play, πουλώντας δωρεάν σ' αυτόν που πραγματικά ξόδεψε.

Αυτό που λείπει από την δημοσιότητα, αλλά υπάρχει στην πραγματικότητα (και θα παρουσιασθεί όταν χρειασθεί) είναι το "έμβασμα" που έφτασε στην συνοικία για να "αγορασθεί" ο παίκτης.

Τότε θα μιλήσουν και οι "μουγγοί".

Τότε θα καταλάβει και ο μαπετόπουλος που τώρα "δεν καταλαβαίνει", κάτι που είναι αναμενόμενο αφού σε κάθε περίπτωση δεν διαθέτει τα κατάλληλα προς αντίληψη των πραγμάτων εφόδια.

Μέχρι τότε όμως το κόλπο που στήθηκε και με τους άλλους που ήλθαν φέτος "ετελείωσε".

Και ο εντεταλμένος τι θα κάνει όταν χρειασθεί να ... πουλήσει; (όχι βέβαια δωρεάν γιατί το δωρεάν κόπηκε)

Θα δώσει τα χρήματα στο αφεντικό;

Πως; με ποιο τρόπο;

Οι ... λογιστές που αναρωτιόνταν "που πήγαν τα 80" θα το παρακολουθούν το θέμα;

Εν μέσω αυτών των "ωραίων" καταστάσεων ξεκινά το πρω(κ)τάθλημα, το οποίο κάποιοι αργυρώνητοι λ@μογιάννηδες σ' έχουν πείσει ότι το έχεις χάσει από τώρα και θα σε είχαν πείσει ότι να νικάς τον μπαναθηναϊκό δυο φορές 3-2 από 0-2 δείχνει την "γύμνια της ομάδος" και ότι το να κάνεις το 0-3 5-3 " έπεσες από την ακρόπολη και στάθηκες τυχερός".

Αυτό που ΠΟΤΕ δεν θα σου πουν οι λ@μογιάννηδες είναι ότι ο ΠΑΟΚ, ποτέ μα ποτέ δεν χάνει κάποιον τίτλο.

Και ξέρεις γιατί;

Γιατί για όλους ΜΑΧΕΤΑΙ να τους κερδίσει.

Αυτό είναι το μάθημα ζωής που δίνει ο ΠΑΟΚ.

Αν θες απλά να κερδίζεις με 40 πόντους διαφορά να επιλέξεις να γίνεις ο "γάβρος του νότου".

Ο ΠΑΟΚ θα σε αλλάξει και θα σε κάνει υγιή, όχι εσύ τον ΠΑΟΚ!

Υ.Γ Με όλη μου την αγάπη και σεβασμό όποιος "βλέπει" ότι ο ΠΑΟΚ στην εποχή ΣΑΒΒΙΔΗ, δεν έχει αλλάξει επίπεδο και σαν ομάδα και σαν οργανισμός "γενικά", τότε άδικα παιδεύεται, ας πάψει ν' ασχολείται με τον αθλητισμό στην αιλλάδα. Φιλικά πάντα

Διαβάστε ακόμη...