Aλυννοικώ ΠΡΩΚΤΟσφαιρο ....

Ενώ εδώ και καιρό έχω σταματήσει να παρακολουθώ την μικτή μανατζαραίων από την Αθήνα που καπηλεύεται και γελοιοποιεί τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, χθες λόγω καιρού, είπα να "κάνω την παλικαριά", με κλειστό βέβαια τον ήχο.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Aλυννοικώ ΠΡΩΚΤΟσφαιρο ....

Τι ήταν αυτό που είδα ορέ παλικάρια;

Δεν έχω ξαναδεί πιο ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΙΚΟ θέαμα στην ζωή μου.

Το Θρασύβουλος  ΠΑΟΚ 4-2, έμοιαζε με τελικό παγκοσμίου κυπέλλου μπροστά στο χθεσινό.

Θα σε πω τρία πράγματα για να καταλάβεις το μέγεθος της χθεσινής ποδοσφαιρικής ασχήμιας.

ΠΡΩΤΟΝ: Η ομάδα με τις μπλέ εμφανίσεις , ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έπαιζε με 2, 5 παίκτες, χωρίς υπερβολή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον φερόμενο ως τρόπο αναπτύξεως της μικτής , τον έκαναν οι ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΑΝΩΛΑΣ που έπαιζαν αμυντικοί και μέσοι ταυτόχρονα (αυτοί είναι οι δύο παίκτες που σε προανέφερα, ο ..μισός ήταν ο φιλότιμος ΖΕΚΑ). Αποτέλεσμα ήταν οι ΟΥΓΓΡΟΙ που πίεζαν και είχαν δυνάμεις να μην αισθανθούν απειλή ούτε στα 20 μέτρα έξω απο την περιοχή τους

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ήταν τέτοιας εκτάσεως το χθεσινό χάλι, που όταν μπήκε ο πολύπειρος ΤΖΙΟΛΗΣ, φάνηκε "σαν να μπήκε ο ΜΕΣΙ"

ΤΡΙΤΟΝ: Η μικτή νίκησε απλά επειδή έκανε μία σωστή κεφαλιά. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, 95 λεπτά το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής έλειπε ο Ρέτσος, δεν ξεκίνησε ο Μπουχαλάκης , δεν χρησιμοποιήθηκε ο Φέτφα και δεν αξιοποιήθηκαν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Αυτοί οι παίκτες κλειδιά θα μπορούσαν να δώσουν "άλλον αέρα" στην μικτή, αλλά φαίνεται οι μάνταζερς τους δεν κάνουν καλή δουλειά. Θα με πεις τι να κάνει ο προπονητής;

Με δουλεύεις ρε φίλε; Να κάνει αυτό που έκανε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΕΧΑΓΚΕΛ. Ξαπόστειλε τον παίκτη-απάτη Γεωργάτο και χρησιμοποίησε ΜΟΝΟΝ αυτούς που έπαιζαν στο εξωτερικό.

Έτσι και ο ΣΚΙΜΠΕ. Επειδή είναι έξυπνος , αν θέλει να διακριθεί εύκολα (γιατί το ν' ανέβει κατηγορία δυναμικότητος είναι ευκολο) θα καλεί ΜΟΝΟΝ παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Ο ΧΑΡΙΣΗΣ (με τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει στο εξωτερικό) συγκριτικά με κάτι κουρμπέληδες και μπακασέτες και μπουχαλάκηδες και αυτόν τον ποδοσφαιρικό απατεώνα τον Φορτούνη , μοιάζει να είναι ΙΝΙΕΣΤΑ

Να πετάξει εκτός, όλα τα ποδοσφαιρικά μειράκια που παίζουν στο αιλυνικό ΠΡΩΚΤΟσφαιρο και όταν λέω όλα, ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ και ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

Μιλάμε τώρα για παιχνίδι ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ σε δυναμικότητα. Και πανηγυρίζουμε που νίκησε η μικτή , με την "διακριτική" βοήθεια του κόρακα ο οποίος δεν έδωσε ΟΥΤΕ ΕΝΑ φαόυλ έξω απο την περιοχή της μικτής , ενώ έγιναν πολλά.

