Κούλης και ... Ε.Ο.

Λοιπόν φίλε μου θα σε το πώ για άλλη μια φορά. Η Ε.Ο είναι εγκληματική γιατί έχει οργάνωση, σχέδιο και μέθοδο.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Κούλης και ... Ε.Ο.

Μπορεί να είμεθα ένα οπαδικό σάιτ αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμεθα χαϊβάνια ή ότι δεν μπορούμε να γράψουμε «αντικειμενικά» ή ότι δεν μπορούμε να διακρίνουμε τη γραμμή που διακρίνει τον Οπαδό από τον Φίλαθλο ή τέλος ότι είμεθα ψεκασμένοι ή εγκλωβισμένοι στην έννοια της «ομάδος» για να μην μπορούμε να δούμε τι κρύβεται πίσω από την εμπλοκή με την έννοια αυτή.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναπτυχθεί ένα κατ' αρχήν περίεργο φαινόμενο κατά το οποίο ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα "πωλητικά" πράγματα της χώρας, που έχει πρωτεύουσα την Αθήνα, ένα "πωλητικός" ηγέτης αναφέρεται με υποτιμητικό τρόπο και σχεδόν ως αντίπαλος οπαδός για μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Πρόσεξε εγώ δεν θα σε μιλήσω ούτε για ΝΔ ούτε για ΣΥΡΙΖΑ ούτε για δεξιά ούτε για αριστερά.

Θα το δούμε ψυχρά το πράγμα και να σε πώ την αλήθεια έχει μικρή σημασία η μάλλον μικρότερη σημασία το να μπούμε στην «λογική» των "κωμάτων" και των ιδεοληψιών ενώ παίζονται «άλλα πράγματα» ΑΠΕΙΡΩΣ πιο υπαρκτά και ουσιαστικώς σημαντικά.

Έχουμε λοιπόν ένα "κώμα" και μία ποδοσφαιρική ομάδα. Τι κοινό έχουν; Τον κόσμο που τα πιστεύει. Όσο πιο πολύ κόσμο έχουν τόσο πιο σημαντικά μεγέθη είναι. Τι διαφορά έχουν; Ότι ο κόσμος του "κώματος" σ' ένα μικρό πυρήνα μένει πιστός ενώ στην συντριπτική πλειοψηφία ΑΛΛΑΖΕΙ προτίμηση, ενώ ο κόσμος της ομάδος με τον πολύ κόσμο ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ και δεν αλλάζει.

Γιατί αυτό; Μα είναι απλό. Γιατί η πίστη στην ομάδα ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ από προσωπικό ατομικό συμφέρον, ενώ η «πίστη» στο κώμα ΠΑΝΤΑ η σχεδόν πάντα αποσκοπεί σε «κάτι»

Και έτσι η «ψήφος» η «ύψιστη λειτουργία της Δημοκρατίας» (το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;) αποτελεί το κρίσιμο σημείο συναλλαγής, ανταλλαγής, συνδιαλλαγής και ... αλλαγής.

Μέχρι τώρα λοιπόν τα "κώματα" εξουσίας ακολουθούσαν την γραμμή να τα έχουν καλά με ΟΛΕΣ τις ομάδες ώστε ο κόσμος που τις υποστηρίζει να είναι ευχαριστημένος και να «ψηφίζει»

Που είναι όμως ο περισσότερος κόσμος; Στην Β' Αθηνών. Τα σχόλια περιττεύουν, οι απαντήσεις στα χρόνια ερωτήματα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου έχουν απαντηθεί και πάμε γι' άλλα.

Γιατί λοιπόν ενώ όλοι στην Β' Αθηνών είναι ευχαριστημένοι, ο αρχηγός ενός "κώματος" τα βάζει ανοιχτά με μία ομάδα που εν πάση περιπτώσει με τα εκάστοτε ξεροκόμματα που περρίσευαν ως και με ΑΝΕΞΟΔΕΣ εξυπηρετήσεις δεν αποτελούσε «απειλή»;

Εδώ λοιπόν φίλε μου είναι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ και ΣΗΜΕΙΟ που πρέπει να το προσέξεις γιατί μπορεί ενεργών αυθόρμητα και απερίσκεπτα να δράσεις κατά της ομάδος σου.

Πρέπει να προσέξεις ότι κρίσιμο σημείο για τα "κώματα" είναι η ψήφος. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Και αναρωτιέσαι: καλά δεν σκέφτεται ο Κούλης ότι στην Βόρεια Ελλάδα δεν θα βρει ούτε την ψήφο του βάζοντας ανοικτά με τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του;

Και σε ρωτώ εγώ: εσύ τι λες;δεν το σκέφτεται; Δεν τον νοιάζει η ψήφος;

Εδώ είναι το ζουμί. Εσύ κρίνεις με την συμπεριφορά του Κούλη ΣΗΜΕΡΑ, ο Κούλης ενδιαφέρεται για την ατμόσφαιρα που θα πας να δώσεις την ψήφο σου, όταν την δώσεις

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Η κατάσταση αρχίζει και ξεκαθαρίζει και διαφαίνονται οι προθέσεις.

