Αυτοαναιρείσαι ...

Διαβάζεις μια αδιάφορη, τουλάχιστον για τον ΠΑΟΚ είδηση, που δημοσιεύεται σε «ΠΑΟΚτσήδικο» σάιτ:
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Αυτοαναιρείσαι ...

«Στραβωμένοι» είναι στον Ολυμπιακό με Γιαννιώτα και Κολοβό. Μόνο ευχάριστα δεν ακούστηκαν στο Ρέντη τα παράπονα που κάνουν κατά καιρούς οι Δημήτρης Κολοβός και Γιάννης Γιαννιώτας για την παρουσία τους στον Ολυμπιακό. "Στραβωμένοι" εμφανίζονται στο μεγάλο Λιμάνι με τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει δανεικούς σε Μαλίν και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα. Σε κάθε ευκαιρία άλλωστε αμφότεροι ρίχνουν... καρφιά για τη μεταχείρισή τους στον Ολυμπιακό, με ατάκες όπως «Δεν πήραμε ευκαιρίες», «Άλλα μας υποσχέθηκαν κι άλλα έγιναν», «δεν μας εμπιστεύτηκαν», «αν ήμασταν ξένοι θα μας πρόσεχαν καλύτερα», κ.α.

Πηγή των Πειραιωτών μάλιστα σχολίαζε πως: «Ας κάνουν και την αυτοκριτική τους, δεν βλάπτει. Δεν πήραν καθόλου ευκαιρίες δηλαδή; Έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εμείς τους διώξαμε για να πάρουμε ξένους; Άντε γιατί θα τρελαθούμε»!

Ας πρόσεχαν κι αυτοί βέβαια που επέλεξαν την συγκεκριμένη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Ας δεν ήξεραν, ας ρώταγαν...

Και διερωτώμαι, νομίζω, εύλογα:

Πώς το «ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ, γνωρίζει τι είπε «πηγή των μπειραιωτών»;

Πώς το «ΠΑΟΚτσήδικο σάιτ» ασχολείται με παίκτες των μπειραιωτών;

Η κατάσταση έχει ξεφύγει , ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι η έκταση της αργυρώνητης «ενημερώσεως» και τι ακόμη μας περιμένει.

Και παραμονή του αγώνα με τον Κόμμοδο και την ομάδα του, skai η «ανακοίνωση»

Δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που παραμονή του αγώνα με την συγκεκριμένη συμμορία, skai «ανακοίνωση», οπότε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Δεν θα σχολιάσω το περιεχόμενο, δεν αξίζει και τον κόπο άλλωστε, ωστόσο είναι εκπληκτική η αυτοαναίρεση του συντάκτου. (έχω διατυπώσει τη θέση από παλιά ότι τις «ανακοινώσεις» αυτές τις γράφει ένα το πολύ 2 άτομα και προφανώς δεν εκφράζουν κανένα σύνολο μελών συνδέσμου)

Γράφει λοιπόν ο συντάκτης:

« Δεν φτάνει που μας κατακλέβουν τόσα χρόνια , τώρα θα τους πληρώνουμε και από επάνω.

Αυτά στον ΠΑΟΚ εν έτ(ε)ι 2016.

Υ.Γ 1) Θέλουμε ομάδα πού να κερδίζει το σύστημα και όχι να γίνουμε εμείς το σύστημα.

Υ.Γ 2) κουμάντο στα λεφτά του ΣΑΒΒΙΔΗ φυσικά και δεν θα κάνουμε εμείς, το μόνο που λέμε είναι η άποψη μας»

Με άλλα λόγια δηλαδή:

Ο συντάκτης, άγνωστο για ποιο λόγο, θεωρεί πως «πληρώνει» αυτός, ενώ δεν θέλει, ως ΠΑΟΚτσης, να «πληρώνει» και ταυτόχρονα αναγνωρίζει ότι τελικά δεν πληρώνει αυτός, ως ΠΑΟΚτσής, αλλά άλλος, στον οποίο δεν θέλει να κάνει κουμάντο αλλά ταυτόχρονα κάνει κουμάντο ασκώντας ΔΗΜΟΣΙΑ κριτική στο τρόπο που ο «άλλος». διαχειρίζεται τα χρήματά του. Μπερδευτήκατε; Και εγώ!

Ο συντάκτης επίσης κάνει μιάς σπάνιας ομορφιάς ομολογία γράφοντας ότι «Θέλουμε ομάδα πού να κερδίζει το σύστημα και όχι να γίνουμε εμείς το σύστημα» δηλαδή όπως και να έχει ο συντάκτης επιθυμεί την ύπαρξη του συστήματος και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την καταστροφή του συστήματος, προσβλέπει την συνέχειά του, και μάλιστα απαιτεί να το κερδίζουμε κιόλας, υποστηρίζοντας, ως συνήθως, το ανέφικτο, δεδομένου ότι ΚΑΜΜΙΑ ομάδα στο ποδόσφαιρο δεν νίκησε «συστήματα» αλλά μόνο αντιπάλους, ενώ εντελώς αυθαίρετα θεωρεί πως δια μιας χορηγίας «θα γίνουμε σύστημα»

Επίσης ο συντάκτης δεν αιτιολογεί γιατί ενώ «μας κατακλέβουν», όπως διατείνεται, δεν έχει εκδώσει έστω μία ανακοίνωση για να το υπενθυμίσει σε μας τους υπόλοιπους.

