Η κοντσίτα από την ... Ελευσίνα!

Μεγάλες οι επιτυχίες των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ομάδων στο Europa league.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Η κοντσίτα από την ... Ελευσίνα!

Νίκη με ανατροπή για τον ΑΠΟΕΛ που αυξάνει τις πιθανότητες να τερματίσει πρώτος στον όμιλό του, αφήνοντας τις υπόλοιπες 3 ξένες ομάδες να βράζουν στο ζουμί τους, ενώ ο ΠΑΟΚ του ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΥ προπονητού ΙΒΙΤΣ έπαιξε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παιχνίδι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, από τα παιχνίδια με πολύ τακτική, δυνατές αθλητικές μονομαχίες, αμυντική ικανότητα προερχόμενη από τον εγκέφαλο και όχι από τον φόβο, με διάθεση για νίκη μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο και με διαιτησία , κατ' ευθείαν από την «κεδ».

Θα σας πω χαρακτηριστικά ότι μ' ένα τέτοιο χέρι, σαν του 94 λεπτού, η αεκ το 1977 έκανε το 2-1 στην Μόσχα και ξεκίνησε στην Ευρωπαϊκή της πορεία, σ' ένα παιχνίδι που ΔΕΝ ΕΙΧΕ μπει στην περιοχή. ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια φάση και πήρε πέναλτυ στο 120'.

Και ο Μιχαλάκης δεν είδε χέρι ή μάλλον δυσκολευόταν να το δει. Στο Καραϊσκάκης όμως θα το είχε δει στην κανονική ροή! Πιστεύω κάποιος να ενημερώσει τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ για τους λιγδιάρηδες της ΟΥΕΦΑ. Κάτι ζητάνε με τον τρόπο τους.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ χθές αλλά και οι προηγούμενες ευρωπαϊκές, δείχνουν ότι:

Με 50-50 διαιτησίες ομάδες σαν το φαρμακείο της Τριπόλεως είναι για 4 το ελάχιστο.

Με 40-60 είναι για «μέτρια» εμφάνιση του 2-0 και

Με 30-70 είναι για δύσκολο 1-0 , ώστε να καλλιεργείται και η ανάλογη μουρμούρα και εσωστρέφεια

Ο ΠΑΟΚ γκόλ από ομάδα του Αθηναϊκού πρω(κ)ταθλήματος ΔΕΝ μπορεί να δεχθεί εκτός αν είναι δώρο ή κάτι το εξτρα εξεζητημένο.

Όλα τα λεφτά ο Αρετόπουλος την Δευτέρα. Σκοπός του θα είναι να το πάει στο χ. Φυσικά και ο ΠΑΟΚ θα κάνει «περισσότερα φάουλ».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που θα μπεί στο «στόχαστρο» στο εξής είναι ο ΒΑΡΕΛΑ. Θυμηθείτε το. Είναι ο παίκτης που στο πρω(κ)τάθλημα, κάνει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ και αγωνιστικά ΚΡΙΣΙΜΗ διαφορά

Σε ποιό στόχαστρο; Των κοράκων και των ΑΡΔ. Είπα ΑΡΔ και θέλω να σας πω έναν μύθο...

Κάποτε στην Ελευσίνα γεννήθηκε ένα μωρό που είχε τα χαρακτηριστικά του αρσενικού, αλλά στις παρέες και στο σχολείο τον δούλευαν όλοι και αυτ(η)ός για να υπεραναπληρώσει την τρωθείσα ψυχολογία του απεφάσισε ν' ασχοληθεί με την «προβολή» για να την «πει» σ' αυτούς που τον κορόιδευαν.

Έτσι έκανε θελήματα στα εκδοτικά καταστήματα γνωστού καναλάρχη-κατασκευαστού και όταν άνοιξε ο δρόμος για την υποδούλωση του Δημοσίου στους κοτσμπάσηδες, έπαιρνε την εντολή και έκανε μεθοδευμένα ρεπορτάζ προς ικανοποίηση των στόχων του αφεντικού. Τέτοια ελεύθερη κρίση.