Μίλησα για φάουλ και θυμήθηκα αυτό το κατακάθι της Ηπείρου που στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης σφύριξε 30 (!) φάουλ (ήταν όμως "δίκαιος"). Τα μοίρασε 15 στην κάθε ομάδα) , με αποκορύφωμα αυτό που σφυρίζει στον ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ στην αρχή του παιχνιδιού, που δεν θα το ζητούσε ο παίκτης του Απόλλωνα ακόμη κι αν έπαιζαν μόνοι τους οι παίκτες . Εκεί καταλαβαίνεις ότι το κατακάθι είναι ΣΤΗΜΕΝΟ

Και κάθεσαι εσύ και κάνεις "κριτική" σε μια ΠΛΑΣΤΗ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ποδοσφαιρική εικόνα και πετάει ο άλλος την σκουληκομαλακία του αιώνα στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης ότι ο "ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ φταίει που τραυματίσθηκε ο ΜΑΟΥ στην προπόνηση, γιατί τον χρησιμοποιεί στους αγώνες!".

Απ' αυτές τις εικόνες θα βγουν παίκτες να παίξουν σε ΣΟΒΑΡΟ ποδοσφαιρικό επίπεδο στην Ευρώπη;

Και το παραμύθι που τρως συνεχώς και κυρίως ΑΜΑΣΗΤΟ έχει να κάνει όχι μόνο με την ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα που βλέπεις στο γήπεδο, αλλά και την ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ κατάσταση που διέπει το ΠΡΩΚΤΟσφαιρο στην αιλάδα.

Να σε δώσω ένα ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ παράδειγμα:

Πολύς λόγος γίνεται για την εγκατάσταση του VAR.

Θα σε πω όμως το ΚΟΜΒΙΚΟ σημείο για το θέμα αυτό.

Στις περιπτώσεις που έχει εγκατασταθεί το VAR στο εξωτερικό, ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ για ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ;

Στο παγκόσμιο κύπελλο του καλοκαιριού την χρήση του συστήματος , χρηματοδότησε η Ρωσική κυβέρνηση ή η FIFA;

Γιατί τα γράφω αυτά;; Δεν μας έχουν πρήξει τα π@π@ρια για το "αυτοδιοίκητο" του πρωκτόσφαιρου; Και να μην επεμβαίνει το κράτος στο πρωκτόσφαιρο; Ωραία λοιπόν εσύ που "αυτοδιοικείσαι" γιατί ζητάς από το Κράτος να σε χρηματοδοτήσει για ΔΙΚΟΥΣ σου σκοπούς και αφορά σε ΔΙΚΑ σου έξοδα; Και γιατί εσύ ενώ, αυτοδιοικείσαι ζητάς την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Κρατους στις διαδικασίες σου; Και εσύ ρε κράτος ξοδεύεις χρήματα του φορολογούμενου ραγιά για να εξυπηρετήσεις ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα;

Δεν μπορεί η ... αυτοδιοίκητη ΕΠΟ ν' αναλάβει το κόστος; Είναι επαχθές λέει.

Τι λέτε ορέ κλεφτόπουλα. Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ συμμετείχε από το 2004 μέχρι σήμερα σε 3 ΕURO και 2 παγκόσμια κύπελλα.Ξέρεις φίλε μου πόσα έσοδα είχε η ΕΠΟ απ' αυτές τις συμμετοχές; Τουλάχιστον 80.000.000 ευρώ. Και έρχεται το ... γενναιόδωρο κράτος, εν μέσω "περιστολής δαπανών", να χρηματοδοτήσει το "φτωχό και αυτοδιοίκητο πρωκτόσφαιρο"

Εσύ όμως ο υποψιασμένος ΠΑΟΚτσής δεν ασχολείσαι μ' αυτά.

Έχεις άλλα κρίσιμα ερωτήματα, όπως:
Πού πήγαν τα... 80;
Γιατί έφυγε ο Βιτόλο;
Τι έγιναν οι επιταγές του Βιολίδη;
Ποιος "τραυμάτισε"τον ΜΑΟΥ;
Γιατί δεν αποκτήθηκαν 7 αναπληρωματικοί σε κάθε θέση;
Γιατί δεν κερδίσαμε τον Αρη Θεσσαλονίκης;
Γιατί τα τουρνικέ ανοίγουν προς τα δεξιά και όχι προς τ' αριστερά;

Και έχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ που το "κράτος" αναλαμβάνει να ξοδευτεί , παρεμβαίνοντας "ευεργετικά" στο αυτοδιοικούμενο ΠΡΩΚΤΟσφαιρο, γιατί με τον "διαγωνισμό" που παρήγγειλε, ΕΛΕΓΧΕΙ χρονικά και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την παρεχόμενη λειτουργία της ΠΑΡΑΓΚΑΣ, προς όφελος της υπουργάρας ,της "κυβέρνησης" και των γνωστών κέντρων λουκουμόσκονης.

