Η Ε.Ο «ζει και βασιλεύει»

Εγώ σε το λέω και το φωνάζω αλλά δεν ακούς, δεν το κατανοείς.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η Ε.Ο «ζει και βασιλεύει»

Από τις δύο λέξεις δηλαδή την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ασχολείσαι με την πρώτη αλλά όχι με την προσοχή που πρέπει και έτσι ΑΓΝΟΕΙΣ παντελώς την δεύτερη.

Και δεν συλλαμβάνεις ότι είναι εγκληματική γιατί είναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Και το μεγάλο γέλιο είναι ότι μ' αυτήν την ΟΡΓΑΝΩΣΗ είσαι και «αντικειμενικός» και δεν «χαίρεσαι» γιατί το γκολ ήταν οφ-σαιτ.

Εγώ δεν είδα κανένα οφ-σαιτ. Εγώ είδα έναν επόπτη ΓΝΗΣΙΟ αντίγραφο του επόπτη στην Βέροια που ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ τις ίδιες εντολές από την ΙΔΙΑ οργάνωση, με διαφορετικό περιεχόμενο.

Δεν σε κάνει εντύπωση που και οι δύο επόπτες ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ αμέσως μετά το ... λάθος;

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ δεν έγινε. Ο ένας στην Βέροια πήρε την εντολή να εκθέσει τον ΠΑΟΚ αδικώντας τον, ο άλλος πήρε εντολή να εκθέσει τον ΠΑΟΚ τον ΣΑΒΒΙΔΗ και τις θέσεις και τις συμμαχίες του, «ευνοώντας τον».

Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;

Τα δίποδα είναι ΟΡΑΓΝΩΜΕΝΑ. Δεν το βλέπεις;

Ωραία λοιπόν. Ας το πάρουμε λογικά. Είσαι η Εγκληματική και ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΟΛΕΜΟ από τους 3 δηλαδή και κατά βάση τον ΠΑΟΚ και τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ.

Τι πιο λογικό λοιπόν από το να προσπαθήσεις να διαρρήξεις το «μέτωπο»!

Με την πράσινη χροιά της Οργανώσεως δεν έχεις πρόβλημα, όπως δεν είχες ποτέ δηλαδή αφού πέρα από μια περιστασιακή αντιπαλότητα για τα μάτια του κόσμου φιλιέσαι στο στόμα γιατί κυρίως τα βρίσκεις επιχειρηματικά.

Κλείνει λοιπόν την επιχειρηματική συμφωνία με τον Αφραγκούζο και στο μέτωπο μένουν 2. Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ και ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Αρχίζουν λοιπόν ο πόλεμος κατά του μετώπου των 2 με τι άλλο με το ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ της εποχής, τους ΑΡΔ και τα Μέσα Μαζικής Ενυπνώσεως...

Έγκυρα ρεπορτάζ λοιπόν όπως «τα βρήκαν ΣΑΒΒΙΔΗΣ με τον άλλο του μπειραιά» «πρόβλημα οι ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ», « τσακώνονται για τις ενώσεις ΣΑΒΒΙΔΗΣ- ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ» και άλλα σχετικά.

Εν τω μεταξύ αυτό που θέλει η ΟΡΓΑΝΩΣΗ έχει επιτευγχθεί και οι εκλογές στην επο ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Έρχονται οι ημιτελικοί και βλέπεις ότι οι εντολές που έχουν οι διαιτητές ΔΕΝ είναι όπως παλιά αλλά του στυλ «σφύριξε ό, τι βλέπεις»

Και λες γιατί αυτό; Τι άλλαξε ρε παιδί μου;

Παπάρια, τίποτα δεν άλλαξε. Έγιναν οι ΓΝΩΣΤΕΣ και ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ σφαγές στον πρώτο γύρο πήρε ο Κόμμοδος την διαφορά που ήθελε και μετά έδωσε «ενδιαφέρον» στο πρωτάθλημα και εστίασε σ' έναν και μόνο σκοπό: να εκθέσει τους εξυγιαντές.

Και αυτό έγινε με τον ... καλύτερο δυνατό τρόπο και με την αμέριστη συνδρομή του Αφραγκούζου. Και έρχεσαι εσύ ρε ΠΑΟΚ και κάνεις πάλι το ίδιο λάθος: επικυρώνεις την βαθμολογία με εκκρεμούσες διώξεις ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ. Έλεος δηλαδή!

Θα στο πω ρε φίλε για να το καταλάβεις: Τα δίποδα του Αθηναϊκού κράτους δεν είναι απλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ είναι διανοητικά και ψυχικά ΑΡΡΩΣΤΑ...

Ενώ σε θεωρούν ... μικρό κομπλεξικό και ασήμαντο επαρχιώτη, κρίση που συνάδει με το να μην ασχολούνται με τις «λίγες» χαρές σου, αυτοί ΑΡΡΩΣΤΟΙ όντες, θέλουν να σου χαλάσουν και αυτές τις «λίγες» χαρές σου!

