«Ο ΠΑΟΚ έχει @ρχίδι@...»: Δημήτρης ΠΕΛΚΑΣ

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχεται αυτόν τον εξευτελισμό στην ώρα ενάρξεως του αγώνα. Τί είναι ο ΠΑΟΚ να έχει τόσα παιχνίδια στις 3 το μεσημέρι;
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
«Ο ΠΑΟΚ έχει @ρχίδι@...»: Δημήτρης ΠΕΛΚΑΣ

Και σε κάθε περίπτωση παίζει ο πρώτος (2ος με βάση τους κανόνες της Ε.Ο) με τον δεύτερο (3ος με τους ίδιους κανόνες).

Σε ποια χώρα της Ευρώπης ο αγώνας μεταξύ 2 εκ των τριών πρώτων ομάδων γίνεται στις 3 το μεσημέρι; Δεν μπορούσε να γίνει την Δευτέρα; Δεν μπορούσε να γίνει το Σάββατο στις 19.30;

Και αυτή nova τι θεαματικότητα είχε στις 3 το μεσημέρι όταν όλος ο κόσμος θα είναι στις εξοχές; Έχει και ο ορισμός αυτός την εξήγησή του. Κατ' αρχήν υψηλή διαρροή προσελεύσεως του κόσμου (είναι σίγουρο ότι σήμερα σε άλλη ώρα αγώνα θα είχε ακόμη 2-3.000 κόσμο, αφού πιθανολογείται οι οικογενειάρχες σε αρκετό βαθμό προτίμησαν μια έξοδο με την οικογένεια), έφαγες τον ήλιο του Μαρτίου στο κεφάλι και κλήθηκες να παίξεις σε ώρα που είναι από τις χειρότερες δυνατές για ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Φανταστείτε μόνο ότι υποτίθεται πως βάλανε σε όλα τα γήπεδα προβολείς για να μην παίζουν οι ομάδες μεσημεριάτικα
Αφού λοιπόν η ΠΑΕ κυριολεκτικά είναι θεατής στους «ορισμούς» των αγώνων του ΠΑΟΚ σε ημέρες και σε ώρες, καλά θα κάνει να μην αφήσει τον Δημήτρη ΠΕΛΚΑ απροστάτευτο στις εφευρέσεις του 4ου γ@μιολοκόρακα.

Η κίνηση του ΠΕΛΚΑ είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ και δεν επιδέχεται ούτε ερμηνείες ούτε παρερμηνείες: εγώ ο ΠΕΛΚΑΣ και η ομάδα μου ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «έχουν @ρχιδι@», έχουν ψυχή έχουν τσαγανό, και κερδίζουν ακόμη και όταν έχει λήξει το παιχνίδι.

Η κίνηση του ΠΕΛΚΑ έχει καθαρά εσωτερικό χαρακτήρα και αφορά τον ΠΑΟΚ σαν ομάδα σαν οργανισμό σαν σύνολο παικτών παραγόντων οπαδών.

Μπορεί να είναι άκομψη, χοντροκομμένη σε σχέση με τον δηθενισμό που επικρατεί, να χαρακτηρίζεται από έλλειψη τακτ, ωστόσο δεν είναι «άσεμνη προς αντιπάλους χειρονομία» αλλά μια γενικά «ανάρμοστη συμπεριφορά»

Στο σημείο που κάνει ο ΠΕΛΚΑΣ την χειρονομία δεν υπάρχουν οπαδοί του Πανιωνίου, αλλά ΜΟΝΟΝ οπαδοί του ΠΑΟΚ (εγώ θα τους τρέλαινα τους «δικαστές»: θα παρουσίαζα παράπονα από οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι «προσεβλήθησαν» από την χειρονομία) δεν υπάρχουν παίκτες του Πανιωνίου και ο πάγκος απέχει περίπου 70 μέτρα και ούτε καν στρέφεται πρός αυτούς.

Από την στιγμή δε που δεν υπήρξε επίσημη δημόσια διαμαρτυρία από τον Πανιώνιο μέχρι τώρα, σημαίνει ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ενοχλήθηκε

Τώρα πως ο απίθανος 4ος αντιλήφθηκε όλα αυτά που γράφει το φύλλο αγώνα (μάλλον στεναχωρήθηκε που μπήκε το γκολ) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει την υποχρέωση να του πάρει τη σφυρίχτρα.

Οποιαδήποτε ποινή πέραν της «ανάρμοστης συμπεριφοράς», γενικά και όχι απέναντι σε αντιπάλους θα είναι ΗΤΤΑ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο δε 4ος θα πρέπει να δηλώσει κώλυμα στους αγώνες του ΠΑΟΚ!

Όσο γι' αυτούς τους τυχάρπαστους που έχουν επιδοθεί στα σάιτ σε συγκρίσεις «τι θα λέγαμε αν έκανε το ίδιο ο Πεφτούνης» τους απαντώ ότι στα ΠΑΟΚτσήδικα @ρχίδι@ μας τι θα έκανε ο Πεφτούνης και ποτέ δεν θα το παίρναμε χαμπάρι γιατί δεν παρακολουθούμε αγώνες ΞΕΝΩΝ ομάδων!!!

Αυτοί που παρακολουθούν να σπεύσουν να τον ... απολαύσουν απέναντι στην πράσινη έκδοση της Ε.Ο

Υ.Γ (1) Εκεί στην ΠΑΕ δεν γνωρίζετε μάλλον που έχετε μπλέξει. Κάντε ανακοινώσεις για «δικαιοσύνες» και λοιπά συναφή

(2) Θυμηθείτε την κουβέντα μου. Ο Πανιώνιος του χρόνου θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό, γιατί θα υπάρξει «αποκατάσταση». Οι «δυνάμεις» δεν κρατάνε αιώνια...

Διαβάστε ακόμη...