Πότε θα ολοκληρωθεί ο ... διαγωνισμός; Όταν κριθεί ότι η λειτουργία του VAR ΔΕΝ θ' αλλάξει τους συσχετισμούς στο αιλυνικώ ΠΡΩΚΤΟσφαιρο, αυτό το ΠΡΩΚΤΟσφαιρο, που"κοσμεί" με την παρουσία του το μεγαλύτερο λαμόγιο που έχει εμφανισθεί ποτέ στην πρωκτοσφαιρική ιστορία.

Κατ' αρχήν θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το λαμόγιο αυτό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ν' ασκήσει το επάγγελμά του γιατί έχει παυθεί από τα καθήκοντά του.

Θα με πεις πώς ζει; Μα φυσικά από το πρωκτόσφαιρο. Θα με πεις έχει έσοδα το πρωκτόσφαιρο; Αν δεν είχε δεν θα είχε ασχοληθεί με 30 ομάδες, αλλά δεν βγάζει απ' αυτά. Από πού βγάζει τότε;

Όταν εκδίδει ανακοινώσεις, τις διαβάζεις προσεκτικά; Γιατί είναι τόσο άπληστο το λαμόγιο αυτό που μιλάει μόνο του για το πως δρα.

Και φυσικά επειδή έχει τον μανδύα της "επιτυχημένης επιστημοσύνης" και του "παιδιού της πιάτσας" σε πετάει ΕΝΑ ΣΩΡΟ ανακρίβειες και ψευτιές και τον ακούς και τον διαβάζεις σαν χάνος. Ποιες είναι οι ψευτιές; Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω

Ο διαιτητής ζει μόνιμα στην πόλη του

Ο πατέρας του ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε προπονητής και ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχε σχέση με την προπονητική.

Η μόνη σχέση που είχε με τον Θωμά είναι με την "Κυριακή του Θωμά" , μετά το Πάσχα

Η όλη οικογένεια είναι οπαδοί του gay

Η ένωσή του είναι από τις λίγες που ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΕΣ στο προηγούμενο καθεστώς

Ο Άρειος Πάγος είναι τοπικά μπροστά από το Εφετείο και απέχουν 50 μέτρα

Αν έχεις δουλειά και θέλεις να πας στον Άρειο Πάγο, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ μπροστά από το Εφετείο

Αν είσαι ΜΕΣΑ στο Εφετείο, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ποιός περνάει απ' έξω γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πρόσβαση να κοιτάξεις έξω.

Οι συνεδριάσεις του Εφτείου αρχίζουν στις 9 το πρωί και του Αρείου Πάγου στις 9.30

Δηλαδή δεν έγινε η συνάντηση;

Έγινε αλλά ήταν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ και όχι ... τυχαίο.

Γιατί;

Μα για να τεθεί πάλι "θέμα" για τον ΠΑΟΚ και τον ... πιστολέρο

Μα για να τεθεί πάλι "θέμα" ιδιοκτησίας ομάδος (θυμάσαι πέρυσι πώς είχε τεθεί θέμα πάλι για ιδιοκτησία ομάδος;)

Μα για να τεθεί πάλι θέμα "χαλίφη"

Μα για να δημιουργηθεί "επικαιρότητα και ρεπορτάζ" για το δημοψήφισμα στα σκόπια και τις ... έξωθεν επεμβάσεις.

Και με τα δεδομένα που σε δίνω, αν υπάρχει περίπτωση να έγινε κάτι την Δευτέρα (που για μένα δεν έγινε), αυτό έγινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ για να ΕΚΤΕΘΕΙ ο ΠΑΟΚ .

Και για έναν ακόμη λόγο: για να βγάλει το παντεσπάνι του το λαμόγιο παριστάνοντας τον "βοηθό" και τον "προστάτη" , αφού έχει παράπονο που δεν αναζητήθηκαν/αξιοποιήθηκαν οι επαγγελματικές του δυνατότητες .