Και για να μην λέω συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, τι έκαναν με την ΛΑΡΙΣΑ όταν πήρε το πρωτάθλημα; Της το λέρωσαν με το ντόπινγκ του Τσίγκοφ.

Όταν πήρε ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ το κύπελλο στην Αθήνα τον έβγαλαν ντοπαρισμένο, ως προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ...

Όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο πρωτάθλημα η κοκκινοπράσινη συμμορία έβγαλαν την «ατμόσφαιρα» ότι το πήρε από το «αεκάκι» όχι από τους κοκκινοπράσινους δυνάστες.

Όταν ο μεγαλύτερος loozer προπονητής, που παρουσιάζεται από τα μέσα ενυπνώσεως ως πολυνίκης, ο γνωστός ξανθός, ήταν στον αρη, ήταν «νευρικός, αθυρόστομος, εριστικός, προκλητικός» Μόλις πήγε στον μπειραιά έγινε «αγωνιστής, αποφασιστικός, μαέστρος εγκεφαλικός».

Για ένα κιλό γάβρο δυσφημήσθηκε ασύστολα μια ΠΑΝΑΞΙΑ πρόκριση.

Έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα του μπειραιά για το βόλλεϊ και έδωσε «συγχαρητήρια» στον ΠΑΟΚ «επισημαίνοντας ότι δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ αλλά έχασε η ΕΟ» δηλαδή ... συγχαίρουν μειώνοντας τον αντίπαλο. Είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ή δεν είναι;

Έτσι λοιπόν τώρα «όλη η Αθήνα ενωμένη και απ' τον ΠΑΟΚ γ@μ@μένη» μας δίνει τους «καρπούς» της ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ προσπάθειας της κοκκινοπράσινης ΕΟ και το μέτωπο των τριών κατά της ΕΟ, μετατράπηκε σε μέτωπο του ΠΟΚ κατά του ΠΑΟΚ!

Έτσι ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ θύτης μετατράπηκε όχι απλά σε θύμα αλλά σε θύμα με συμπαραστάτες. Έτσι οι ... αδικημένοι ΑΕΚτσήδες ταυτίζονται ΑΠΟΛΥΤΑ με τους «δικαιωμένους» κοκκινοπράσινους αγύρτες.

Έτσι οι εκλογές της επο θα γίνουν, αν γίνουν με «άλλα δεδομένα» σε σχέση με αυτά που υπήρχαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Έτσι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ παράγκα εξιλεώθηκε και εξαγνίσθηκε μέσα από την «ανάδειξη της νέας παράγκας». Ο επόπτης λοιπόν δεν έκανε λάθος ΣΤΗΘΗΚΕ κανονικά για να εκθέσει τον ΠΑΟΚ και το πέτυχε. ΣΤΗΘΗΚΕ κανονικά για να εκθέσει τον ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ και την σχέση του με τον ΣΑΒΒΙΔΗ και να τον «δέσει» (ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ) στα μάτια των ΑΕΚτσήδων, ώστε να μην συμπορευθεί εκ νέου με τον «αδίστακτο» ΣΑΒΒΙΔΗ.

Τα βάζουν οι ΑΕΚτσήδες με τον ΠΑΟΚ και τον ΣΑΒΒΙΔΗ και γελάνε μέχρι δακρύων οι κοκκινοπράσινοι κονκισταδόρες. Και βέβαια η πιο εύκολη και ΔΟΙΚΜΑΣΜΕΝΗ συνταγή τα οφθαλμοφανώς ΣΤΗΜΕΝΑ επεισόδια που εξυπηρετούν δύο στόχους: και ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ τους βασικούς οργανισμούς που στηρίζουν την προσπάθεια για την εξόντωση του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΥΝ (με εξοντωτικά ΣΤΗΜΕΝΗ ποινή) την όποια πιθανότητα ο ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΟΚ να βγει στο τσ. λου και να τους κόψει τα έσοδα. (Εδώ να επισημάνω στους νομικούς της ΠΑΕ ότι επειδή θα τεθεί σίγουρα ζήτημα αφαιρέσεως βαθμών, ότι η έννοια «βαθμός» στην βαθμολογία πρωταθλήματος δεν έχει καμμία σχέση με την έννοια «βαθμός» των πλέι-οφ. Η μεν πρώτη αποτελεί προϊόν συστήματος βαθμολόγησης με βάση νίκη-ήττα-ισοπαλία, η δε δεύτερη ουσιαστικά είναι αποτέλεσμα διεργασίας της ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ βαθμολογίας. Αν λοιπόν αφαιρείς βαθμούς από τα πλέι-ωχ είναι σαν αν αφαιρείς βαθμούς από βαθμολογία που επικυρώθηκε και όχι από «επόμενη» του πρωταθλήματος διοργάνωση)

Θες την γνώμη μου; Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ είναι εδώ, «ζει και βασιλεύει» και του χρόνου θα γίνουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πράγματα σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ απ' αυτήν την Ιστορία είναι ότι επί τέλους ο ΠΑΟΚτσής, πρέπει να κατάλαβε, πως παίζεται το παιχνίδι και ν' αφήσει κατά μέρος αυτήν την γ@μημένη εσωστρέφεια και να συστρατευθεί απέναντι σ' αυτόν τον ΚΑΡΚΙΝΟ του αθλητισμού και της ζωής.

