Πρασινο - γαυροσύνη ...

«Είμαι φτηνός, πολύ φτηνός, είμαι φτηνός για λίγα ψίχουλα μπορώ να γίνω δούλος καθενός.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Πρασινο - γαυροσύνη ...

Είμαι φριχτός, πολύ φριχτός, είμαι φριχτός
την καταδίκη σας αξίζω να υπομένω διαρκώς.
Είμαι φτωχός, πολύ φτωχός, είμαι φτωχός
για την αρρώστια μου αυτή δε θα βρεθεί ποτέ γιατρός.»

Ένα γενικότερο κλίμα ραγιαδισμού και υποτέλειας ήταν αυτό που ενέπνευσε τον Γιάννη ΑΓΓΕΛΑΚΑ να γράψει αυτούς του στίχους , ωστόσο, μετά την ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ανατροπή της περασμένης Πέμπτης, οι στίχοι αυτοί αποτελούν τον ΟΡΙΣΜΟ της βαριά ασθενούσης ψυχικά και εγκεφαλικά φαμίλιας των ΑΡΔ που αποβλακώνουν τον κόσμο στην πρωτεύουσα του Αθηναϊκού κράτους , με ΒΑΣΗ το ποδόσφαιρο, σε όλες τις εκφράσεις της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Απορεί ο άλλος: γιατί ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται. Γιατί πολύ απλά ο πρασινοκόκκινος και πασόκος ποδοσφαιρόφιλος δηλαδή «οι περισσότεροι», η Β' Αθηνών, ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ και ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ, γιατί ο πασοκισμός και η πρασινογαβροσύνη έχουν εδώ και χρόνια ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ κάθε υγιές κύτταρο της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της πρωτευούσης , γιατί γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ταΐζονται με «τίτλους» εδώ και «τόσες δεκάδες χρόνια»

Δεν θέλω να σε κάνω τον έξυπνο, αλλά σε το είπα από τον πρώτο ημιτελικό. Αν είχα στην ΤΟΥΜΠΑ μια διαιτησία όπως του Σιδηρόπουλου στην Λεωφόρο, δεν γλίτωνε η πρασινοκόκκινη "παρέα". Αν έχω τέτοιες διαιτησίες, στην ΤΟΥΜΠΑ θα έχω ΜΗΔΕΝ βαθμολογικές απώλειες και 2-3 ισοπαλίες εκτός έδρας.

Απλά πράγματα. Αλλά σ' αυτήν την αθηναϊκή μπανανία δεκαετίες ολόκληρες το 80-20 υπέρ της πρασινοκόκκινης "παρέας" έχει παρουσιασθεί ως «φυσιολογικό» και το 50-50 , έστω και με σπόρια, παρουσιάζεται ως ... σφαγή.

Δεν μπορούν ποτέ τα καθάρματα των Αθηνών να δεχθούν ό,τι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός Αθηνών. Για τους μυζούριδες των Αθηνών η ΕΛΛΑΣ, η πραγματική ΕΛΛΑΣ, είναι η περιστασιακή ευχαρίστηση σε μονοήμερα η τριήμερα, όπου τα ΖΩΑ πρέπει να εκτονωθούν. Και μην πέσεις στην παγίδα του «Βορρά-Νότου». Ο διαχωρισμός είναι Αθήνα- ΕΛΛΑΣ.

Βγαίνει αυτή ο Βίκτωρας που έχει φορέσει την φανέλα της πράσινης ΕΟ και έχει «άποψη». Ποιος; Αυτός που τορπίλιζε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του την αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚ με τον Καμπάνη.

Ποιος; Αυτός που όταν ομάδα της συνοικίας του συγκρούσθηκε με την ΚΑΛΑΜΑΤΑ για άνοδο σε ανώτερη κατηγορία πήγε να πάρει το παιχνίδι, μέσω της ΕΠΑΕ, στα χαρτιά .

Ποιος; το ΟΡΓΑΝΟ της πρασινοκόκκινης παρέας που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ εκλογές στην επο! Η κατάσταση έρχεται από μακριά. Η τουρκοκρατία και το «πνεύμα της» ακόμη κυριαρχούν.

