Δεν είναι βλάκας...

Ως γνωστόν το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να το αναμειγνύουμε με την πωλητική.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Δεν είναι βλάκας...

Ας μιλήσουμε λοιπόν για ποδόσφαιρο.

Απολογείται κατηγορούμενος σε υπόθεση εκατομμυρίων ευρω για πρόγραμμα εξοπλισμού και λέει:

"... στις αρχές του 200..., έφθασε ΕΓΓΡΑΦΗ καταγγελία στο γραφείο του πρωθυπουργού, ότι κορυφαίος υπουργός ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ από γνωστό παράγοντα όπλων...όλως τυχαίως επί υπουργίας του συγκεκριμένου υπουργού χάθηκαν ΔΥΟ φάκελλοι που περιείχαν εισηγήσεις για επιβολή δυσμενέστατων, για τον παράγοντα όπλων, διοικητικών και ποινικών μέτρων..".

Μιλάει ο πρωθυπουργός στην Βολή των ελληνόφωνων και απευθυνόμενος στον αχυράνθρωπο που αναπληρώνει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αρχηγό της ΕΟ , τον είπε:

" ο κουμπάρος σας μπαινοβγαίνει στα δικαστικά γραφεία πιο συχνά και από το σπίτι του ...και τα βρήκε με τον άλλο που ήταν στα μαχαίρια, γιατί έχουν ΚΟΙΝΟ εχθρό..."

Εκκρεμούσε επί 1,5 χρόνο υπόθεση της ΕΟ στα δικαστικά γραφεία με πρόταση για παραπομπή ΜΟΝΟ για κακουργήματα και μετά από 1,5 χρόνο εκδίδεται βούλευμα που παραπέμπει ΜΟΝΟ για ένα κακούργημα και κατά πλειοψηφία για κατά μετατροπή από κακουργήματα, σε πλημμελήματα.

Μειοψήφησε ο φλούφλης, αλλά το έκανε "έξυπνα".

Γιατί ξέρει ο φλούφλης ότι η παραπομπή για τα πλημμελήματα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σημαίνει Π Α Ρ Α Γ Ρ Α Φ Η των αδικημάτων.

Και ο φλούφλης συνέβαλε στην παραγραφή γιατί κράτησε για 1,5 χρόνο την υπόθεση στα συρτάρια. Κι ενώ σαν κακουργήματα οι πράξεις δεν είχαν πρόβλημα παραγραφής, σαν πλημμελήματα έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ .

Γιατί; Γιατί τα πλημμελήματα, όπως και να έχει, παραγράφονται στην 8ετία.

Πότε έγινε η πράξη,το 2010; Το 2018 παραγράφεται. Το 2011; το 2019 παραγράφεται. Το 2012; το 2020 παραγράφεται.

Μία δίκη λοιπόν που δεν έχει καν αρχίσει ακόμη και καταδίκη, για πλημμελήματα, να υπάρξει σε πρώτο βαθμό, με εφέσεις και αναιρέσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην οδηγήσει σε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ των πλημμελημάτων.

Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο;; Για ποδόσφαιρο μιλάμε.

Και τι θα κάνει ο Άρειος Πάγκος;; θα ... επικυρώσει την παραγραφή;

Είναι ένα θέμα κι αυτό. Και πως θα ζούμε με την αγωνία όλοι, ιδίως τα παιδιά του μπειραιά

Κι αν εν τω μεταξύ ανακαλυφθούν και τα άλλα ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ που έχουμε κάνει;

Που ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ όλη η ΕΟ μαζί; όλη η ..φαμίλια; τι θα γίνει τότε;

Γι' αυτό λοιπόν θα παίξουμε τα ρέστα μας. Θα βάλουμε μπροστά τα ερυθροπράσινα πρόβατα. Τα πρώτα δέχονται πόλεμο από τον "χαλίφη" και τα δεύτερα κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια ή να υποβιβασθούν. Μέχρι και ανακοίνωση για τα θύματα στην Μάνδρα εξέδωσε η "πράσινη παε".

Είπαμε δεν είπαμε; το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την πωλητική .

Γι αυτό και τα ερυθροπράσινα πρόβατα, η γνωστή Β' Αθηνών, που εκλέγει τις "κυβερνήσεις" θα πρέπει να πάνε ενωμένα στην κάλπη, αηδιασμένα από τα "καμώματα" του "χαλίφη".