Ο Κούλης πρέπει να ξέρεις προέρχεται από μία οικογένεια η συμπεριφορά και διαγωγή της οποίας στο πέρασμα του χρόνου είναι, τουλάχιστον "περίεργη" και ιδιαίτερα ΑΜΕΡΙΚΑΝΟκίνητη και κάνει «ωραίες δουλίτσες, μυρωδάτες»

Δεν είναι της παρούσης να σε πω λεπτομέρειες αλλά το να έρχεται ολόκληρος πρόεδρος των ΗΠΑ να τρώει ντολμαδάκια στο σπίτι της οικογένειας, σε αρκεί;

Ο Κούλης λοιπόν, χρησιμοποιώντας την Ν.Δ στην οποία η οικογένεια επεβλήθη παρασκηνιακά (σε σημείο που μέσα στην ΝΔ δεν το ξεχνούν) επιχειρεί να ηγηθεί και της χώρας που έχει πρωτεύουσα στην Αθήνα.

Στην προσπάθειά του αυτή έχει ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ πλήρως και ερυθρίαστα με ΓΝΩΣΤΑ οικονομικά και «αθλητικά» συμφέροντα, έχοντας την λογική ότι με τους «ευχαριστημένους πολλούς» δίπλα του, «πετάει» προς την εξουσία.

Ο Κούλης όμως έχει άλλο ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εντός της ΝΔ , εσωτερικό.

Πρέπει να το ξεπεράσει. Πώς; Έχοντας μαζί του όσο το δυνατόν «περισσότερους ευχαριστημένους ή και δυσαρεστημένους» Καλοί είναι και αυτοί μωρέ...

Εκεί λοιπόν που η οικογένεια αφραγκούζου είχε ΠΟΛΕΜΟ με την οικογένεια του Κούλη, οι παλαιότεροι θυμούνται τι γινόταν την δεκαετία 1990-2000 με τον skai και την οικογένεια του Κούλη, τώρα φιλιούνται στο στόμα.

Γιατί; Γιατί ο Κούλης χρειάζεται τα μέσα ενυπνώσεως για την αναρρίχηση στην εξουσία.

Και όμως και πάλι δεν φτάνει αυτό.

Αφού λοιπόν μέχρι τώρα έχουμε την δεδομένη συμπόρευση Κούλη, Κόμμοδου και Αφραγκούζου σε μία χαλαρή σχέση, το παιχνίδι πρέπει να γίνει πιο ΑΠΤΟ πιο συγκεκριμένο , πιο ΟΡΑΤΟ.

Εύκολος τρόπος η δημιουργία εχθρού.

Μα θα με πεις ότι μόνο ο Κούλης έχει συμφέρον απ' όλο αυτό; Οι άλλοι δεν έχουν;

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ.

Κάθησαν μελέτησαν, οργανώθηκαν, μεθόδευσαν.

Έχουμε και λέμε: εκλογές ΕΠΟ, εκκρεμής παραπομπή και προφυλάκιση Κόμμοδου, τηλεοπτικές άδειες, χρηματοδότηση σταθμών, αντιπολίτευση, ρώσικη επιρροή, στην ευρύτερη περιοχή. ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ.

Έστι λοιπόν με την ανάδειξη του «εχθρού» ΣΑΒΒΙΔΗ και ΠΑΟΚ και την ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ταύτιση της πρασινοκόκκινης συμμορίας σε επίπεδο Διοικήσεων με τον Κούλη εξασφαλίζονται οι εξής στόχοι:

Αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση με σκάνδαλα-εφευρέσεις.

Μήνυμα στον ΣΑΒΒΙΔΗ ότι θα πρέπει να δώσεις και «σε μας».

Πρασινοκόκκινο ανάχωμα στις εκλογές της ΕΠΟ.

Σοβαρή κωλυσιεργία στην παραπομπή του Κόμμοδου.

Περιθωριοποίηση του ΣΑΒΒΙΔΗ στην προσπάθεια αποκτήσεως μμε.

Εμπόδια στην Κυβέρνηση ν' αποκτήσει «δικό της» μμε.

Μυριάδες ψήφοι δηλαδή οργισμένοι «πρασινοκόκκινοι» οπαδοί εναντίον του ΣΑΒΒΙΔΗ και του ΠΑΟΚ.