Γράφει ο ... γραφικός ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ στις αρχές του 19ου αιώνος, με αφορμή την παγερή στάση των Αθηναίων στο Μακεδονικό ζήτημα:

«Γιατί οι Έλληνες του κράτους παραστράτησαν και κατάντησαν ελλαδικοί-αλλιώτικο είδος ζώο. Να μην ακούσουν για τους εξωμερίτες που τους ταράζουν τα πιάνα... Έχουν πολύ πνεύμα οι Ελλαδικοί, προ πάντων οι Αθηναίοι... Την ησυχία τους, τη ζωούλα τους ... πέρα από το άμεσο ατομικό συμφέρον, αρχίζει η τέλεια και βαθύτατη αδιαφορία και το λογοκοπάνισμα για την επιφάνεια κάθε πράγματος. όποιος τύχει και δεν ακολουθεί το κοπάδι είναι τρελός..»

Αυτή η κλειστή κάστα της Αθηναϊκής νομενκλατούρας και της οικονομικής δυνάμεως, ήταν αυτή που λοιδώρησε κάθε τι αυθεντικά λαϊκό, απαξίωσε κάθε τι ανθρώπινο, υποτίμησε κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ, προσκυνώντας και δουλοπρεπώς εξυπηρετώντας μια δυτικότροπη συμπεριφορά από την Μουσική και την ένδυση μέχρι και τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Ο ιδρυτής της ερυθρόλευκης ΕΟ δανείσθηκε τα χρώματα από το Κέμπριτζ, για να πάρει δύναμη και πνεύμα πρωκταθλητισμού. Για τέτοια «ελληνικότητα» μιλάμε... Αυτή η κάστα στο ποδόσφαιρο έχει χρώμα: είναι ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗ.

Μην κάνεις το λάθος αγαπητέ συνοπαδέ και ξεχωρίσεις σε κόκκινους και πράσινους. Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ μέχρι το μεδούλι. Και έρχεται τώρα η πρασινοκόκκινη ΕΟ και πουλάει πνεύμα αδικημένου και σφαγμένου,. Ποιοι;

Αυτοί που ΕΠΙΣΗΜΑ έχουν εμπλακεί σε ΔΥΟ εμφανέστατες υποθέσεις ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ για τις οποίες έπρεπε ΔΥΟ φορές να έχουν υποβιβασθεί στην Β Εθνική.

Διάβασε εδώ

Διάβασε κάτι ωραία ονοματάκια. Διάβασε με ποιου ΚΟΚΚΙΝΟΥ την ψήφο ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ.

Διάβασε και εδώ την άλλη υπόθεση: «Το 1982 ο Παναθηναϊκός γίνεται πρωταγωνιστής σ' ένα ακόμη σκάνδαλο. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιώργος Ορφανίδης κατήγγειλε ότι ο τότε πρόεδρος της Καστοριάς Γιώργος Χαλκίδης του πρόσφερε 2 εκ. δραχμές για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Χαλκίδης καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε τρία χρόνια φυλάκιση και απαλλάχτηκε στο Εφετείο. Ο Παναθηναϊκός τη γλίτωσε και στο ΑΣΕΑΔ, παρότι κρίθηκε ένοχος, γιατί ο νόμος δεν προέβλεπε επιβολή αθλητικής ποινής, καθώς ο δράστης δεν ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ!»

Και το ... ωραίο της υποθέσεως; Οι ...εξυγιαντές πρασινοκόκκινοι έκαναν τέτοια επίθεση στον ΟΡΦΑΝΙΔΗ στην λεωφόρο όπου «πήραν την πρόκριση» που ο παίκτης υπέστη ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ και πήγε στο νοσοκομείο!

Θες να σε πώ κι άλλα; Κοίτα εδώ το «αιώνιο δευτερόλεπτο». Μέχρι και ο ΣΥΡΙΓΟΣ τους ξεμπρόστιασε

Αυτοί λοιπόν πουλάνε πνεύμα, πουλάνε ηθική, πουλάνε αξιοπρέπεια, πουλάνε «μέταλλο πρωταθλητού» και αποκαλούν τους άλλους «ηττοπαθείς» και «κομπλεξικούς».

Γιατί στα λέω όλα αυτά; Γιατί όλο αυτό το σκηνικό των «αιωνίων» και των τίτλων και των διακρίσεων και λοιπών φληναφημάτων είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ένα σύνολο θρασύτατης και απύθμενης αρπαγής.