Είναι βέβαιο ότι η Μολεντιάδα σχεδιάσθηκε για ν' αποτύχει. Προς θεού, να μην προκύψει επιρροή, αθλητική και οικονομική ,του "χαλίφη" στον πεθαναικό. Είναι "κακό" για πολλούς λόγους.

Ο Τίγρης τα βρήκε με τον Σωκράτη. Ο ... χαλίφης έχει την ανοχή όλων, αν όχι και την συνεργασία, έστω και διακριτικά μη ορατή.

Ο ... επενδυτής το καλοκαίρι έδωσε 23 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει το 22% του καταχρεωμένου με 150 εκατομμύρια ευρώ γνωστού καναλιού, με απλήρωτους 430 εργαζομένους για σχεδόν δύο χρόνια, ενώ μία άδεια νέου και καθαρού από χρέη καναλιού κοστίζει 35 εκατομμύρια. Μήπως είναι χαζός;

Προφανώς και όχι. Αν δεν αγόραζε κατ' εντολήν και με τις ευλογίες για μελλοντικές "διευκολύνσεις απόσβεσης" της κο(υ)λ@οικογένειας τον ΔΟΛ (ήτοι το 22% του Mega) θα το έπαιρνε ο ... χαλίφης ο οποίος ήδη κατείχε το 19%. 19%+22%+41%. Δηλαδή η νέα σύνθεση του Mega θα ήταν Χαλίφης 41%, Βαρδινογιάννης 35% και οι εφημερίδες Έθνος, Τα Νέα, Το Βήμα επίσης στα χέρια του Χαλίφη.

Ο επενδυτής έδωσε τα 23 εκατομμύρια για το Mega αποκλειστικά με σκοπό να προστατέψει τον Κο@λη από τον Χαλίφη και έπειτα ο Κο@λης να κάνει το καθήκον του σχετικά με τις ποινικές διώξεις που από εμπάθεια και μεροληψία, κατασκευάσθηκαν από σκευωρούς για να αμαυρωθεί η άμεμπτος εικόνα και δραστηριότητα, φωτισμένων επιχειρηματιών.

Δόθηκαν τα 23 εκατομμύρια λοιπόν για να μην ανοίξει ποτέ το Mega, αλλά να πτωχεύσει, να μείνουν όλοι απλήρωτοι και μετά την εκκαθάριση με κάποιο τρόπο τα χρυσοφόρα φιλέτα του καναλιού, θα είναι χρήσιμα για καινούριο κανάλι που θα στηθεί, με την μία και μοναδική άδεια που περισσεύει και "δεν κτυπήθηκε".

Ο πεθαναικός λοιπόν βρίσκεται στα χέρια αυτών που θα τον χρησιμοποιήσουν για "πίεση" με σκοπό το εκλογικό όφελος. Σιγά μην δεν έχει τις οικονομικές άκρες ο πεθαναικός να κάνει μια ανώδυνη παραμονή. Όχι πρέπει να διασυρθεί για να έχει "απογοητευμένο κόσμο" που θα "ξεσπάσει"

Τα ίδια επιχειρήθηκαν και με τον Ξενιάδη στην ΑΕΚ, αλλά εκεί δεν ενέδωσαν και προτίμησαν να πέσουν.

Κι ενώ είσαι από τους τυχερούς πολίτες/οπαδούς αυτής της χώρας, γιατί η ΣΥΝΕΤΗ και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ διαγωγή και συμπεριφορά του κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, σου φανέρωσε με τον πιο εκδηλωτικό τρόπο το πρόσωπο του ΘΗΡΙΟΥ και τον την μέθοδο με την οποία δρά και συμπεριφέρεται, εσύ εκεί πάλι στην ... λούμπα.

Εσύ είσαι ... υποψιασμένος οπαδός, γιατί έχεις την τύχη να ακούς και να διαβάζεις ένα Ραπτόπουλο, έναν Καμόρα, έναν Πετρουλάκη όλους αυτούς τους ογκόλιθους της ποδοσφαιρικής ζωής, που εντελώς ανιδιοτελώς και αμερόληπτα σε μορφώνουν και σε κάνουν πλουσιότερο σε αθλητική γνώση και ποδοσφαιρική εμπειρία. Και εννοείται πως δεν είσαι πρόβατο, βλέπεις μπάλλα και μόνον μπάλλα, και μιλάς για μπάλλα.