Και η ...προστασία πληρώνεται αδρά.

Είναι δε τόσο ευγενικός και καλοπροαίρετος στον χώρο του πρωκτοσφαίορυ που "αγαπά και λατρεύει", σε σημείο που στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του επαγγελματικού του χώρου πλάκωσε διαιτητή σε μπουνιές και κλωτσιές και έχει αποκλειστεί " δια βίου" απ' αυτό

Και μέσα σε όλα αυτά επιβλήθηκε στην Α.Ε.Χ "ποινή αφαιρέσεως τριών βαθμών"

Μια ΕΞΩΦΘΛΑΜΑ ΣΤΗΜΕΝΗ "παράβαση" απλά και μόνον για να "επιβληθεί η ποινή" που θ' αποτελέσει "φάρο" και για επόμενες ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ "παραβάσεις"

Γιατί "επεισόδια" με την αστυνομία , σε γήπεδο χωρίς αντίπαλους οπαδούς και χωρίς ο αγώνας να προκαλεί αντιδράσεις ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (τυχαία βέβαια , σε τέτοια "επεισόδια" εξυπηρετείται η ίδια Ε.Ο)

Αλλά εκείνο που είναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ και ούτε ο εμπνευστής της Χ.Α δεν το είχε κάνει είναι το εξής :

Σύμφωνα με το άρθρο 24 του πειθαρχικού εκτρώματος της Ε.Ο προβλέπεται ότι :
'"......3.

α) Όλες οι αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών των ερασιτεχνικών Ενώσεων προσβάλλονται, σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

β) Όλες οι αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών των Επαγγελματικών Ενώσεων και της πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. προσβάλλονται, σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο εφόσον αφορούν (μεταξύ άλλων) :

viii) ποινή αφαίρεσης βαθμών άνω των τριών (3) βαθμών ..... 4....5....6. Με την άσκηση της έφεσης, η υπόθεση επανακρίνεται εκ νέου. Η Επιτροπή Εφέσεων δύναται να επιβάλλει οποιαδήποτε νέα ποινή χωρίς να δεσμεύεται από το προσφεύγοντος αξίωμα της μη χειροτέρευσης της θέσης του προσφεύγοντος...."

Αυτή διάκριση στο ποιες ποινές είναι εφέσιμες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ΥΠΗΡΞΕ ποτέ σε πολιτισμένο κράτος

Είναι τόσο ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ το ΣΤΗΣΙΜΟ της διατάξεως ώστε ενώ πιό κάτω ορίζεται ότι:

" Με την άσκηση της έφεσης, η υπόθεση επανακρίνεται εκ νέου" οι φασίστες όρισαν ότι εξετάζω απο την αρχή μια υπόθεση έχοντας όμως επιβάλλει και μια ποινή εκ των προτέρων η οποία ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Πως ρε φασίστα εξετάζεται τότε η υπόθεση ..από την αρχή;

Δηλαδή θεωρητικά η Α.Ε. Χ μπορεί να αθωωθεί απ' όλες τις ποινές και να της μείνει η αφαίρεση των βαθμών γιατί αυτή "δεν εφεσιβάλλεται"

Και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ σε όλο του το ...μεγαλείο συναντάται στην απύθμενης αυθαιρεσίας διάταξη ότι " Η Επιτροπή Εφέσεων δύναται να επιβάλλει οποιαδήποτε νέα ποινή χωρίς να δεσμεύεται από το προσφεύγοντος αξίωμα της μη χειροτέρευσης της θέσης του προσφεύγοντος...."

Το αξίωμα αυτό (της μη χειροτέρευσης της θέσης του προσφεύγοντος) φίλε μου λειτουργεί σε ΟΛΕΣ τις βαθμίδες απονομής δικαιοσύνης και αφορά ακόμη και στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟ εγκληματία , όχι όμως στο πρωκτόσφαιρο

Ίσως γιατί στο αιλυνοικώ ΠΡΩΚΤΟσφαιρο έχουν μαζευτεί ΟΛΟΙ οι φασιστοεγκληματίες της υφηλίου.

Ας αναφωνήσουμε λοιπόν όλοι μαζί:

ΖΗΤΩ ΤΟ ... Aλυννοικώ ΠΡΩΚΤΟσφαιρο

Διαβάστε ακόμη...