Το ζήτημα τους είναι άλλο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ την αμφισβήτηση, δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό δεν αντέχουν την άμιλλα, δεν αντέχουν τον συναγωνισμό. Έχουν μάθει στην αρπαγή και το πλιάτσικο, ΙΔΙΩΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, και τους ενοχλεί, αν κάποιος ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ. Ταυτισμένοι με το «πολιτικό σύστημα» εξυπηρετούν και εξυπηρετούνται.

Είδαν ότι με τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ δεν βρίσκουν άκρη και εφηύραν τις πενταετίες και τις οκταετίες με συνέπεια οι παίκτες να προτιμάνε τα εκατομμύρια των καπιταλιστών των ΕΟ των Αθηνών. Έτσι με την οικονομική δύναμη μάζεψαν όλο τον ανθό του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Αθήνα και παριστάνουν τους πρωκταθλητές.

Και έρχεται ο άλλος ο γραφικός ΑΡΔ και γράφει με ηδονή: «Ο παρατηρητής πήρε στο ημίχρονο τον Τριτσώνη και του είπε στην ΤΟΥΜΠΑ γέρνει το γήπεδο» Μα ρε νούμερο, στο ημίχρονο πράγματι έγερνε το γήπεδο ΥΠΕΡ της πρασινοκοκκινης συμμορίας, για ποδοσφαιρικούς λόγους όχι για διαιτητικούς Δεν το είδες; Πόσο ξεφτίλας είσαι πια!

Στέλνει ο Αφραγκούζος επιστολή στην ΚΕΔ για τον Κυζα. Κατ' αρχήν ως τι την στέλνει; Δεν παραιτήθηκε από πρόεδρος της πρασινοκόκκινης ΕΟ; Και τι ακριβώς ζητά; ΤΙΠΟΤΑ

Ο Κύζας, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αν θέλουν, τον βάζουν να πληρώνει μέχρις και τα δισέγγονά του. Έχει παραβεί τον μισό Ποινικό Κώδικα και άλλους ειδικούς νόμους. Το θέμα όμως είναι ότι τον Αφραγκούζο ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ το παιχνίδι, ούτε η πρόκριση.

Εξ άλλου ΔΕΝ ΛΕΝΕ ότι η πρασινικόκκινη ΕΟ στην ΤΟΥΜΠΑ δεν ήλθε για την νίκη αλλά για ένα γκολ. Πώς ρε νούμερα σας στέρησε ο Κυζας ένα γκόλ; Το βάλατε και δεν το μέτρησε; 'Η σας έκοψε με οφ-σάιτ ανύπαρκτο; Για τα πέναλτυ δεν μιλάω γιατί στη ροή του παιχνιδιού ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ, ούτε οι ίδιοι!!!

Ο Αφραγκούζος λοιπόν δεν μπορούσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο για την πρόκριση, αφού πλέον στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει αποδέκτης να πάρει ... σοκολατάκια, ούτε ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που «τίμησαν» και τους δύο συλλόγους, ούτε κάποιος «τσακο»λος που κάνει το 0-2 2-2 και διώχνει τον ΣΤΕΦΕΝΣ και «αποβάλλεται» σε τσαμπουκάδες. Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε;;;

Για μένα ο Αφραγκούζος ήθελε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του να δημιουργήσει αυτόν τον «θόρυβο». Ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ τον ενδιέφερε ...

Αυτήν την είδηση, φίλε μου, την πέρασες στα ..ψιλά:

"Από τα πιεστήρια της εταιρίας «Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε» της οικογένειας Αλαφούζου θα εκδίδονται τα έντυπα του ομίλου «Παραπολιτικά» όπως ανακοίνωσε ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης." Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι αφραγκούζος και Κόμμοδος πλέον συνεργάζονται ανοιχτά!

Γι' αυτό και τα στημένα δημοσιεύματα για τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ και τις σχέσεις του με τον ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Γιατί τον Αφραγκούζο ΠΟΤΕ δεν τον ενδιέφερε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.

