Χρήστο, να παραμείνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Όταν είσαι μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, θα μιλήσεις εγκληματικά, θα συμπεριφερθείς εγκληματικά, θα σκεφτείς εγκληματικά, θα χρησιμοποιήσεις μεθόδους εγκληματικές ...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Χρήστο, να παραμείνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Εξ άλλου όταν έχεις ιστορία και έχεις γίνεις "θρύλος" σ' αυτό ... σε παίρνει να το ξανακάνεις, αφού άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά. Ελέγχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ στον σκουπιδότοπο, τον οποίο έχεις διαμορφώσει έτσι, με βάση την υποκουλτούρα σου, από τους ραγιάδες των υπηρεσιών μέχρι αυτούς που εκφράζουν τη θέληση του κόσμου και ελέγχεις μέσω "καυτών αποκαλύψεων" , όλους τους ανώμαλους που παριστάνουν τους κυβερνήτες αυτού του "πλοίου".

Εξ άλλου ξέρεις ... από πλοία. Θα κώλωνες να προσεγγίσεις ένα παιδί;

Προσωπικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι ζούμε τις ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ εποχές ακόμη πιο σκοτεινές κι από την Τουρκοκρατία. Περιμένω να δω και ν' ακούσω τα πάντα ... δεν μ' εκπλήσσει τίποτα!

Αυτό όμως που παρατηρώ είναι ότι πλέον, ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και ομολογούν οι ίδιοι τις προθέσεις τους. Δεν νιώθουν να κινδυνεύουν. Η εγκληματική πλέον, ψάχνει για "νέο αίμα", γιατί μάλλον έχει ξεμείνει.

Και επειδή δεν έχει η ίδια, αφού έμεινε ... ρέστη, οι πορτοκαλάδες τελειώσαν, σου λέει " ας κοιτάξω πιο δίπλα να δω τι έχει. Έτσι που λες ΧΡΗΣΤΟ!

Σαν νέο αίμα σε θέλουν και σε βλέπουν. Γιατί όπως θα διαπίστωσες ενώ αναφέρονται σε σένα, δεν λεν πόσα θα βγάλεις εσύ και πού και πώς θα καταξιωθείς εσύ, αλλά πόσα θα εισπράξει η εγκληματική, πηγαίνοντας (εσύ) στον τόπο που έχει τις οικονομικές της βάσεις για να πηγαινοέρχονται τα εμβάσματα. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, θα κάνεις "ό,τι σου λένε".

Γι αυτό ΧΡΗΣΤΟ να θυμάσαι ότι το ζήτημα, δεν είναι θέμα καριέρας, είναι θέμα ανθρωπισμού.

Να πας μπροστά , έστω και μακριά και πιο ψηλά από δω που είσαι τώρα, αλλά φρόντισε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...

Υ.Γ (1) ο ένας "θέλει να κερδίζει τον γιο του έστω και με ζαβολιές" κι ο άλλος θέλει να κερδίζει τον αιώνιο αντίπαλο "ακόμη κι αν είναι 4 κατηγορίες κάτω". Ο (διανοητικός ) ΚΑΡΚΙΝΟΣ έχει κυριαρχήσει ΠΑΝΤΟΥ

(2) Ο Θεός να έχει καλά τον Σέρβο, που έδιωξε από τον ΠΑΟΚ τη μεγαλύτερη "απάτη' στην ποδοσφαιρική ιστορία του κόσμου. Με τον ένα μπακ σε 190 λεπτά έδωσε 3 (!) πάσες (κάνοντας πως δεν τον ... βλέπει) και με τον άλλο σε 190 λεπτά, έβγαλε "εξαιρετικές συνεργασίες"

Ουστ από δω!

Διαβάστε ακόμη...