Γι' αυτό εξ άλλου έχεις την δική σου γνώμη και κρίνεις όπως επιβάλλεται τον ΠΑΟΚ τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ (πατέρα και υιό), τον κ. ΜΙΧΕΛΣ, τον κ. ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τους φροντιστές του ΠΑΟΚ, τα κυλικεία του ΠΑΟΚ, τα καταστήματα του ΠΑΟΚ, τα τουρνικέ του ΠΑΟΚ και ό, τι τέλος πάντων σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ.

Τόσα χρόνια "σε είχαν χαλάσει τις Κυριακές". Σήμερα που μετά από 20 αγωνιστικές, κανονικά θα έπρεπε να βλέπεις ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και να χαίρεσαι, εσύ βλέπεις ότι δεν μπορούμε να περάσουμε αυτόν τον " χειρότερο γαύρο".

Και φυσικά δεν βλέπεις ότι η ΕΟ πάντα ήταν "ο χειρότερος", αλλά σε είχαν πείσει ότι ήταν ο "καλύτερος". Τώρα που εσύ με την δύναμη του οργανισμού ΠΑΟΚ τον ξεδοντιάζεις και τον ξεμπροστιάζεις, "στεναχωριέσαι και λυπάσαι"

Και αν είσαι ο large, γενναιόδωρος και αντικειμενικός φίλαθλος και όχι ο αρρωστημένος οπαδός, δεν θα έπρεπε να στεναχωριέσαι, αλλά να χαίρεσαι γιατί μόνο οι οπαδοί λυπούνται.

Και όσο η κόντρα πλησιάζει στο αποκορύφωμά της, το οποίο ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ με τις πωλητικές εξελίξεις, εσύ εκεί ν' ασχολείσαι με τα 6,8,10ρια.

Αρνείσαι πεισματικά να δεις το ΘΗΡΙΟ που έρχεται να σε κατασπαράξει μέσα στο σπίτι σου.

Γράφει ο ερπετ@πουλος:

"Δυσκολεύομαι να πάρω στα σοβαρά όλη αυτή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για το ζήτημα του ονόματος της FYROM, κυρίως γιατί θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξουν κάποια στιγμή μεγάλες και ασταμάτητες κινητοποιήσεις του λαού του ΠΑΟΚ ενάντια σε οποιαδήποτε λύση εμπεριέχει το όνομα «Μακεδονία» ή τα παράγωγά του. Οταν κινητοποιείται ο λαός του ΠΑΟΚ, πανικοβάλλονται οι βορειοελλαδίτες βουλευτές κι όχι μόνο. Δεν μου προκύπτει από πουθενά ότι η κυβέρνησή μας π.χ. δεν θα λάβει υπόψη της τη θέληση του λαού της ομάδας, στην οποία ο Πρωθυπουργός έχει τάξει το πρωτάθλημα. Εκτός κι αν πιστεύουν στο Μαξίμου πως μια πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος θα περιορίσει τις αντιδράσεις: δεν πιστεύω ότι είναι κουτοί.

Ο λαός του ΠΑΟΚ ήδη διατύπωσε τη γνώμη του για το ζήτημα την περασμένη Κυριακή. Με ένα τεράστιο πανό δεκάδων μέτρων ο λαός υποστήριξε ότι «Μακεδονία είναι μόνο μία και αυτή είναι ελληνική» - το έγραψαν μάλιστα στα αγγλικά για να είναι το μήνυμα κατανοητό και εκτός Ελλάδος. Η FIFA και η UEFA είναι γνωστό ότι απαγορεύουν τα πανό με πολιτικά μηνύματα: το μήνυμα το συγκεκριμένο είναι ένα είδος μανιφέστου. Αν το πανό το έβαζαν σε διεθνές ματς, το γήπεδο θα έκλεινε. Στην Ελλάδα φυσικά κανένας διαιτητής δεν θα είχε ποτέ την ευαισθησία να εφαρμόσει τον κανονισμό ζητώντας αυτό να κατέβει. Και φυσικά αποκλείεται η ΕΠΟ να απαιτήσει την προσοχή των διαιτητών, ώστε να μην υπάρχουν τέτοια μηνύματα προσεχώς: και μόνο αν σκεφτεί κάτι τέτοιο ο πρόεδρος Βαγγέλης Γραμμένος, μπορεί να λιποθυμήσει. Φυσικά θα περίμενε κανείς να κινητοποιηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Δεν είναι χαζός ο άνθρωπος. Απλά μερικές φορές επιβάλλεται να κάνει τον χαζό..."

