"... το Σύνταγμα και το Πασαλιμάνι!"

Με αφορμή την «επανεκκίνηση» του Κυπέλλου Αθηνών, τίθεται ένα ζήτημα για το αν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κατέβει στον Μπειραιά, για να αντιμετωπίσει τον Ουλιμπιάγκους στον επαναληπτικό ημιτελικό.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
"... το Σύνταγμα και το Πασαλιμάνι!"

Αγαπητέ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ

Ειλικρινά στην αρχή ήμουν από εκείνους που πίστευα ότι, έτσι όπως ο κοντονής οδήγησε τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ ήταν ο ηθικός ΝΙΚΗΤΗΣ και ο ΜΕΓΑΛΟΣ κερδισμένος παρά την ποινή των βαθμών και των κλειστών θυρών.

Ήταν ακόμη κερδισμένος ακόμη και αν ξανάρχιζε το κύπελλο Αθηνών, υπό άλλες βεβαίως προϋποθέσεις.

Όμως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ, δι' εσού κ. ΣΑΒΒΙΔΗ πρέπει να δείξει, όχι μόνο ότι είναι πιστός στις δεσμεύσεις του και την αξιοπρέπειά του, που, για μένα, αυτό είναι το λιγότερο, πέραν του ότι ΓΝΩΣΤΟΙ λαλάκες στα ραδιόφωνα και αλλαχού το φωνάζουν δήθεν από ΠΑΟΚτσήδικη «υπερηφάνεια» με σκοπό απλά και μόνο για να σε παγιδεύσουν.

Στο «δίλημμα» που τίθεται διακυβεύονται ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΑ, από το «κρατάω ή δεν κρατάω τις δεσμεύσεις μου»

Να στο πω απλά κ. ΣΑΒΒΙΔΗ;

* Διακυβεύεται το αν τα λαμόγια των Αθηνών και της ΟΥΕΦΑ μάς περνάνε για χαϊβάνια ή όχι!

* Διακυβεύεται το αν ο 90χρονος ΠΑΟΚ διωγμένος από τον Τούρκο, ανέχεται τον τουρκοφανελωμένο κύπριο Κουτσοκούμνη να ορίζει, ν' απειλεί και να κατευθύνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

* Διακυβεύεται το αν ο ΠΑΟΚτσής ΕΛΛΗΝ πολίτης μπορεί να αισθάνεται ήσυχος ότι, ως μέρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, τα συμφέροντά του αποτελούν αντικείμενο ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ σε μεγαλύτερες πιέσεις , απ' αυτές του παντελώς αγνώστου Κουτσοκούμνη!

* Διακυβεύεται το αν ο ΠΑΟΚτσής ΕΛΛΗΝ πολίτης, όταν ο αρμόδιος υπουργός διακόπτει το κύπελλο Αθηνών για λόγους «δημοσίου συμφέροντος», λόγος για τον οποίο μπορεί να κερδίσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗ σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Ελληνικό Δικαστήριο, παραιτείται του πλεονεκτήματος να κερδίσει την υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να έχει ακόμη μεγαλύτερα οφέλη από την «διαπραγμάτευση» με τον Κουτσοκούμνη, μπορεί να αισθάνεται βέβαιος ότι οι κρατούντες έχουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ να κοντραριστούν με την εγχώρια και διεθνή εγκληματική οργάνωση!

Αγαπητέ κ. ΣΑΒΒΙΔΗ

Στο είχα γράψει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ουλιμπιάγκους στον ημιτελικό. Πρόσεχε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Και ήλθε αυτός ο πρώην και ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του έκανε την ομάδα μπουρδέλο και την γελοιοποίησε σε όλη την Ελλάδα, αδυνατίζοντας, εν γνώσει του, την εικόνα του ΑΓΡΙΟΣΦΑΓΜΕΝΟΥ ΠΑΟΚ.

Γιατί οι προκλητικές –αγορασμένες δηλώσεις του, όντας ΕΝΕΛΩΣ άστοχες, εμπεριείχαν ΣΤΗΜΕΝΕΣ συγκρίσεις για να τις εκμεταλλευθεί ο πορνόγερος λίγες ημέρες αργότερα .

Γιατί ρε πουλημένε πρώην ο ΠΕΛΚΑΣ και ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ στον αγώνα με τον Πανθρακικό κλήθηκαν να κρατήσουν και όχι να γυρίσουν αποτέλεσμα όπως είπες. Γιατί ο ΠΕΛΚΑΣ και ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, γύρισαν το αποτέλεσμα λίγες ημέρες νωρίτερα με την ομάδα που αγόρασε τις δηλώσεις σου, αλλά ένας μαυροφορεμένος δεν τους άφησε.

Γιατί οι παίκτες της ομάδος του Μπειραιά που ανέφερες, ηλίθιε κροάτη, ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ούτε ένα παιχνίδι!