Ο μόνος τομέας που μεταπολιτευτικά στις κατασκευές ήταν απείραχτος ήταν ο Στρατός λόγω ΜΟΜΑ. Όταν λοιπόν η ΜΟΜΑ ανελάμβανε κάποιο έργο το ΑΡΔακι από την Ελευσίνα κραύγαζε σε ρεπορτάζ «για το που απασχολούνται τα παιδιά του Λαού». Αποτέλεσμα; Η ΜΟΜΑ διαλύθηκε, τα έργα πήγαν στους κατασκευαστές και το ΑΡΔακι έγινε ο ρεπόρτερ των «ενόπλων δυνάμεων».

Συμπεριφερόταν ως ο «μαμάω» του Υπουργείου. Μια φορά λοιπόν πήγε να μπει στο Υπουργείο, με το όχημά του. Τον σταματάει ο νεαρός στρατεύσιμος στην Πύλη και τον καλεί να του επιδείξει την άδεια εισόδου. Η κοντσίτα τον λέει: δεν με γνωρίζεις; Είμαι η κοντσίτα!

Ο νεαρός τον λέει : «Κύριέ μου παρακαλώ την άδεια εξόδου»

Τότε η κοντσίτα εκνευρίσθηκε από την επιμονή του νεαρού, γκαζώνει το αυτοκίνητο και όπως ήταν ο νεαρός σκυμμένος, η κοντσιτα τον παρασύρει με τον καθρέφτη που μπλέκεται με την χώνη του νεαρού και τον πάει συρόμενο για 150 μέτρα περίπου,

Γίνεται ένας πανικός, ο νεαρός πάει στο Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, και ο πατέρας του παιδιού κάνει μήνυση κατά της κοντσίτας και ενεργοποιείται το αυτόφωρο.

Πάει ο Εισαγγελεας στην Πύλη του Υπουργείου, μετά από πολλά εμπόδια τον αφήνουν να εισέλθει και οι υπεύθυνοι του Υπουργείου «καλύπτουν» την κοντσίτα μέσα στα γραφεία και δεν τον παραδίδουν στον Εισαγγελέα, με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος για την φύλαξη του Υπουργείου να κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματίου και να δικασθεί.

Η κοντσίτα γλύτωσε το αυτόφωρο όχι όμως το δικαστήριο, καταδικάσθηκε πρωτοδίκως και μετά από κλαψίματα και γονυκλισίες οι «δύο πλευρές τα βρήκαν» και τελικά η κοντσίτα δεν τιμωρήθηκε.

Και ζήσανε αυτοί καλά και η κοντσίτα καλύτερα και εσύ τυφώνα τηλεθεατή άκου την κοντσίτα να ενημερωθείς»

Είπα ενημέρωση και θυμήθηκα: ρε τυφώνα Ραπτόπουλε τι έκανε ρε ο Κουτρουμπής; Άντε να απλώσεις τραχανά ρε. Να σε πώ τι θα κάνει ο Κουρουμπής; Μπορεί και να μην πάρει πόντο.

Καλά ρε Θεσσαλονικιέ, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων; Είναι ρε δυνατόν να δέχεσαι να σ' ενημερώνει ο τυφώνας για ποδόσφαιρο, για αθλητισμό; Ρε μιλάμε για μεγάλο τυφώνα...

Μόνο αν ο τυφώνας αράξει, μέσω ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ τρόπου, στο απάνεμο λιμάνι του καναπέ του κάτι θα έχει αλλάξει στο αθλητικό παράρτημα των Αθηνών στην Θεσσαλονίκη.

Ως τότε πραγματικά ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ, που σε κάνουν μεγααααααααλη πλάκα οι Αθηναίοι.

Και το ωραίο είναι πως νομίζεις ότι είσαι και «μπροστά» στην ποδοσφαιρική κρίση .

Για το τέλος σας έχω πολύ γέλιο. Απολαύστε ...

Υ.Γ Καλή επιτυχία στον Ηρακλή την Κυριακή. Ελπίζω αυτό που είπε κάποιος ότι «ο ουλιμπιάγκους είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για τον Ηρακλή» να το δούμε και στο χορτάρι.

Διαβάστε ακόμη...