Με βάση το περιεχόμενο, αν δεν είχε την συγκεκριμένη υπογραφή, θα έλεγα ότι η «ανακοίνωση» εγράφη από άλλους πολύ πιο Νότιους που ανησυχούν από την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ πράγματα της Αθηναικής δικτατορίας, να πρωτοστατεί οικονομικός παράγοντας ΕΚΤΟΣ Αθηνών, σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της οικονομικής και κοινωνικοπολιτικής ζωής των Αθηνών

Σιγά το πράγμα θα με πεις...

Η επιχείρηση αλλοτριώσεως του ΠΑΟΚτσή βρίσκεται σε «σωστό δρόμο», ο αρνητισμός και η επιφυλακτικότητα κυρίαρχα στοιχεία σε κάθε έκφραση, ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ απουσιάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ, δεν χρειάζεται πλέον εχθρική ατμόσφαιρα από οπαδούς αντιπάλων, την φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι και όπως πάει ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει καλύτερα ρεκόρ εκτός παρά εντός έδρας.

Και αυτό που με προσωπικά με τρελαίνει ότι αυτοί που έχουν σχεδιάσει και μεθοδεύσει το όλο εγχείρημα, είμαι σίγουρος ότι έχουν φάει ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ του ΠΑΟΚ πριν 30-40 χρόνια και τώρα παίρνουν την εκδίκησή τους μέσω της έννοιας «οπαδός του ΠΑΟΚ»

Το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ που, χωρίς αμφισβήτηση, καθιέρωσε ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ στα οπαδικά πράγματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα:

Οργάνωσε τους οπαδούς

Οργάνωσε την υποστήριξη στην κερκίδα

Πρωτοστάτησε στις πολυπληθείς και οργανωμένες ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ μετακινήσεις

Ανάγκασε τους υπευθύνους να εκτιμήσουν τα πρωτοεμφανιζόμενα μεγέθη «δύναμη του κόσμου» «μάχη της εξέδρας»

Με τις νίκες στην κερκίδα υποχρέωσε τους υπευθύνους και τους επέβαλε την διαχωριστική γραμμή στους οπαδούς, μήπως και ακουστούν και οι αντίπαλοι

Απετέλεσε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ πηγή αυθεντικής οπαδικής παραγωγής συνθημάτων (αν υπήρχε πνευματική ιδιοκτησία στα συνθήματα δεν θ'' ακουγόταν τίποτα από κανέναν άλλο)

Αποτελεί ακόμη και σήμερα ΜΟΝΑΔΙΚΟ έναυσμα θαυμασμού οπαδικής τρέλλας στις κερκίδες

Αποτελεί ακόμη και σήμερα αφορμή προβληματισμού για τους κρατούντες

Βγήκε στου δρόμους να διαδηλώσει κατά της σφαγής με τον Φακή το 1973, απέναντι στην ξενοκίνητη ομάδα του λιμανιού, με τέτοια ένταση που θεωρήθηκε αντιδικτατορική διαδήλωση, το κίνημα αυτό λοιπόν «καθεύδει τον ύπνο της απόψεως», ενώ γύρω του γίνεται «της πουτάνας το μαγκάλι», ανίκανο ν' αντιληφθεί τα γεγονότα , να διείδει τα μελλούμενα και να ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ τις εξελίξεις, αναλισκόμενο σε αυτοαναιρούμενες ανακοινώσεις, το περιεχόμενο των οποίων κάνει τους άλλους να σκάνε από ικανοποίηση.

Ξέρω τι θα με πεις η γνώμη η κριτική η άποψη και άλλες σχετικές παπάντζες...

Μια ανακοίνωση η μια πρόταση για το πώς θα πολεμήσεις το σύστημα δεν ξεστόμισες ποτέ.

Και εν πάση περιπτώσει: περίμενε ρε άνθρωπε να τελειώσει το όλο εγχείρημα και οι προεκτάσεις του, να δούμε τις εξελίξεις που βρίσκονται σε αναμονή, να γίνει μια αποτίμηση και μετά πες την άποψή σου αφού μόνο για την εσωστρέφεια έχεις άποψη.

Και εν τέλει ρε άνθρωπε: είναι προτιμότερο να φορά ο άλλος μια χορηγία που να σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ , παρά εσύ να έχεις μια χορηγία από το σύστημα.

Η μήπως αυτό είναι που σε στεναχωρεί τελικά;

Υ.Γ (1) Βγαίνει ο άλλος με τίτλο «το μαύρο κουτί της συντριβής στο Μπακού»

Πόσο πουλημένος είσαι ρε μαμόγιο; Πόσο; Άκου «συντριβή»

(2) Ο Μελισσανίδης τον άσσο στο αυριανό παιχνίδι με τον Κόμμοδα τον ξεκίνησε από 1.55 και ήδη είναι στο 1.40. Ποντάρουμε με αισιοδοξία (συγκρατημένη) στο Χ2. Αν ο άσσος πέσει στο 1.35 ποντάρουμε ανεπιφύλακτα στο Χ2

(3) Αύριο προβλέπω ότι το πρώτο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ θα δοθεί μετά το 20-25, εκτός αν είναι εντελώς εξώφθαλμη περίπτωση

Διαβάστε ακόμη...