Κι επειδή γνωρίζει ότι ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, «παίζουν μπάλλα», προσπαθεί με τον Κόμμοδο να τους εκθέσουν. Πώς; ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ. (Μην κοιτάς στον ουρανό, από την τηλεόραση σε ψεκάζουν)

Φίλε μου ποδοσφαιρικές ομάδες υπάρχουν δεκάδες... Αθλητικά μεγέθη όμως που μπορούν μέσω της μαζικότητος του αθλητισμού να επηρεάσουν τις μάζες (όποιος δεν το πιστεύει αυτό αλλά ισχυρίζεται ότι το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι ας πάει σε άλλη παραλία) είναι ΔΥΟ: Η πρασινοκόκκινη Ε.Ο και ο ΠΑΟΚ.

Να το έχεις καλά αυτό το μυαλό σου αγαπητέ συνοπαδέ. Μην παρασύρεσαι από τις εκάστοτε πολιτικές των πράσινων κονκισταδόρες όπως την δεκαετία του 1970 και 1980 που έντεχνα είχαν στρέψει το μένος σου ΜΟΝΟ κατά της κόκκινης ΕΟ και αυτός στα μουλωχτά σε πήρε τον φονιά και εσύ τα βάζεις μαζί του (σωστά ) αλλά δεν ασχολείσαι με την πράσινη ΕΟ.

Όπως στα μουλωχτά σ' έστησε στο Καυτατζόγλειο με το ισπανικό καθικάκι (που το μάζεψε αργότερα η πράσινη ΕΟ και εσύ τα έβαζες με τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ που δεν κράτησε τον ... υπερπαίκτη) και σου έφερε μετά τον Σπάθα για να σε αποτελειώσει και εσύ ακόμη να συλλάβεις ποιος κρύβεται πίσω απ' αυτά.

Ο πραγματικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η πρασινοκόκκινη παρέα και η νοοτροπία της που δηλητηριάζει τη σκέψη, την αίσθηση, την αισθητική και την προοπτική κάθε σοβαρού ανθρώπου αυτής της χώρας, η συμμορία που λειτουργεί ΕΧΘΡΙΚΑ απέναντι σε κάθε τι υγιές και ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Ο ΠΑΟΚ φίλε μου δεν είναι ΑΠΛΑ μια ποδοσφαιρική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό δεν είναι θέμα ... καταδίκης, αλλά είναι το ζητούμενο!

Ο ΠΑΟΚ είναι ... καταδικασμένος να ΔΙΔΑΣΚΕΙ βιωματικά έννοιες όπως, κόπος, ιδρώτας, πόνος, αγωνία, ένταση, λύπη, χαρά, ενθουσιασμός, αναγνώριση, αμφισβήτηση, διεκδίκηση, ΣΤΑΥΡΩΣΗ και ΑΝΑΣΤΑΣΗ δηλαδή να ΔΙΔΑΣΚΕΙ το ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, τις εναλλαγές της ζωής, που συνοπτικά περικλείονται σ' ένα ποδοσφαιρικό δρώμενο.

Οι αυταπάτες και οι ψευδεπίγραφες ... αρετές που σε δίδαξαν ο πασοκισμός και η πρασινογαυροσύνη δηλαδή η λαμογιά και η δαιμονοποίηση του κόπου, είναι ΕΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ και ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Ο δρόμος δεν είναι εύκολος και το αν επιθυμείς να είσαι ΕΚΤΟΣ ΖΩΗΣ είναι επιλογή σου.

Υ.Γ (1) Κανονικά ο τελικός την Πέμπτη, υπάρχει τρόπος να λήξει 3-0 σε 50 λεπτά το πολύ. Προσωπικά θα με ικανοποιούσε αφάνταστα να πραγματοποιηθεί.

Υ.Γ (2) Το Σάββατο προσοχή στον ΣΙΜΟΕΣ που έχει μεγάλη ικανότητα στην αποβολή αντιπάλου και στο ένα και μοναδικό όπλο που παρουσιάζει ο Χιμένεθ δηλαδή πολυπληθές μαρκάρισμα σε σημείο, όχι σε χώρο. Με έξυπνες μεγάλες ή ξαφνικές αλλαγές παιχνιδιού η ΑΕΚ δεν έχει τύχη

Υ.Γ(3) Κούλη πιστεύω να είδες ποιοι, από το κώμα σου ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ κατά της τροπολογίας για την διαγραφή προστίμων της ΣΕΚΑΠ. Συνέχισε έτσι. Καλά το πας. Μέχρι και την δική σου ψήφο θα ψάχνεις στις κάλπες!!!

Διαβάστε ακόμη...