Το λιμάνι του μπειραιά το «ελέγχουμε εμείς».

ΦΘΟΡΑ της Κυβερνήσεως μέσω αυτής της «οπαδικής» αντιπαραθέσεως.

Διατήρηση της συνοχής της ΕΟ σε επίπεδο εκτελεστικών οργάνων.

Διατήρηση , μέσω του «εχθρού», αφραγκούζου ως ηγέτη στην πρασινοκόκκινη συμμορία.

Ένδειξη ότι «δεν κινδυνεύουμε από τον Ρώσο».

ΣΑΦΗΣ επιλογή ότι το εκλογικό παιχνίδι θα κριθεί στην Β Αθηνών και πουθενά αλλού.

Εξυπηρετήσεις στον Αφραγκούζο «όταν θα γίνει κυβέρνηση».

Μείωση στην ρώσσικη επιρροή στην Ελλάδα.

Μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ ότι «ο υπόγειος πόλεμος δεν θα περάσει» (αν δείς ποιος από την ΝΔ δεν καταψήφισε την τροπολογία κατά ΣΑΒΒΙΔΗ θα καταλάβεις).

Για να δεις πως παίζεται το παιχνίδι θα σε πω το εξής:

Κάποια στιγμή η ΝΔ «μάζεψε» τις επιθέσεις κατά του ΠΑΟΚ και του ΣΑΒΒΙΔΗ

Όλως τυχαίως λίγο πριν είχε διαρρεύσει «δημοσίευμα» για δημιουργία «κεντροδεξιάς παρατάξεως»

Ο Κούλης έχει κατ' αρχήν ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα στο εσωτερικό και προσπαθεί να πάρει μαζί του τους «μυριάδες πρασινοκόκκινους» της Β' Αθηνών!

Αυτό το κλίμα, αυτή η «κόντρα» θα ΕΝΤΑΘΕΙ στο αμέσως επόμενο διάστημα και η "πωλητική" θα «ποδοσφαιροποιηθεί»!

Στο καινούργιο πρωκτάθλημα θα έχουμε «ομορφιές»!

Αυτό που πραγματικά θα πρέπει να κάνεις φίλε συνοπαδέ του ΠΑΟΚ είναι απλό:

Αν είσαι οπαδός της ΝΔ να προβληματισθείς...

Αν δεν είσαι οπαδός της ΝΔ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ και επιτεθείς κατά του Κούλη, δημόσια, γιατί αυτό ακριβώς θέλει, ίσως και να το επιδιώξει ίσως και να το στήσει...

ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ με τον Κούλη. ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ: να παίξει παιχνίδι στις πλάτες τις δικές σου και του ΠΑΟΚ.

Και για να τελειώνω γιατί σ' έπρηξα:

Δεν θα πρέπει να ταυτισθεί ο ΠΑΟΚ με τον «επιχειρηματία» ΣΑΒΒΙΔΗ.

Ο Κούλης και η ΕΟ αυτό επιδιώκουν, να σε ταυτίσουν και να σε κάνουν να συμπεριφερθείς σαν «στρατός».

Και σ' αυτό το σημείο θεωρώ πως πολύ καλά κάνουν οι σύνδεσμοι και δεν μπαίνουν στο «τρυπάκι» ΟΥΤΕ πρέπει να μπουν ποτέ.

Ωστόσο ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παίρνουν θέση όταν ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ο ΠΑΟΚ, με τρόπο που να εκφράζει και τον οπαδό του ΠΑΟΚ που ψηφίζει ΝΔ. Αυτό θα είναι η μαγκιά. Απομόνωση Κούλη από ΝΔ .

Ο πραγματικός στρατός του ΠΑΟΚ είναι ένας: ο στρατός του ΜΑΝΑΒΗ

Μακάρι σήμερα ο οπαδός του ΠΑΟΚ να λειτουργούσε έτσι...

Υ.Γ (1) Πραγματικά με πιάνουν τα γέλια όταν θυμάμαι ότι στις αρχές της περιόδου «σταυρώσαμε» τον ΚΛΑΟΥΣ και τον ΠΑΟΚ που δεν απέκλεισε τον ΑΓΙΑΞ ο οποίος θα έχανε , κατά τον ραπτόπουλο και τα δύο παιχνίδια από τον μπεργκ! Και ο ΑΓΙΑΞ έφτασε τελικό και ενδεχομένως και να το σηκώσει! Απ' αυτούς του τύπους ρε φίλε «μορφώνεσαι» ποδοσφαιρικά ...

(2) Είσαι άδικος ρε φίλε όταν λές ότι ο ΚΛΑΟΥΣ δεν έχει βάλει γκόλ σαν του ΠΡΙΓΙΟ. Πολύ άδικος ...

Διαβάστε ακόμη...