Δεν αξίζει ν'άσχοληθείς με τον ερπετόπουλο, αλλά αξίζει να σιχτιρίσεις τον ΜΙΧΕΛΣ που "έχασε τον Μολέδο", γιατί επί του θέματος έχουν άποψη κάποιοι από τους τιτανοτεράστιους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Αυτόν ν' ακούς, όχι αυτά που ετοιμάζει το ΘΗΡΙΟ.

Νομίζεις δηλαδή ότι εντελώς τυχαία ενεπλάκη ο ΠΑΟΚ και τα "πολιτικά μηνύματα";;;

Μεσάνυχτα βαθέα.

Ήδη με την συμβολή της κο(υ)λοοικογένειας και του σκώληκος της Θεσσαλονίκης, το δηλητήριο έχει μπει και το έχεις φάει αμάσητο.

Στο τέλος Φεβρουαρίου θα πάς στην ΤΟΥΜΠΑ και θα πλακώνεσαι με τον διπλανό σου.

Έχει πολλά επεισόδια το έργο, που πρωταγωνιστείς ακόμη μία φορά στην διαίρεση.

Η δήλωση του Μπουτάρη δεν ήταν ούτε βλακωδης , ουτε τυχαία, ουτε ανούσια.

Έχει ΔΟΛΟ και ΣΚΟΠΟ. Ποιον; την διαίρεση, τον ΔΙΧΑΣΜΟ και μάλιστα αυτόν της χειρότερης μορφής, αυτόν της ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ και ΚΩΜΑΤΙΚΗΣ χροιάς. (το δίποδο στο είπε ξεκάθαρα: πλακώθηκαν (ακρο)δεξιοι και (ακρο)αριστεροι ΠΑΟΚτσηδες)

Ήδη κάποια σχόλια επί της Ο Ρ Θ Ο Τ Α Τ Η Σ , ως προς το περιεχόμενο, ανακοινώσεως των Συνδέσμων, δείχνουν ότι ΣΧΕΔΙΟ έπιασε. Το θέμα αυτό δεν έκλεισε, τωρα άνοιξε και θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να είναι στην επικαιρότητα.

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όχι όμως , αυτήν την στιγμή, τόσο κοντά όσο ήταν το 2010. Το παιχνίδι που είναι ύπουλο και δεν ασχολείται κανείς είναι το παιχνίδι με τον Κούγια στην ΤΟΥΜΠΑ.

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αυτο μπορεί να πάρει τους βαθμούς, αλλά αν κατέβει ανυποψίαστος, θα χάσει παίκτες (κάρτες και τραυματισμούς) και ίσως και την έδρα.

Θέλω να πιστεύω ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ , έχουμε την γνώση και τον τρόπο να προστατεύσουμε την ομάδα από τους "καραντώνηδες" και από τους ορισμούς των παιχνιδιών στις 3 το μεσημέρι .

Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε τον τρόπο να μην ξαναδούμε διαφορά φάουλ 4-16. ΕΛΕΟΣ δηλαδή

Θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να ζητηθεί η επιλογή διαιτητών να μην είναι μονίμως από τις ΕΠΣ, οι οποίες έχουν πρόβλημα και εμπάθεια με τον ΠΑΟΚ και τον Γραμμένο.

Το κατά πόσον μπορούν να προστατευθούν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ , θα φανεί στις 3 το μεσημέρι την προσεχή Κυριακή.

Το κατά πόσον ο ΠΑΟΚ, ως οπαδικό κίνημα, έχει φωνή και δυναμική, θα φανεί από το κατά πόσον θα εκμεταλευθεί την δυσαρέσκεια των οπαδών του πεθαναικου κατά του αφαργκούζου και του φίλου του και να δημιουργήσει ένα, έστω χλιαρό, μέτωπο κατά του θηρίου (ιδίως πρίν το τέλος)

Υ.Γ (1) Ωραίο κόλπο μάγκα μου. Βάζω ένα προσωνύμιο π.χ "ασπρόμαυρη τρίπολη" και παριστάνω τον ΠΑΟΚτσή γραφοντας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γ' πληθυντικο πρόσωπο "αυτοι βλέπουν, κινούνται, αγοράζουν, προσπαθούν, κ.α" .
Και περνά ο διαχωρισμός "εμείς" και "αυτοί"

(2) Εφ' όσον ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ κτυπά το πρωτάθλημα με τον ΠΕΛΚΑ βασικό αυτό δείχει ότι είναι μεγάλος προπονητής

(3) Ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει από την ΑΕΚ , γιατί δεν μπορεί να κινδυνεύσει απ' αυτήν .

Διαβάστε ακόμη...