Το μεγάλο κέρδος είναι ότι η Βόρεια Ελλάδα δείχνει να μην έχει άλλες διαρροές προς τους κοτσαμπάσηδες των Αθηνών.

Το μεγάλο κέρδος είναι ότι ο ΠΑΟΚ φέτος δεν διαλύθηκε, ως συνήθως, από τον Ιανουάριο.

Υπάρχει ΠΟΛΕΜΟΣ για την διατήρηση της ψυχικής και διανοητικής υγείας, της ζωής, της χαράς του αθλητισμού του πολιτισμού και ου ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Τα δίποδα αυτά αντιστρατεύονται κάθε τι ανθρώπινο κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ο ΠΑΟΚτσής, ο οπαδός και ο φίλαθλος, έχει και τα εφόδια και την δυνατότητα να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.

Μια σχετική πολύ απλή και ελπιδοφόρα κίνηση είναι να ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ με τους οπαδούς των άλλων ομάδων του Βορρά και της Θεσσαλονίκης για να σταματήσει κατ' αρχήν αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ να μην μπορούν οπαδοί όλων των ομάδων του Βορρά, να γιορτάζουν στην πόλη τους, στον τόπο τους...

Αυτό μπορεί ν' αποτελέσει και μια βάση για την δημιουργία ΚΟΙΝΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ απέναντι στον καρκίνο του αθλητισμού που εδρεύει στην Αθήνα.

Και επειδή οι ΑΕΚτσήδες έχουν ξεπεράσει τα όρια και δεν έχουν αντιληφθεί πως έχουν γίνει υπερασπιστές της ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ τους χαρίζω αυτό για αρχή της «αγέρωχης ιστορίας σας», γιατί θα έπρεπε να είχατε πέσει πολύ πιο νωρίς στην Β' Εθνική.

« παιχνίδι Σερρες-ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 20 Απριλίου. 1987 .Το Σάββατο, παραμονή του αγώνα, ξεσπάει το σκάνδαλο. Ο τότε Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Χρυσοβιτσάνος, με μεσάζοντα τον Καβαλιώτη στην καταγωγή παλιό παίκτη της ΑΕΚ, Γιώργο Ρήγα, προσέγγισε τους Καβαλιώτες ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, Σφακιανάκη και Αντωνιάδη, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση στο ματς. Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ και απέκτησε αμέσως τεράστια δημοσιότητα, αφού μιλάμε για μία εποχή που δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση, ούτε ιδιωτική ραδιοφωνία, ούτε βεβαίως Internet, οπότε η ενημέρωση προερχόταν από τα κρατικά ΜΜΕ και τις εφημερίδες. Ρήγας και Χρυσοβιτσάνος συλλαμβάνονται και προφυλακίζονται...»

Οι πρωταγωνιστές καταδικάζονται και η ΑΕΚ «τιμωρείται» με αφαίρεση βαθμών από το ... νέο πρωτάθλημα και διατηρεί την θέση της για το ΟΥΕΦΑ την οποία χάνει ο Ηρακλής. Μιλάμε για μεγάλη «εξυγίανση»

Προτείνω στον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ ν' αφαιρέσει την λέξη «εξυγίανση» από το λεξιλόγιό του. Κι αν ερωτηθεί γιατί τέτοιο ενδιαφέρον για τις εκλογές στην επο ν' απαντά ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον. Οι ενώσεις έχουν. Κι αν ερωτηθεί πως βλέπει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, ν' απαντά όπως τα βλέπει ένας ΔΥΝΑΤΟΣ οργανισμός όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Όχι λέξεις πια, όχι δηλώσεις ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ , ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Όσο για το «κ@λόπαιδο τον Κυριάκο» όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο ΨΑΛΤΗΣ, θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω γιατί υπάρχει πολύ υλικό.

Υ.Γ (1) Ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα στο βόλλεϊ δίνει την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι θα κατακτά το πρωτάθλημα για 15 χρόνια τουλάχιστον συνεχόμενα. Μπορεί την υπέρβαση στην Ευρώπη. Γήπεδα 10.000 θέσεων στο βόλλεϊ δεν έχουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη.

(2) Στα παιχνίδια που «έκαιγαν» ο ΜΠΙΣΕ έδειξε στόφα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΚΤΟΥ. Θα είναι ΑΠΩΛΕΙΑ να φύγει. Το ίδιο και ο ΣΑΧΩΦ. Το λέω γιατί ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ έντονα...

Διαβάστε ακόμη...