Και «στα καπάκια» έρχεται ο «έμπειρος παράγοντας» Γιώργος Καλύβας ό οποίος ερωτώμενος είπε: "....Είδαμε έναν διαιτητή, ο οποίος, λίγες αγωνιστικές νωρίτερα, είχε διακόψει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ενώ δεν έπραξε το ίδιο στο αντίστοιχο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρά το γεγονός ότι του δόθηκαν αφορμές, πριν την οριστική διακοπή. Όταν όμως εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα ο κ. Παπάς δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία με το άλλο παιχνίδι, που διαιτήτευσε. Μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε πάση θυσία να τελειώσει το ματς και μάλιστα υπέρ του Ολυμπιακού! Και παλαιότερα είχαν γίνει κάποια πράγματα, αλλά δεν υπήρχαν άλλοι δυνατοί οικονομικοί παράγοντες και «βασίλευε» μόνο ένας. Τώρα υπάρχουν τέσσερις και η εξυγίανση πρέπει να γίνει εκ των έσω. Αυτοί μπορούν να βρουν λύση όχι, όμως, με τους τρόπους του παρελθόντος και χωρίς να αποκλειστεί κανείς... Με απασχολεί ο ΠΑΟΚ να παγιωθεί στους δύο πρώτους του πρωταθλήματος, να είναι σίγουρα δεύτερος και να παλεύει, κάθε χρόνο για την πρωτιά, γιατί έχει την υποδομή να το κάνει, όπως κι ο Ολυμπιακός, που έχει επένδυση κι αυτός πολλά χρήματα....»

Δηλαδή ένας κακός διαιτητής που έπαιζε , άγνωστο για ποιο λόγο, υπέρ μιας ομάδος, οι «4» θα λύσουν το πρόβλημα του ποδοσφαίρου δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι μέρος του προβλήματος και ο ΠΑΟΚ να φτάσει τον Ουλιμπιάγκους που «επενδύει» πολλά χρήματα!!!

Αυτά είδε ο κ. Καλύβας ο....... ΠΑΟΚτσής στον ημιτελικό

Αγαπητέ κ. Σαββίδη

Η μεθόδευση Κοντονή, Εγκληματικής Ποδοσφαιρικής Οργανώσεως και λαμογιών της ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να περάσει έτσι!

Η επο, εν μέσω απεργίας δικηγόρων, καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα, λαμβάνοντας άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο για την κατάθεση δικογράφων!

Όταν συζητείται η προσωρινή διαταγή και ενώ η επο υποτίθεται ότι επείγεται, παίρνει δύο αναβολές με πρόφαση την απεργία των δικηγόρων, ενώ είναι δεδομένο ότι αν οι δικηγόροι ζητούσαν άδεια θα την έπαιρναν και γνωρίζοντας ότι αν ο Κοντονής επικαλείτο «δημόσιο συμφέρον» στην συζήτηση, δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να κερδίσει η επο τη υπόθεση...

Ο κοντονής παρόλο που έχει αυτό το πλεονέκτημα, το απεμπολεί , δέχεται να συζητά και να εκβιάζεται με grexit από τα λαμόγια της ουέφα, δεν επιζητά να έχει μια δικαστική απόφαση υπέρ του και δεν λέει στα λαμόγια της ουεφα:

-Ποιος είσαι εσύ ρε κουτσοκούμνη που θα κουνάς το δάκτυλο στο Ελληνικό Κράτος;

-Ποιος είσαι εσύ ρε κουτσοκούμνη που απειλείς με έξοδο, όταν όλη η ουεφα είναι κατηγορούμενη για διαφθορά;

-Ποιος είσαι εσύ ρε κουτσοκούμνη που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα να πάρει δύο φορές συνεχόμενες το τσ. λου και δέχεσαι ως φυσιολογικό μια ομάδα στην Αθήνα να κατακτά το πρωκτάθλημα 18 φορές στα 20 χρόνια;

-Ποιος είσαι εσύ ρε κουτσοκούμνη , που πουλάς ισότητα στην Ευρώπη και επιτρέπεις σ' έναν στην Αθήνα να καρπούται τα έσοδα του τσ.λου , ως μονοφαγάς;

Αγαπητέ κ. Σαββίδη

Δεν πρέπει να κατεβάσεις τον ΠΑΟΚ στον Μπειραιά,, όχι γιατί πρέπει να τηρήσεις τον λόγο σου

Δεν πρέπει να κατεβάσεις τον ΠΑΟΚ στον Μπειραιά για να δείξεις ότι δεν αναγνωρίζεις κανέναν τουρκοφανελωμένο Κουτσοκούμνη, κανέναν ανεπαρκή κοντονή, κανέναν από τις εγχώριες και διεθνείς εγκληματικές οργανώσεις, καμμία μεθόδευση αγοράς «αντικειμενικών» απόψεων και «ψύχραιμων» φωνών!

Δεν πρέπει να κατεβάσεις την ομάδα στον Μπειραιά για να δείξεις ότι τιμάς:

* Αυτούς που πούλησε ο κουτσοκούμνης

* Την 90χρονη Ιστορία του ΠΑΟΚ

* Το κύτταρο που γέννησε και τρέφει αυτήν την ασύνορη ΙΔΕΑ

* Αυτούς που εμπνέουν με το παράδειγμά της αυτοθυσίας τους τους φορείς αυτής της ιδέας

* Όσους ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουν ότι όταν λέμε ΟΧΙ, στις ψευδεπίγραφες εκβιαστικές απειλές, το εννοούμε κιόλας

Όσο για τις επαπειλούμενες συνέπειες, η απάντηση είναι μία, όπως είπε και ο ΓΚΑΝΤΙ: «Είναι καλύτερα να στέκεσαι όρθιος με σπασμένο και μπανταρισμένο κεφάλι, από το να σέρνεσαι με την κοιλιά για να γλιτώσεις το κεφάλι σου...» η επί το ΠΑΟΚτσήδικον:

« ...το Σύνταγμα και το πασαλιμάνι!!!»

Διαβάστε ακόμη...