Η τελική αναμέτρηση ...

Γεια σας φίλες και φίλοι και χρόνια πολλά. Προσωπικά όταν έρχεται η Κυριακή των Βαίων , ο νους μου "πετάει" σε δύο γεγονότα :
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η τελική αναμέτρηση ...

η Έξοδος του Μεσολογγίου(στην οποία συμμετείχαν και πολλοί Μακεδόνες υπό τον Τάσο Καρατάσο) και το ΠΑΟΚ-Παναχαϊκή 3-5 . Διαφορετικά γεγονότα , σε διαφορετικές εποχές με διαφορετικές προεκτάσεις. Έχουν κάτι κοινό (κατά την γνώμη μου βέβαια):

η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πωλητική των Κοτσαμπάσηδων που έφερε το Μεσολόγγι έρμαιο των διαθέσεων του Κιουταχή, η ίδια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ νοοτροπία δημιούργησε και το 3-5 στην ΤΟΥΜΠΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ εδώ και 200 χρόνια. Δεν θα σταθώ στο ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ αυτού του "αποτελέσματος", αν διαβάσετε "ασπρόμαυρες ιστορίες", θα τα δείτε ΟΛΑ "χαρτί και καλαμάρι" .

Όμως "Κυριακή των Βαΐων", κατά εγκληματική σύμπτωση, έδωσε συνέντευξη ο ΚΟΥΔΑΣ σε φερόμενη ως έντυπη έκδοση εφημερίδος, με έδρα την αποικία των Αλβανικών και Σλαβικών εποικισμών. Εννοείται πως ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ και ούτε θα την διαβάσω. Εξ άλλου δεν ξέρω και αλβανικά για να την κατανοήσω. (απορώ και ο ΚΟΥΔΑΣ σε ποια γλώσσα συνεννοήθηκε) .

Ο λόγος είναι ότι ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι είπε, ούτε μ' ενδιαφέρει τι είπε. Το ζήτημα είναι άλλο: να μην τσιμπήσουμε και να μην μπούμε στο "τρυπάκι" που πάει να μας βάλει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ δηλαδή να δημιουργηθεί αναστάτωση, εκνευρισμός, σύγχυση, εσωστρέφεια και κλίμα αυτοκαταστροφής και αυτοεξόντωσης Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, όπως κάθε οργάνωση, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

Έχει μέθοδο και σχέδιο Τελικός κυπέλλου έρχεται, ας τους κάνω μπάχαλο σκέφτεται .Προφανώς και ήδη επεξεργάζεται την "πολυιδιοκτησία" και την "δωροδοκία" της νέας περιόδου. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ λοιπόν.

Ο ΚΟΥΔΑΣ είναι ΚΟΥΔΑΣ και μπορεί να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. Ακόμη και να κλαίει που δεν πήγε να παίξει στην εγκληματική. Σκεπτόμενος άνθρωπος είναι, ας προσέχει τις κινήσεις του. Αυτό όμως που πρέπει να κρατήσουμε είναι το εξής: η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ βλέπει πλέον ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ότι δύο είναι τα μεγέθη που αναμετρώνται σήμερα στην Ελλαδική επικράτεια: το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και ο ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν ούτε "αιώνιοι", ούτε βόρειοι-νότιοι, ούτε άλλες παπαριές. Έτσι ήταν από πάντα, αλλά στις μέρες μας αυτό έγινε ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ. Από την μια η αρρώστια, το σκοτάδι και ο Βόρβορος, το έγκλημα και από την άλλη η ΥΓΕΙΑ, το ΦΩΣ, ο ΠΑΟΚ. Όταν υποστηρίζεις τον ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζεις απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Πρέπει να το συλλάβεις αυτό. Αν μένει κάτι από την αναμόχλευση της εγκληματικής συμπτώσεως, είναι το ότι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ , ακόμη και σήμερα φαίνεται ΠΟΣΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ διέθετε και ΠΟΣΟ είχε κατανοήσει τι είναι ο ΠΑΟΚ και τι είναι οι άλλοι . Με όσες δυνάμεις είχε, τους έδειξε την ΥΓΕΙΑ, το ΦΩΣ και το ΜΕΓΕΘΟΣ της έννοιας ΠΑΟΚ.

Στο χέρι μας είναι πλέον οι έννοιες αυτές να ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.

Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Διαβάστε ακόμη...